Nohavice na chudnutie - Hot shapers
ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂
Ako kočky vy tomu fakt veríte?!
@doplerik4956 To akože, keď si oblečieš nejaké iné nohavice, tak už nemáš energiu?! 😀 😀 😀 😀 😀
A okrem iného to, že sa v tom potíte ako prasiatka ešte neznamená, že chudnete. Lebo určite sa vám nespaľuje a nepotí tuk.....Len toľko k takýmto marketingovým ťahom a výmyslom pre ľudí čo veria takýmto bludom ako sú aj tabletky,koktejli a všetko ostatné. Nežrať a cvičiť - a je jedno či v nohaviciach za 50Eur alebo za 5Eur. 😉
co sa tyka chudnutia,ja svoje telo sledujem ked na sebe mam tie nohavice,a s pasu zo mna troska zislo dole.ja sa nestazujem,napr:ta keramia tiez pomaha,ale len dva mesiace,potom prestava ucinkovat,takze tie nohavice neradim si kupovat,lebo to je blbost
nema niekto na predaj hot shapers velkost M ?
@zaira102 M-ko mala na predaj bianka741-predošlá strana-napíš jej IP 😉
Ja som si ich kupila a urcite nelutujem! Sport nieje pre mna cudzie slovo, obleciem si ich vzdy ked si idem zabehat alebo idem do fitka. Nikde nieje napisane, ze s nimi schudnete 10kg lezanim na gauci. Jednoducho sa pod nimi viac potim na partiach, kde by som sa inak nespotila..ako su napr boky, podbrusko a to su zaroven aj moje problemove zony. Odkedy ich mam, vidim na sebe zmeny a teda podla mna to splna to co slubuje. A keby aj nie, vzdy ich mozem vyuzit ako termopradlo do zimy pod nohavice 😎 Odporucam!
ja som ich dostala na vianoce a vcera som ich vyskusala vo fitku a zmikala som z nich vodu tak asi na tom nieco bude ze sa clovek viac poti ked ich ma oblecene ja som spokojna aj pri upratovani doma ich nosim
ahojte všetci, až teraz som nakukla od diskusie a riadne ste sa rozbehli :D ale čo sa týka niektorých komentov akože nemám slov. to tu niktoo ani neočakával a nepísal, že tie nohavice za vás budú chudnúť, to je asi aj logické. ja som hlavne chcela vedieť, či pomáhajú pri cvičení, ja som to brala ako pomôcku a nieže budem žrať od nevidím do nevidím, budem mať nohavice a schudnem :D ja nejak extra chudnúť ani nechcem, len z bokov trocha a z bruška, to je skôr formovanie postavy. stále som too ešte nekúpila, lebo nejako som nemala čas na nič, ani čas sem chodiť. ale teraz by som chcela chodiť aj do fitka, tak asi by som kúpila. ale chcela by som miery na S aj M - ko. ktorá z vás ich má? teraz je akcia na jednej stránke, ale S - ko tam nemajú, tak preto by som chcela miery, či by mi neboli veľké.
Ja mam tie nohavice... ae ano je to pravda ze sa viac potiiiim.. ae nestaci ich len nosiitl.. ja som si naplanovala novy denny rezim.. jem len do siestej vecer a rano jem iba pecivo... cez den viac vypijem vody aebo jem na obed gulicky s mliekom... a potom nic len voda... ano niekedy si dam cca kusok pizzy... ae snazim sa jest normaalne... a hlavne pestra strava.. tie nohavice su dobre koli tomu ze z vnutra je drsna latka.. od kedy ich nosiim... nemam probleem s celulitidou... a mam pevneejsi zadok a stehna... ae zaklad jee ze sa citim v tom dobre... mam dve male deti cize mam aj pohyb.. niekedy si myslim ze ani fitko netreba.. .ae niekedy si aj pocviciim... viac poteniim je lepsi vysledook spalovania tukoov... asi tolko.. ae som s nimi spokojnaa... 🙂
tak ja ich mam a testujem potroche a zatial som spokojna oproti tym predoslym co som mala su tieto fakt top😉 neni v nich zima ani von davam pod termo gate ked idems malou v kociku na rychlu a pridem mokra ako mys ale neprefukne je na tom nano tex nieco rpedsa len🙂🙂 😉
Dobrý večer. Nelámte si hlavu. Podľa mna je to aj tak iba jeden s daľších marketingových ťahov. ale ak tak potom - http://www.aliexpress.com/item/MYLE-FACTORY-hot... .. Za 14€
nema niekto L na predaj ?
Ak má niekto na predaj velkosť S mám záujem.
@lucka127 ako dlho trvalo dodanie cez ali ?
@ers89 baby NEBUDTE HLUPE prosim vas ☹ vidina rychleho chudnutia, kedy nieco chudne za vas a vy dalej mozte papkat kolaciky v cukrarni je sice pekna, ale uplne mylna... ak ste aspon trosku inteligentna, tak viete, ze TUK a POT su 2 uplne, ale uplne! rozdielne veci.. to je akoby ste povedali ze "vypotite kosti" - rovnaky blud je "vypotit tuk" ... pot je voda!! pot nie je tuk a tuk sa nikdy v zivote zatial nepremenil na pot... ☹ ja som doslova smutna, ked vidim ako to vsade propaguju, dokonca aj v telerane, co pozera tak vela ludi a tak vela zufalo chudnucich mamiciek, ze tomu podlahnu..ale to su zbytocne vyhodene peniaze.. baby, nikto za vas neschudne, ziadne lieky ani vibrujuce opasky okolo pasa, ani tieto leginy vam tuky nespalia.. ak by to fungovalo, vsetci by sme behali po svete naadherne stihly.. tak preco nie sme vsetci stihly?! - odpoved je: lebo to nefunguje.. ti ludia co vam tlcu do hlavy, ze "ano, schudla som vdaka tomu desat kil.." za tieto sladke recicky dostanu taky tucny balik penazi, ze väcsina z vas by za tie peniaze tiez porozpravala kadejake rozpravky.. raz a navzdy: trochu upravit stravu, obmedzit kolacik ci keksik na 1 do tyzdna + aspon 3x do tyzdna si najst hodinu na cvicenie a verte, ze zacnete chudnut. iny recept na to nie je 😉 drzim palce a nepodlahnite tymto marketingovym tahom
@lucka127 ak prides mokra ako mys, tak hlavne nezabudni doplnit tekutiny, aby si neodpadla, lebo jedine co si spalila=vypotila je VODA (a nie tuk!), takze tak akurat mozes byt dehydrovana .. je mi luto, ze si na to naletela, ale prosim, nech sa dari..hlavne cvic a uprav stravu, potom sa ti splni sen o stihlom tele 😉
@patricia_rabikova pises, ze cvicis a upravila si stravu, - presne takto sa chudne.. a ty veris, ze chudnes vdaka tym nohaviciam? pre Boha ta prosim..trochu rozumu..prosim 😔
presne toto davaju do reklamy - noste tie nohavice+pridajte trochu cvicenia a vysledok sa dostavi.. a potom mnohe baby ze "aano schudla som vdaka nohaviciam" a pri tom si neuvedomuju, ze mozu byt na seba hrde, lebo schudli vdaka sebe a tej drine ktoru nechali v posilke, ci v obyvacke, ked cvicili.. a nohavice ti sposobia tak akurat dehydrataciu...
opytam sa ta - preco si doteraz nezmenila stravu a necvicila? musela si si kupit nohavice aby si to zacala?! ..je super, ze si sa k tomu dokopala, ale na to si nemusela vobec vyhadzovat peniaze za nohavice.. ale mozno sa v nich aspon dobre citis, lebo "spevnia" zadok a stehna, nie je z nich vidiet tu traslavú hmotu na nohach..tak nmozno na to su dobre 🙂 nech sluzia
@iwanna0611 skoro mesiac:(
@januus 😀 neboj nic ja pijem ako vodnik aj bez toho..neberiem ti tvoj nazor kazdopadne to pomoze k zlepseniu koze a nech len aj voda ide prec tak je to vzdy s prvymi kilami ja viem nebij nechudnem 1 x po tehu 😉
a strava je 90% zaklad nikde v príspevkoch nepisem ze verim ze dam nohavice zacvicim a som zo slona labutou..treba citat aj prispevky predtým..
ja viem ze to neznamena ze hned po tom schudnem treba aj stravu upravit aj pitny rezim treba dodrzat ale dopomoze to k tomu chudnutiu urcite. ja som ich mala oblecene na cviceni a top ja som spokojna
@januus ale veď tu nikto nepíše, že sa chudne vďaka tým nohaviciam. aspoň ja som to vôbec nepísala. ja som mala na mysli ako pomôcku, keď cvičíš, že určite lepšie sa chudne pri cvičení s nimi, ako bez nich. viac ti spevní telo a logicky na tom určite bude niečo, keď sa človek potí , tak aj chudne. veď aj pri cvičení tak spaľuješ, potom. nie? a na zázračné lieky, pás a také veci určite neverím a ani na samotné nohavice, do všetkého treba zapájať hlavne pohyb, ani diéta nepomáha bez pohybu, možno prvýchh 5 kíl schudneš ale potom je to už málo, treba cvičiť. a ja som tie nohavice chcela na cvičenie nie na chudnutie - to je trochu rozdiel
@ers89 napisala si: "vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete" - ja ti k tomu poviem len tolko, ci to pouzijes alebo nie, co sa tyka ubytku tuku, efekt je rovnaky.. vdaka nohaviciam z tuku neschudnes ani pol kila.. jedine v nich mozno pekne vyzeras, lebo ti to "spevni" postavu, takze sa neukaze ta traslava hmota 🙂 a ked sa clovek poti, aj chudne? ked sa clovek poti, tak asi preto, ze vykonava nejaku cinnost a teda spaluje kalorie a tak chudne.. no ak sa clovek poti lebo je zabaleny v nepriepustnom materiali, tak kalorie nespalis moc, ale prosim.. 🙂
baby, ktorá z vás by potrebovala tie nohavice. lebo teraz idem robiť objednávku. ale leen číslo M a L mám k dispozícii. v prípade záujmu IP. ďakujem
lenže to nie že oblečiete tie nohavice a už schudnete moja kamoška to ma a pri tom treba behat byciklovat ona to ma a znej tečie teraz ked budete sediet tak žiadný učinok to nema

@glloria21 pre mna uplna pohodka tie nohavice a na trampoline to je fantazia,neskutocnu energiu mam