Nohavice na chudnutie - Hot shapers
ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂
@alena00 dobierkov sa neda len cez váš osobny učet
ahojte je tu nejaká dobrá duša ktorá by mi vedela zmerat velkost s-m-l ? chcem ich objednať ale nevie akú velkosť ... prípadne ak viete o nejakej stránke kde sú miery tak poprosím link dakujem
ja mám S-ko za ALI za 13 vrátane poštovného ak niekto chce
@alena00 Ahoj mám na predaj nové L a balím ku nim aj neoprén pás.Nový. Cena 16 vrátane poštovného
@dvojcata22 Ahoj, mate este tie L-ka? vzala by som ich.
Baba aj ja mam na predaj elko
@kejtulka Moje L je volne za 16 vratane postovneho + neopren pas na chudnutie.
Za 15 kupila som za 22
@vanesenka
@dvojcata22 dievčence prosím a môžte napísať rozmer pásu prípadne bokov? dakujem
Pozri si tabulky na internete sedi to
@alcahelca Link nad je odo mna link velkostný
@gabriellk
@gabriellka cena je uz postovmym a du pouzite
@darina05 obycajne postovne je v cene. Posielam po prevode na ucet. Su nove
Moje L je volne za 16 vratane postovneho + neopren pas na chudnutie.Nove.Len opraté.
@dvojcata22 ok, tak to L-ko za 16 EUR by som zobrala. Kam poslem adresu?
Poštou V pondelok môžem poslať ak.máš.záujem.napíš.ip
@gabriellka a chudne da z toho alebi len reklama
@darina05 treba si prečítať diskusiu. viem že sa pod tým potíš oveľa viac ako bez nich. samozrejme ideálne je pridať nejaký šport
dievčence máte ešte niektorá na predaj L alebo XL? dakujem
Moje sú minuté.
Baby mam stale cislo L 15 eur
Ahojte, mám ich cca týždeň, potím sa i pri domacích prácach, dopĺňam vodu, v posilke som bola hodinu ja som si myslela,že nič, idem do šatne dám dole a mohla som ich rovnozmýkať. Fakt prekvapili. Mám i tričko,to myslím je nepodarok, ale nohavice sú super. Aj opuchy nôh čo som mala sú preč, a aj tá nepodarená celula ide pomaly,ale isto do neznáma. Som rada, ešte chcem povedať, kupovala som v kamennej predajni,žiaden net, žiaden fake,len originál a som rada,že som to takto urobila. 🙂
Ahoj ja ich mam à su super ....niesu bohvie ake pohodlne ale pomahaju mam aj znamu co ich predava aj pasy za lacnejsie ako cez top shop🙂
Ahojte ja ich mam 10 dni a uz vidim vysledky nelutujem ze som ich kupila velmi pohodlne aj ked celi den ich nenosim ale tak od rana do tej 14,00 sem tam pocvicim a stravu som mierne upravila a ten zapach mi vobec nevadi da sa .Takze za mna odporucam

Ahojte mal by niekto na predaj xl alebo l podla pasu