Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@bianca003
@slonicatko26 aj vy ste strácali energiu a odhodlanie? Dnes začínam 4.den a nápoj sa mi začal hnusiť. Ako ste boli na tom vy?
@katkaandy mne celý čas nápoj chutil, najhoršie bolo keď som každý deň varila pre deti aj manžela a nemohla som ani ochutnať 😂🤣, prvé 3 dní to bolo ťažké, tak už v pohode to išlo. Na prvý krát som vydržala 12 dní. Uvidíme od zajtra koľko dám.
@slonicatko26 ja plánujem 10dni. Tak som sa nastavila pri prvom príspevku na Neeru ktorý som čítala. 12dni vydržať, klobúk dole. Ja sa prekonávam vypiť nápoj, inak jedlo mi nechýba. To je v pohode. Pijem cistu vodu s neverou. Ale ako som vravela, začína mi chuť nápoja prekážať. 😔 dúfam, že vydržím. Najhoršie je to u mna teraz cez vikend. V robote mi nechýba nic, aj nápoj vypijem ako tak s väčšou “chuťou” a keď prídem domov, tak už je krátko do večera. Opäť nic a tento kolobeh mi viac vyhovuje 😆 keď som doma a idem do chladničky a vidím co všetko tam je-za normálnych okolnosti noc vzacne😆 štve ma že som unavená a podráždená. Budúcu sobotu končím 10.den. Ako potom začať so stravou nech sa nedostaví jojo efekt?
@katkaandy po neere prvé 2-3 dní len ovocné a zeleninové šťavy, potom začať diétne, zelenina a mäso a postupne
@slonicatko26 super držím palce ja končím v stredu
Ahojte. Je tu niekto, kto v tomto obdobi zacal s detoxom?
@dominika85 ja rozmýšľam, že si dám týždeň. Ešte mi ostalo trochu sirupu, tak ešte asi skúsim.
@katkaandy ja mam za sebou uspesne 4. den. Dufam, ze vydrzim desatdnovku.
dievcata ...idu kila dole z toho??
@monillia myslis ze je to to iste ? v neere neni nieco naviac co pali tuk? ak by to bolo to iste tak ozaj staci ten z obchodu ...a pohoda?? boooze som posledny tyzden na rodicovskej a zacinam cca za tyzden pracovat tak som to akurat chcela stihnut tych 10dni a sup do prace ...neviem ci robim dobre ..neze tak od hladu odpadnem hahahaha
tak ja som sa odhodlala ,zajtra idem kupit 1l ..zacina niekto este od stredy napr? nech sme dve v tom?
Ja som dnes zacala. Planujem 10 dni. Vsetci ako naschval hovoria o jedle, vsade navarene a kucharske knihy.... S obrazkami. Ach jaj. Dam to. Cas rychlo leti a 10 dni prebehne ako voda. Je tu niekto, kto by sa pridal?
@lenka347 Ja dnes 5 den. Myslela som, ze ta vaha pojde viac dole, ale vdaka zatial aj za toto. Zatial cca 2.8 kg. 😂. Ako mohol niekto schudnut 8kg prosim? Zacinam si uvedomovat, ako velmi lubim jest. Spomenula som si na ludi, ktori zabludili v Himalajach a vycerpani sa bavili, co si doma daju dobre na jedenie. Tak sa citim. Byva mi zima a zadychavam sa, ked idem po schodost. Zvladat sa to da v pohode. Jaj a este som dost nabrusena. Lepsie sa viem koncentrovat v praci. 😂 Tolko zatial. Mam pred sebou 5 dalsich dni.
@lilie0307 ja som uz tuto kuru pred par rokmi drzala, ale uz si nepamatam, kolko som schudla. Ja zatial za 4 dni 3,7kg dole. Tiez mi je zima, a dnes ako som isla peso z nakupu, tak som doma nemohla dych polapit😄 bola som uplne unavena. Inak na jedlo tiez myslim, ale nejak nemam pohnutky to ukoncit a dat si nieco.
@lenka347 zacinam 7 den. Ukoncit urcite nie. Vaha sa zastavila. Ja neviem... Sa tu so mnou niekto hra. 🤣🤣🤣 Slincem ako bernardin. Som dcere rano zapekala rozky a skoro som sa do nich zahryzla. Pana, toto je sranda sa pozorovat, ako by som doslova nieco vonave, teplucke zozrala. Je mi zima.
ak by mal niekto záujem, mám neotvorený 1 l Neera za 35Eur o,5 l 18 Eur
Dobrý den, ak ma niekto zaujem mam neotvoreny 1L neera za 35 eur na predaj.
@alexk12 blbosť to nie je určite, ide tu hlavne o zdravie nezabudajme že je to detox nie diéta a treba neskutočne pevnú vôlu