icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

vikusiak
19. júl 2015

@gumkac19 ano su aj vo velkosti XS ja ich mam,ale dospela som k zaveru zw ked nosim xs tak som zbytocne vyhodila peniaze kedze niesom obezna je to iba prelud v hlave. Zacala som cvicit bez nohavic a vysledok ne tiez dobry 🙂

petrak87
Odpoveď bola odstránená
jenni0710
22. aug 2015

Damy ste normalne obalenie celofanom alebo sackon ci co?? Čo ste 10000 rokov pred opicami?ved tieto hot sh.stoja len 30 eur haloo nie €1000 .Mam ich a ano potim sa ovela viac ako pri beznych leginach.a co tu spominate ten zapach hmm to len na zaciatku potom ten zapach ako guma sa strati odporucam pri upratovani pri cviceni super.co sa my na ne nepaci je ze sa nemozu oprat v pracke len pod rukami a preto niekedy maju zapach od potu,no staci ich vyprat s jemnym praskom a vyvetrat.inac tych 30 eur Vas dufam nezabije no urcite mi pomohli aj zadok mam troska mensi rozdiel vidim a kto povedal ze ked sa potite ze nechudnete..blbost musite sa potit aby ste schudli!!! A su pohodlne

majulino
22. aug 2015

ja som kupila za 18

patricia_rabikova
1. sep 2015

januus : nemusela som si koli nim zmenit stravu... lenze je lepsie ked mas motivaciu co ti v tom pomoze... a nemam ich za 40e... zaplatila som za nich necelych 14!... cize nelutujeem.. :D a radsej za 14e na celulitidu ako kupovat kazdy mesiac bludne kremy a newem co este.. ! :D :D :D

katulikle
1. sep 2015

Ja ich mam za necelych 10eur

darina05
1. sep 2015

A odkial ixg mate

katulikle
1. sep 2015

Aliexpres

mirka_vivka
6. okt 2015

@miajulia ahoj ja mam S pisem ti spravu

darina05
6. okt 2015

A predavas za kolko

mirka_vivka
6. okt 2015

@darina05 za 8€

zuzulikh
7. okt 2015

ja tie nohavice nosím pri behaní. nie na chudnutie, ale zvýšením potenia sa mi neuveriteľne zlepšila pokožka práve na problémových partiách. najskôr som natierala pred tým aj prípravky na celulitídu (prevencia vždy lepšia ako riešiť problém) ale dnes to považujem za zbytočnosť, aj tak je najlepší sezamový olej, ktorý je malým zázrakom pri celulitíde a pokožku krásne vyhladí ,https://www.naturonline.sk/sk/starostlivost-o-p...
V každom prípade je lepšie kúpiť nohavice ako sa zakaždým baliť do igelitu - mne to príde pracné a v konečnom efekte ani nie lacnejšie.

sandey
7. okt 2015

My v topshope máme originály za 29,90 (aj pod kolená, aj dlhé), ak máte záujem objednám vám a poštovné budete mať namiesto 5,99 iba 1 euro 🙂

darina05
7. okt 2015

No ti je vsetko original 29,90 je vela

sandey
7. okt 2015

Tak kúpte originál inde 🙂

darina05
7. okt 2015

Vsak aj kupim

zuzulikh
8. okt 2015

@sandey ja by som zaujem mala, nohavice pod kolena lebo mam len nad kolena

sandey
8. okt 2015

@zuzulikh napíšte mi do správy adresu a telefónne číslo a veľkosť, suma bude 30,90 s poštovným a prinesie to kuriér, dám potom vedieť kedy

tanusenka
8. okt 2015

mam na predaj zienky original dva krat oblecene chcela som ich na cvicenie ale nemam kedy cvicit tak ich nenosim

darina05
8. okt 2015

Velkost

grlakovapetra
16. nov 2015

mal by niekto L rozumnu cenu

alcahelca
17. nov 2015

@grlakovapetra mám nenosené, len teraz neviem či L alebo XL - pozriem večer a napíšem Vám....za 12 eur? ....

tanusenka
17. nov 2015
ivka185
17. nov 2015

@zaira13 mam zaujem aka je velkost.

zaira13
17. nov 2015

@ivka185 klikni na link tam to je presne popísane 🙂 je to S-ko

alcahelca
17. nov 2015

mám na predaj nové, nenosené, ešte s vysačkou nohavice veľkosť L, cena 12 eur

ivka185
18. nov 2015

má niekto na predaj veľkosť 2XL? ďakujem

sandey
19. nov 2015

ja mam na predaj tie zostihlujuce dzeginsy (leginy rifloveho vzhladu), ak by ste niektora mala zaujem

erikakosice
8. dec 2015

Mam na predaj nenosene, s visackou Hot shapers nohavice aj s pasom.Cena 16 eur.Velkost L-cinska, no podla mna su velkost S-M.Pretoze ja nosim 38-40 a su mi male.Viac info v sprave(foto,miery..).