icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

alcahelca
8. dec 2015

stále mám k dispozícií nové, nenosené, s vysačkou nohavice veľkosť písaná L (ale asi skôr XL) - cena 12 eur prípadne dohoda

maru1453
12. dec 2015

@alcahelca mozem poprosit rozmery cez boky?

marcelalia27
5. feb 2016

o

centrum73
28. feb 2016

@matkape Ahoj, prepáč reagujem na tvoj starší príspevok, ale chcela by som si kúpiť tieto nohavice na chudnutie, ale tie uvedené rozmere u výrobku sa mi akosi nepozdávajú, sú akési malé, u L je napísané pás 66-71 a u bokov 74-79... Nosím číslo S alebo 36/38, mala by som si objednať M? Moc ďík za radu?

centrum73
28. feb 2016

@zuzulikh Ahoj, nosím číslo S alebo 36/38, poraď mi prosím, aké číslo si mám objednať (nie čínske) 🙂 ? Ďík.

rebekinka
22. apr 2016

Mám na predaj tieto nohavice ak by niekto chcel 🙂 vľkosť M 😀 😀

panikovaterez
22. apr 2016

Naozaj pomáhajú tie nohavice? Videla som to v reklame a nejako tomu nechcem uveriť že by som vďaka ním schudla

zuzulikh
27. apr 2016

ja tie nohavice milujem. ani nie kvoli efektu chudnutia ako preto lebo pokozka je ovela peknejsia, pevnejsia, mam pocit, ze vyzera jednoducho mladsie - no a to je po styridsiatke dost podstatne 🙂

zuzulikh
27. apr 2016

@zuzulikh a zabudla som este na jeden tip: natieram si (ked nezabudnem) prirodny olej sezamovy za studena lisovany (nakupujem na naturonline). je to zazrak na celulitidu 🙂))))

zuzulikh
27. apr 2016

@rebekinka dam vediet kolegynam - aka je cena?

rebekinka
28. apr 2016

zuzulikh navrhnite si cenu 🙂

zuzulikh
28. apr 2016

nohavice su po kolena alebo kratke? maju vyvyseny pas?

zuzulikh
28. apr 2016

@rebekinka nohavice su po kolena alebo kratke? maju vyvyseny pas?

edo64
28. apr 2016

a teraz som našiel kde sa o nohaviciach píše ... aj tak nechápem prečo si to moja polovička objednala. naozaj to funguje? kde beriete tú istotu?

lindusss176
3. máj 2016

Ahojte aj ja si chcem kupit tie nohavice - vyskusam. Rada experimentuje a skúšam nové veci🙂)) Som zvedavá, či mi to skutočne pomôže🙂 Myslíte že to skutočne formuje aj postavu a ze sa pri ich nosení chudne?

draik
3. máj 2016

@lindusss176
Ak by platilo, že sa chudne "potením", tak by nebolo potrebné kupovať žiadne nohavice, ale stačilo by sedieť v saune. Lenže ono to neplatí.

evittam
3. máj 2016

@lindusss176 Presne ako ti píše @draik - potením vylučuješ vodu, nie tuky... 😉 😀

buckeye
3. máj 2016

Ono samotne potenie moze nspomict, telo musi chladit, ale je to tak zanedbatelna polozka, ze je skoda ju zmienovat, co je ale absolutna hlupost, mysliet si, ze ked si zabalim nohy a brucho budem chudnut oen tam :D, nie lokalne chudnutie nefunguje

lindusss176
9. máj 2016

@draik ďakujem za rady. Radšej skúsim nejaké tabletky na podporu aspoň aby zahnali hlad počula som že zelená káva v kapsuliach je super. Čo myslite*?

evittam
9. máj 2016

@lindusss176 Nevyhadzuj zbytočne peniaze za voloviny a nefunkčné výrobky, ktoré kupujú len zúfalí a hlúpi ľudia, ktorí sa nechajú oklamať marketingom takýchto firiem a webových stránok. Proste prestaň jesť nezdravé veci - vylúč "biele jedy" (múku,cukor), mastné a vyprážané jedlá, sladkosti, slané blbinky, začni jesť viac zeleniny, ovocia, biele mäso na oliv.oleji-na vode a podobne a začni sa hýbať a výsledky sa dostavia. 😉

laurinka88
9. máj 2016

Hot shapers - podľa mňa zbytočná investícia. To už radšej potravinovú fóliu obmotať celé telo, naobliekať pár vrstiev oblečenia a poriadne zamakať, tak sa spotíte, že tomu ani veriť nebudete 😀

draik
9. máj 2016

@lindusss176
Ja si myslím, že najlepšie je nevsádzať na žiadne "zaručené" produkty, ktoré nie sú najlacnejšie, ale sa správne stravovať a pridať pohyb.

lindusss176
11. máj 2016

@evittam už sa stalo a uplne su super nedám na ne dopustit. Vobec nemam pocit hladu a potrebu prezierat sa jem zdravo a nemá pahltne chute. Fantazia jeby som ich osobne nebrala tak tomu az tak neverim len som dufala ked som si ich kupovala🙂

grlakovapetra
21. jún 2016

chcem sa opitat ci niekomu pomohly spevnit alebo zmensit obvod stehien

rebekinka
22. jún 2016

ak by mal niekto záujem predám za 10 e nové 🙂 🙂

zuzapavla
22. jún 2016

ahojte . moja skúsenosť s neoprénovými nohavicami-výborná. už mám druhé, lebo prvé som zodrala 🙂 dokonca som ich vymákla v nejakom časáku len za 5 eur (nejaká akcia, ale nepýtajte sa ma, kde som to objednala, už nemám ani šajnu). Po oboch pôrodoch (po 6 mesiacoch) som cvičila s nohavicami aj pásom na brucho a za pár mesiacov bol všetok nabratý tuk dole - samozrejme v spolupráci s mojim stacionárnym bicyklom. Bicyklovala som 4 krát do týždňa po pol hodine večer, keď už dieťa (neskôr deti) spali - samozrejme som vždy dala nohavice a ešte aj pás. Nie je to nič komfortné, ale keď potrebujem sem tam zhodiť nabraté kilo, siahnem po týchto vecičkách a ono to ide (som presvedčená o účinkoch týchto vecí). Keď mám svoje tuky pod kontrolou, pás ani nohavice nepoužívam. Hot shapers odskúšané nemám. Za mňa teda neoprén (aj keď na začiatku smradľavý jak fras) áno 🙂

nika642
9. sep 2016

Zdravim mate niekto nejaky jedalny listok na chudnutie?dakujem

miroslavavargova
21. sep 2016

A kolko mas deti a ake stare ked si vsade tam aj tam

belz
9. okt 2016

@ers89
Odporúčam ti ich. Mam ich, po estetickej stránke teda nic moc ale svoj účel spĺňajú