icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

kikavicek
26. jan 2015

Baby ak ich chcete skusat myslim ze stoja viac ako 30e ale na aliexpresse su za 11e

bianka741
27. jan 2015

Baby mám ešte jedno M-ko, ak by ste mali záujem IP 😉

angelsigh
27. jan 2015

Ahojte, mam na predaj velkost M. Kto by mal zaujem napiste mi do posty. Pekny den 🙂

demeterka
28. jan 2015

Ahojte tak hlasim skusenosti. samozrejme nic sa nedeje ked clovek sedi na gauci a kuka telku. Ja som v tom cvicila a vidim výsledok hlavne na stehnach co aj bol moj zamer. Najskôr som si ich na skusku kupila na aliexpresse za par susnov, avsak sa mi cele rozparali hned po prvom pouziti takze nula bodov. potom som si druhe kupila v spanielsku na dovci a tie drzia paradne, stali okolo dvacky v prepocte, takze rozhodne dobra kupa na rozdiel od 40 ako to stoji u nas. Asi pojdem na nakupy zas a rovno vsetky kamosky dostanu darceky 🙂 budeme spolocne cvicit.

kuukii
28. jan 2015

Hodnotím tak 20%. Radšej ozaj kúpiť legíny niekde u číňana za 5€ a isť si zacvičiť. Škoda toľko peňazí vyhodiť. A chcem sa spýtať ako ich periete? Iba v rukách? Ďakujem 😎

sintra
28. jan 2015

to si naozaj niekto moze mysliet, ze tymto schudne?

tonik1199
29. jan 2015

ahoj mma este niekto tie nohavice

lucinkatehula
30. jan 2015

Ahojte baby chcem sa spýtat ked mám pás 110 kolkatky si mám kupit.. ?

lucinkatehula
30. jan 2015

Ahojte baby, ked mám pás 110 tak kolkatky si mám kupit.. ?

ingapal
3. feb 2015

S fóliou na chudnutie učite neschudnete. V momente ovinutia sa fóliou môžete mať dojem, že vaše problematické partie zoštíhleli, ale len preto, že tlakom fólie na telesné tkanivá sa zmenší objem daného miesta, pričom okolité tkanivá na objeme naberú. Je to podobný efekt, ako keď si zapnete úzke džínsy a „bruško“ si vytlačíte nad pás.
Teplota kože pod fóliou je síce vyššia ako teplota okolitej kože a mierne sa zvýši aj potenie, ale na chudnutie to nestačí. Odparením 1 g vody organizmus stráca iba 2,5 kJ a na schudnutie jedného kilogramu tuku je potrebné dosiahnuť stratu energie 25 000 až 30 000 kJ.

Množstvo energie, ktoré je potrebné na tvorbu potu, je však zanedbateľné. Aj keď sa zvýši množstvo vytvoreného potu, schudneme len toľko, koľko spália naše svaly. Len tie dokážu okresať nadbytočný tuk. Po doplnení tekutín, ktoré sme potením stratili, sa naša hmotnosť vráti k pôvodnej hodnote. Ani obmedzenie pitia nepomáha! Organizmus si vodný režim spraví sám.

gabriellka
8. feb 2015

mám v bazáriku jedno nové M-ko za výhodnú cenu 🙂

safranca15
11. feb 2015

@gabriellka Dobrý deň prosím kolko by stálo to M -ko ?

gabriellka
11. feb 2015

@safranca15 je u mňa v bazáriku

safranca15
11. feb 2015

@gabriellka nehnevajte sa ale neviem ako sa pozeraju taketo bazariky cez niekoho mohli by ste mi ju napisat?alebo do IP dakujem

meganmary
12. feb 2015

Nema nahodou niekto napredaj velkost L? Dakujem

vilda_lumik
12. feb 2015

@gabriellka ahojky holky, také si chci kalhoty zakoupit, ale pořád nevím, jakou velikost.. Mám 175cm/60kg, tzn. štíhlá postava, ale bojím se, aby Ska nebyla moc těsná a já se v tom mohla dobře hýbat (hlavně dřepy, výpady). Kalhoty potřebuji na prokrvení pokožky, protože mám vždy ledové stehna, hýždě i břicho. Proto se prosím ptám.. Odpovídají velikosti?? S mírami, co k hot shapers udávají mi sedí přes boky S, přes pas M, tak se bojím, aby nebylo Sko moc těsné, nebo Mko volné.. Prosím poraďte.. Díky🙂

gabsam
12. feb 2015

@meganmary mám voľné L , mne nesadlo číslo, mala som ich 1 x oblečené na vyskúšanie - mne sú veľké , efekt sa dostavil pri M

meganmary
12. feb 2015

@gabsam a prosim Vas predali by ste mi ich? a ano za kolko? dakujem

simciatko1
15. feb 2015

dobrý večer, má niekto na predaj nohavice L ? 🙂

katarina234
15. feb 2015

Ahojte KOCKY!!!PROSIM VAS POMOOC!!!Vyskocili mi na FB tieto leginy ale cez zlavozdroj,su o polovicu lacnejsie cca 20€,,chcem sa spytat,ci nemate niektora skusenosti s tymito lacnejsimi,,,DAKUJEM,,,,

mimisaka
18. feb 2015

Dobrý deň:nevymení niekto M za L?dnes mi došli zo zľavozdroja,ale sú mi tesné cez zadok.len odskúšané

mimisaka
19. feb 2015

asi som to zle napísala.mám M a potrebujem L🙂.

klaraa123
19. feb 2015

Ahoj, ja som si ich objednala 🙂 ..potim sa pod nimi dost..samozrejme, ze to nefunguje ked v tom sedis, treba sa hybat. Je to ako igelit, ale ten mi padal, toto je praktickejsie 🙂

ozi
19. feb 2015

@katarina234 , mám aj origoš aj tie zo zľavy, cítiť rozdiel v materiále, lepšie sa cítim v tých origoš, tie lacné by som už asi nekupovala, ale to je môj názor 😉

bianka741
22. feb 2015

Ahoj baby, mám hot shapers veľkosti M, L a XL. Ak máte zaujem IP 😉

marwa
22. feb 2015

mam na predaj original neoprenove hot pant s visackou velkost M..znacka zaggora 20euro