icon

Nejesť po 18. hodine

mimoteri
31. jan 2021

Ahojte 🙂 x-ty pokus o schudnutie 🙂 prosím vás, schudol tu niekto, ak nejedol po 18stej? Samozrejme počas dňa jest rozumne. Prosím, ak áno tak koľko kg za aky cas. Veci ako napr nieje to zdravé atd nepíšte ďakujem 💗

janka_266
31. jan 2021

@mimoteri pravdepodobne myslite prerušovaný post, väčšinou sa ide 16/8, alebo potom 20/4, pripadne 23/1c ale stále musíte sledovať čo jete, výhodu to má v tom, že aj v tom 8 hodinovom okne, keď jete, tak väčšinou 1-2 jedla a nie 5 a tak si viete ľahšie ustrážiť kalórie

martinals
31. jan 2021

Ja osobne som skúšala nejesť od 17:00 (spávať som chodila 23-23:30), no už od 22:00 som mávala hrozný hlad a vždy som si musela niečo dať napr. plátok syra,kusok zeleniny, takže som to vzdala...

janai1
31. jan 2021

Noo a ako Vám pomôže schudnúť keď nebudete jest po 18? Kcal sú rovnaké či ich zjete o 17 alebo o 19 🤔

nikaeli
31. jan 2021

myslím si, že dôležitú úlohu zohráva fakt, kedy ideš spať.. otázku si položila o pol dvanástej.. keby som naposledy jedla o šiestej, bola by som o polnoci hladná ako vlk a určite by som tak nedokázala zaspať a musela by som ísť niečo zjesť 🤦🏻‍♀️ záleží od tvojho tela, ako to cítiš, začala by som možno 2-3 hod pred spaním už nejesť.. hlavne sa netýrať, ak chceš byť úspešná a nechceš, aby to bol len ďalší pokus 😉 držím prsty!

gitusmezeiova
31. jan 2021

Skús si kúpiť tieto tablety. Ja ich užívam podvečer a večer. Vždy po jedle. Mne zaberajú. Nemám pocit hladu ani ráno. Stačí my káva. Potom obed, olovrant hlavne ovocie. Po konzumácii si dávam 1 tabletu. 3-4 hod odstup potom večera (1 rohlík) a tableta. A do rána necítim hlad. Stoja do 2€ za vyskúšanie...

mimoteri
autor
31. jan 2021

@janka_266 no ano ano ten post...maate skúsenosti,? 🙂

mimoteri
autor
31. jan 2021

@nikaeli ďakujem🙂 no jedla som o pol 7zemiaky so zeleninou hladná niesom... Klamem žalúdok vodou a som ok 🙂

mimoteri
autor
31. jan 2021

Prosím reálne skusenosti. Mam preštudovany aj ten post. Laka ma to. Raz ma to držalo pár dní a vyhovovalo mi to len som tym sekla. Chcem nejakú motívaciu v tomto smere te do akej mieri to vie byť účinné

majamat
31. jan 2021

jedla som aj o 22hod, ked som prisla s fitka a schudla som minuly rok 13kg. no tiez mam problem s vahou, s dietami, potrebujem este schudnuta halvne si to aj udrzat.
recept an chudnutie je kaloricky deficit, nizsi prijem ako vydaj, je uplne jedno v akom case nieco zjes, akurat 2hod, pred spankom sa jest nema, lebo je potom tazky spanok a v spanku uz netravi dobre.

ivka21
31. jan 2021

Skus si dat na večer vlákninu psyllium nebudeš taka hladná a obmedziť cukor ja som si dávala steviu.

erika2789
31. jan 2021

@mimoteri ja nechápem ako ľudia vôbec prišli nato že keď nebudú jesť po 18 tak schudnú 😂 je jedno kedy dane jedlo zješ aj o 10 večer ! Alebo aj keď si daš obed o tej 10 napríklad ( samozrejme strava musí byt pestra ) dôležité je koľko kcal prijmeš a ako sa hýbeš, čiže ak chceš schudnúť musí byt väčší VÝDAJ ako PRÍJEM !!!! A ak ti záleží natom aby si si neubližovala ale reálne chudla tak napis nejakému trénerovi ktorý má skúsenosti ! Ja som schudla 12 kíl s trénerkou a ide to a nikto má nepresvedčí že nie ! Keď má človek pevnú vôľu schudne toľko koľko chce.

ninusa221
1. feb 2021

Ja chudnem už 3 dni😂 tak ma chytil hlad že som si dala avokadovu pomazanku, potom prisla kamoskina mama ze rodí jej dcera zvrtlo sa to na taku party že som si dala aj 4 cukríky s bomboniery a nepokakam sa už s toho😀

starshopping
Odpoveď bola odstránená
thewitch
1. feb 2021

Ja keď som chodila do práce kde boki nočné som si po jednom case dala sľub už po siedmej nejesť a vtedy sme mali zvyčajne veľkú prestávku a to mi vydržalo nejaký mesiac dva a za ten čas síce neviem koľko som schudla ale rozhodne mi to pomohlo trošku na bruchu a určite mi to bruxho trochu zobralo ale potom po jednej ms to už išlo dolu vodou zase samo 😀 ale dá sa to len treba pevná vôľa ja som akurát priateľovi vravela včera že nech m nechá niečo si neskôr mlsnúť keď mám svoje dni ale tiež nech mi napomina keď budem chcieť neskoršie jesť čiže vlastne sa k tomu aktuálne vraciam 😀 držím palce

nina004
1. feb 2021

@mimoteri Podľa mňa to,že nebudeš po 18h jesť nepomôže. Telo by malo každé tri hodiny niečo zjesť,aby mohlo fungovať. Keď pôjdeš spať okolo 21-22h,tak to bude ok. Ak neskôr,tak si daj aspoň uhorku a pár orieškov,alebo kúsok syra či šunky a pár orieškov. Majú málo sacharidov a zároveň sa tie sacharidy uvoľňujú postupne a telo tak cez noc nebude vytvárať ketóny. Mne pri chudnutí do svadobných šiat najviac pomohli kalorické tabuľky,tam som si vypočítala koľko tukov,sacharidov a bielkovín môžem denne zjesť ak chcem schudnúť a za štyri mesiace som dala dolu 8 kíl ani neviem ako. Len som musela rozmýšľať,čo jesť,aby ma to zasýtilo a zároveň aby som sa vošla do tých hodnôt. Plus som pridala trocha pohybu.

zuzuliennka1
1. feb 2021

nejest po 18:00 moze clovek, ktory chodi spat okolo 20:00, nie o polnoci ako ty....sama pises, ze si to uz skusala a sekla si s tym.... naco su ti skusenosti? evidentne to nie je styl stravovania pre teba, ak mas na mysli ten prerusovany post....
zaklad je uplne primitivny - vacsi energeticky vydaj ako prijem.... a zavisi to proste len a len od cloveka - ked niekto cely den fyzicky maka, moze si dat aj klobasu na veceru o 20:00, ked niekto sedi cely den doma na zadku, tak si tu klobasu na veceru nemoze dat ani o 18:00 - obrazne povedane....
treba sa hybat, pit dost vody a jest vyvazene a zdravo

michaelapeller
Autor odpoveď zmazal
lenja123
1. feb 2021

@mimoteri či schudneš nejedením po 18.hod závisí od tvojho režimu dňa a stravovacích návykov. Ak si napr. doteraz zvykla večerať okolo 17-18.hod a potom si sa ešte vždy dotlačila čokoládou, sladkosťami, chipsami, tak to určite má zmysel, že už večer nebudeš nič jesť. Ale keď s tým začneš a celý deň budeš podvedome myslieť na to, že večer už neješ, takže do seba budeš pchať čo uvidíš, tak iste neschudneš.

charlottha
1. feb 2021

ono podla mna to pomoze, no zalezi aj na tom, aky mas rezim cez den, ak sa proste budes napchavat, tak aj keby si po 18 uz nejedla nebude to mat nejaky velky vplyv na to, treba hlavne vyvazenu stravu

livka283
1. feb 2021

@mimoteri na nizkosacharidovej strave som schudla 30kg za 6mes., striktne som ju dodržiavala, chutí mi a vyhovuje, počas tehu bola pauza, teraz nabieham opäť, jedla som aj o 21:00 bez problémov, ale stále platí, bez pohybu to nejde, ale hladná neviem existovať 😀

ivangeline
1. feb 2021

Kamoška šla na to drasticky a nejedla po 15tej, inak normálne a skoro chodila späť a schudla. Keď som chudla ja, tak som nejedla po 17 ale tiež iná strava a každodenná fyzická aktivita a veľa spánku. 😁

alas20
1. feb 2021

Ahoj, my sme s manzelkou tiez skusili mnoho metod. Nejest striktne po osemnastej pomaha, ale pokial sa clovek preje pred tym, alebo nezmeni stravnik, tak je to zbytocne. Nejest po 18 pomaha tak, ze si vlastne vytvoris limit na cas, ked ma clovek k prejedaniu sklony - vecer si unavena a tazsie sa ti odolava nejest. Nam pomohlo to, ze sme zacali sportovat - kazdy den 30 minut lahky beh alebo svizna prechadzka, v stravniku sme nasadili 50% zeleniny a ovocia. Rano zaciname ranajky ovocim, obed a veceru myskou salatu. A na veceru len malo sacharidov - maly chlebik, lyzicu cestovin ci ryze. K tomu nejake bielkoviny - platok syra, pohar mlieka, cottage cheese. V priebehu dna ked mas hlad, vezmi si par orieskov, ci jablko. A uplne vysad sladkosti. Max. Jednu kocku cokolady denne.

Ked na teby pride zravka a nevies to vydrzat - daj si zeleninu, prip. ovocie.

janka_266
1. feb 2021

@mimoteri jedla som tak pred tehotenstvom, o 11 obed, medzi 17-19 večera, zo začiatku sa ťažšie zvyká, ale potom to ide, hlavne mi vyhovuje na tom, že nemusím rozmýšľať, čo raňajkovať 😃

deti95060810
1. feb 2021

roky sa tak stravujem. Vlastne my sme to doma tak vždy praktizovali. Poobede moji rodičia jedli už len ovocie. Nikdy s váhou nemali problémy. Otec každý piatok držal pôst - úplne bez jedla. Roky rokúce. možno aj 30 rokov.
Môj mm nie je tak zvyknutý. Nie je pre neho problém si večer o 11 h. odkrojiť aj dva poriadne ovaly chleba a poriadne ich namastiť maslom - riadne nahrubo. Výsledok - 10 kg nadváha. Nie , nezávidím mu, ja mu doprajem, len keby to nerobil o 11 h večer. 😉

hapkova
1. feb 2021

Gro celeho chunutia je primerana a vyvazena strava, obmedzenie mastneho, tucneho a sladkych napojov. K tomu aspon par krat do tyzna nejaka ta sportova aktivita a kila by mali ist dole

u2jana
1. feb 2021

@mimoteri ahoj, ja po 18.00 nejem už roky. Spavat chodim okolo 22.hod, po 18.00 si davam uz len tekutiny. Som tak nastavena.

barborka106
1. feb 2021

Ja nejem po 18:00, počas dňa jem s mierou a zdravšie, pijem veľa vody, cvičím cca 15 minút denne a každý deň prechádzky v prírode.
A schudla som, takže za mňa fajn❤