Neúspešné chudnutie
Ahojte dievčatá.
Som už 4 mesiace po druhom pôrode ale kilá navyše so sebou ťahám už od prvého. Prečítala som si kopec diskusii, rád a článkov o chudnutí a odhodlaná som začala. Stiahla som si kalorické tabuľky, vyradila pečivo, sladké nápoje a všeobecne sladkosti, jem 3x denne.. Na cvičenie mi neostáva čas ale snažím sa všade chodiť pešo. Takto to držím už viac ako mesiac a pri vážení mi váha ukázala ďalšie kilo navyše. Poraďte prosím ako ste schudli vy lebo už som naozaj zúfalá 🙈
@elizabet173
5811 kj mi nastavili tabuľky. Dnešný príjem bol 6389 kj.
A keďže mám tabuľky posledné 3 dni prepojené s hodinkami aktivity mi ubrali -3860 kj.
Na raňajky som mala paradajky a mozzarellu.
Desiata banán
Obed Zelenina (šalát) s krehkymi plátkami graham 4x
A okolo piatej sme si s dcérou dali večeru vonku a jedli sme bagetu tá mi zdvihla prijem dosť. Iné dni som zvykla večerať nakrájanú zeleninu s vajíčkom alebo so šunkou bez pečiva. Celkovo môj jedálniček zvykne vyzerať aj inak klasika nejaká zeleninová polievka, kuracie s dusenou zeleninou, ovsená kaša... Dnes som pre nedostatok času jedla len za jazdy.
Je pravda, že užívam kortikoidy na astmu ale to mi bolo už opakovane vyvrátené viacerými doktormi, že by toto mohlo mať vplyv na váhu. Vraj len vyvolávajú chuť na sladké.
@klaudi2808 napíš mi do ip tvoje údaje, vek, váha, výška, chodíš aj cvičiť, alebo cvičíš doma? Koľko krát do týždňa? Skúsim ti to pozrieť.
@klaudi2808 máš zlé nastavené tabuľky. V nastavení jedálnička vypni aktivity v DDD, vypni trávenie. Nastav si režim (mierny) a aktivity už nezapisuj. Vypni si synchronizáciu, hodinky nadhadzuju spálené kalórie. Tabuľky pln na 100% a zápisuj všetko v surovom stave. Hlavne nezapisuj už aktivity. Deficit na chudnutie je započítaný v režime.
@panda21 Ďakujem idem na to 🙂
@klaudi2808 ja som ti nastavila režim stredne aktívny, ale môžeš si dať aj mierny, ako píše panda 21. Ostatné som ti napísala rovnako.
@elizabet173 tiež si myslím, že málo príjma.
@sense ano? ja mam inu skusenost sice ja som chudnut nikdy nepotrebovala lebo sa stravuje. zdravo male porcie viac x denne mam 49-50 kg.
Ale rodinny prislusnici a pribuzny co chudli vzdy boli tucny vsetci co jedli 2-3x akonahle sa nastavili na pravidelne upravenu stravu viac x denne vyrazne schudli… toto iste teraz moj kolega za rok pribal 35kg to znamena ma 115kg… zacal chudnut pod odbornym dozorom ( jedaval 2x denne vela naraz ako chlap) teraz ma nastavenu stravu na 5x denne plus pohyb a zaujimave - ide to…
@akinom0077 Ale kludne si piste tabulky a obmadzujte sa, jedze aj 1x to je vas problem, ja som napisala svoju skusenost ako je to dobre, mimochodom presne tymto sa zaobera otec je trenel roky… ale samozrejme tu sa musi najst niekto kto ma tendenciu sa hadat a namietat. Ja som odpisovala radu autorke nie aby som sa dohadovala s dalsim.
Pre povzbudenie ja dávam dolu popôrodné kilá po 2,5 roku. Áno tiež som x krát začala a x krát skončila. U mňa funguje ako už skôr pri predošlých "diétach" "novoročné predsavzatia". A tak som 2 januára začala a doteraz som dala dolu 15 kíl. Ešte 23 ma čaká. Dala som sa do kľudu a začala zdravo a pravidelne stravovať, plus jóga, a veľa prechádzok s malým. Ak si v strese neschudnes ani gram, skôr priberies. Tiež robím vec, ktorú som predtým nerobila a to ,že v nedeľu si vždy doprajem dobrý kúsok aj dva koláčika. Ako taký reštart. Je to úžasné, v pondelok sa postavím na váhu a vždy o kilo menej. Zároveň, je to taká motivácia. Ak mám chuť maškrtiť, poviem si "Nika vydržaaaať, v nedeľu si dáš čo chceš"
@veronikakos držím palce. Verím, že po usmernení tuto od super žien to pôjde tiež 🙂
A viem že to ešte nič neznamená ale po mesiaci stagnácie na tej istej váhe mi po úprave stravy podľa týchto rád dnes váha ukázala -1,5 kg. Baby ďakujem

@ckocka tiež si myslím že autorka buď jedlo nenahadzuje všetko, alebo len tak od oka, alebo si vyberá hotové jedlá zo zoznamu pričom jej pripravované má inu kalorickú hodnotu.