Nohavice na chudnutie - Hot shapers
ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂
o
@matkape Ahoj, prepáč reagujem na tvoj starší príspevok, ale chcela by som si kúpiť tieto nohavice na chudnutie, ale tie uvedené rozmere u výrobku sa mi akosi nepozdávajú, sú akési malé, u L je napísané pás 66-71 a u bokov 74-79... Nosím číslo S alebo 36/38, mala by som si objednať M? Moc ďík za radu?
Mám na predaj tieto nohavice ak by niekto chcel 🙂 vľkosť M 😀 😀
Naozaj pomáhajú tie nohavice? Videla som to v reklame a nejako tomu nechcem uveriť že by som vďaka ním schudla
ja tie nohavice milujem. ani nie kvoli efektu chudnutia ako preto lebo pokozka je ovela peknejsia, pevnejsia, mam pocit, ze vyzera jednoducho mladsie - no a to je po styridsiatke dost podstatne 🙂
zuzulikh navrhnite si cenu 🙂
nohavice su po kolena alebo kratke? maju vyvyseny pas?
a teraz som našiel kde sa o nohaviciach píše ... aj tak nechápem prečo si to moja polovička objednala. naozaj to funguje? kde beriete tú istotu?
Ahojte aj ja si chcem kupit tie nohavice - vyskusam. Rada experimentuje a skúšam nové veci🙂)) Som zvedavá, či mi to skutočne pomôže🙂 Myslíte že to skutočne formuje aj postavu a ze sa pri ich nosení chudne?
@lindusss176
Ak by platilo, že sa chudne "potením", tak by nebolo potrebné kupovať žiadne nohavice, ale stačilo by sedieť v saune. Lenže ono to neplatí.
@lindusss176 Presne ako ti píše @draik - potením vylučuješ vodu, nie tuky... 😉 😀
Ono samotne potenie moze nspomict, telo musi chladit, ale je to tak zanedbatelna polozka, ze je skoda ju zmienovat, co je ale absolutna hlupost, mysliet si, ze ked si zabalim nohy a brucho budem chudnut oen tam :D, nie lokalne chudnutie nefunguje
@draik ďakujem za rady. Radšej skúsim nejaké tabletky na podporu aspoň aby zahnali hlad počula som že zelená káva v kapsuliach je super. Čo myslite*?
@lindusss176 Nevyhadzuj zbytočne peniaze za voloviny a nefunkčné výrobky, ktoré kupujú len zúfalí a hlúpi ľudia, ktorí sa nechajú oklamať marketingom takýchto firiem a webových stránok. Proste prestaň jesť nezdravé veci - vylúč "biele jedy" (múku,cukor), mastné a vyprážané jedlá, sladkosti, slané blbinky, začni jesť viac zeleniny, ovocia, biele mäso na oliv.oleji-na vode a podobne a začni sa hýbať a výsledky sa dostavia. 😉
Hot shapers - podľa mňa zbytočná investícia. To už radšej potravinovú fóliu obmotať celé telo, naobliekať pár vrstiev oblečenia a poriadne zamakať, tak sa spotíte, že tomu ani veriť nebudete 😀
@lindusss176
Ja si myslím, že najlepšie je nevsádzať na žiadne "zaručené" produkty, ktoré nie sú najlacnejšie, ale sa správne stravovať a pridať pohyb.
@evittam už sa stalo a uplne su super nedám na ne dopustit. Vobec nemam pocit hladu a potrebu prezierat sa jem zdravo a nemá pahltne chute. Fantazia jeby som ich osobne nebrala tak tomu az tak neverim len som dufala ked som si ich kupovala🙂
chcem sa opitat ci niekomu pomohly spevnit alebo zmensit obvod stehien
ak by mal niekto záujem predám za 10 e nové 🙂 🙂
ahojte . moja skúsenosť s neoprénovými nohavicami-výborná. už mám druhé, lebo prvé som zodrala 🙂 dokonca som ich vymákla v nejakom časáku len za 5 eur (nejaká akcia, ale nepýtajte sa ma, kde som to objednala, už nemám ani šajnu). Po oboch pôrodoch (po 6 mesiacoch) som cvičila s nohavicami aj pásom na brucho a za pár mesiacov bol všetok nabratý tuk dole - samozrejme v spolupráci s mojim stacionárnym bicyklom. Bicyklovala som 4 krát do týždňa po pol hodine večer, keď už dieťa (neskôr deti) spali - samozrejme som vždy dala nohavice a ešte aj pás. Nie je to nič komfortné, ale keď potrebujem sem tam zhodiť nabraté kilo, siahnem po týchto vecičkách a ono to ide (som presvedčená o účinkoch týchto vecí). Keď mám svoje tuky pod kontrolou, pás ani nohavice nepoužívam. Hot shapers odskúšané nemám. Za mňa teda neoprén (aj keď na začiatku smradľavý jak fras) áno 🙂
Zdravim mate niekto nejaky jedalny listok na chudnutie?dakujem
A kolko mas deti a ake stare ked si vsade tam aj tam

stále mám k dispozícií nové, nenosené, s vysačkou nohavice veľkosť písaná L (ale asi skôr XL) - cena 12 eur prípadne dohoda