Nevládzem a je mi hrozne
.. nikdy som nebola stihla ...nejako som to nebrala tragicky kedze to bolo 10 kg navyse...dokonca ani po porode nie ...no o 2 mesiace idem na jednu rodinnu oslavu a ked som zistila, ze vsetko co mam mi je bud male alebo vyzeram priserne , tak mi to doslo ...mam 168cm a 88 kg, postava typ jablko ...normalne placem ako vyzeram ..tych 30 kg som nabrala za 2 roky ...chodila som do prace, zaroven som studovala vysoku skolu...vela stresu, pravidelne meskajuci menzes kazdy mesiac cca o 7 dni, padanie vlasov celkom vo velkom, nejak mam pocit, ze som jedalnicek nemenila uz hadam 10 rokov a napriek tomu som ako slon...kaloricke tabulky som skusila...vypocitalo mi denne 1850 kcal... pripada mi to vela...pravda vsak je , ze som roky jedavala okolo 1300 kcal ...neviem co mam robit ...je mi hrozne ...nezeriem ani vela sladkeho ..len obcas a aj to raw tycinky, mliecne nejem tiez, ani maso ...za kazdu radu vdaka ...
@elizabet173 mna salaty nenasytia na dlho, milujem ich a robim ich cez vikendy, s grilovanou kuracinou ci lososom. Olivovy olej pre tuk alebo nejake semienka ci oriesky, no po 2 h som super hladna a muz nie je vobec salatovy, to by som musela varit zvlast pre seba a prenho, a to teda pri 7,5 mesacnej, ktorej treba tiez prikrm odmietam 😂🤷🏻♀️
No, ja som skor narazala na tie komentare skoro pri kazdej chudnucej teme, kde zeny pisu, ze nejedia "ani" maso a pod. Protein zohrava velku ulohu pri chudnuti, tak nerozumiem co tie zeny potom jedia, len cisty salat mi z toho vychadza 🤔
A dalsia vec je, ze sa z chudnutia robi hotova veda... Prikazuje sa a zakazuje a obmedzuje niektory druh potraviny a najlepsie ak sa vzdy pride s niecim novym vcera boli zemiaky smrt, dnes je to tuk a zajtra protein 🤦♀️..
Pritom staci jest vyvazene a s kalorickym deficitom.
Ja ked som videla ten vzorovy jedalnicek z fitshakera co mi prisiel na plavkovu vyzvu... Ja sa ani necudujem, ze zeny su zmatene a nevedia kudy kam... Kazde jedno jedlo trebalo varit, nehovoriac o niektorych prisadach, ktore trebalo nakupit aspon v troch roznych obchodoch 😂 ked si zena, co ma zo dve deti, muza co nezie nejake fitness jedlo a k tomu este chodi do prace, precita co vsetko musi zmenit a nakupit tak sa na to zo zufalstva vyprdne 🤷🏻♀️

..dakujem vsetkym za pekne slova.. namotivovalo ma to 🙂