icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 to netusim, lebo ja mam take info, ze rozvoz menu zatial riesia a planuju, takze neviem, ale my s kolegynou si chodime, mame to 20 krokov od prace.... 😵 keby som bola doma, URCITE by som si to neobjednala 😅 , prisposobovala by som si to domacej strave, suhlasim s tebou 🙂

zofrinka
28. júl 2011

Ahojte kočky!!!! Vyspinkané??? Pripravené chudnúť??? 🙂

@pondelnicka teraz ma napadlo, že keď sa mi narodil Kubko, pred 4 rokmi, tiež mi dali podpísať papier o vode z kohútika, že mu ju nebudem dávať!!! A to som rodila v Brne!!! Oni sa takto myslím chránia, ak by dieťa dostalo nejaké hnačky neznámeho pôvodu, tak to potom zvalia na maminy, že im dali vodu z vodovodu. ALe keď som rodila teraz v septembri v PB, tam som nepodpisovala nič. Ale tu v PB je najkvalitnejšie voda z celého SK tak asi preto. Ale aj tak strašne smrdí chlórom...
A k tým uškám......potieraj jej to liehom, aby sa to vysušilo!!!

Keby som tak mala bližšie predajňu, tiež by som nabehla na menu!!! Ale v októbri mám týždeň školu - v Trenčíne.....juuuj, Norbi predajňa...teš sa!!!!!!!

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 vidím, to tak, že keď sa zamestnám tak blízko UPDATE predajne 😀 😀 😀 hlavné kritérium... škoda, že to nevaria pár dní dopredu....

elina313
autor
28. júl 2011

@zofrinka
Vyspinkané??? - NIÉééééééééééééééééé Pripravené chudnúť??? Ánoooooooooooooooooooooooooo

guppka
28. júl 2011

Juj, dievčatá, ja sa tak dobre cítim 😀 dajú sa mi v pohodeeeeeee zapnúúúúúúť nohavice a nemusím tam natííískať brucho 😀 to je super! Normálne ma to motivuje pokračovať a moc nehrešiť, včera som varila našim kukuricu mňám, tak voňala, ale nedala som si až ráno. dnes v noci idem na dovolenku a mám v pláne pokračovať bez hrešenia (alebo len malinkého 😉 ), tak mi držte palce 😎 ja vám budem tiež 🙂 🙂 🙂

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 varia to v noci, rychlo schladia a rano o 7h to uz mas pripravene v predajni, a v piatok ti odovzdaju balicky aj na sobotu a nedelu 😉 no proste skveleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 hmmm, to je úžasné... fakt...

emily_666
28. júl 2011

ku.a baby, kde je zasa slnko? však toto neni leto, to je čístá jeseňňňňňňňňň
normálne mám náladu na bode mrazu
drobec zas v noci vystrájal, a teraz si hajinká
čo budete papať ? ja som mala včera na olovrant špekačky, tada poviem vám, taký odpad som doma dávno nemala, už pri opekaní na panvici sa rozpadli... asi tam bolo "priveľa" mäsa, nie?

martinka1981
28. júl 2011

@emily_666 bleee 😝 že špekačky,mne je zle už len ked to počujem 😀 mam k nim neaky odpor.

Ja som si prave dala kusok makovnika,už od večera po nom poškulujem ale dala som až dnes. Ach ja sa tiež dobre citim,som rada že niečo pre seba robim,aj ked som len teraz začala. Dufam že vaha v pondelok nesklame a nepridam sa k depkujucim 😒

Inak dnes rano mi moj drahy pri obchytkavani v kuchyni hovori: maminka ved ty si už schudla! Ja:že určite! on: ale ved to citim! 😀 😀 dobry je nie?? 😀

emily_666
28. júl 2011

@martinka1981

no však keď cíti, tak cíti. veľakrát je to tak, že tí druhí vidia rozdiel skôr ako my sami (teda okrem našich zapnutých gatí) 😀
no a k tým depkujúcim, tie to už prešlo, fičia ďalej

guppka
28. júl 2011

@martinka1981 aj keby náhodou necítil, čo ale určite mohol, tak je super motivujúci, mne tiež drahý povedal že som nejako pochudla 😀 poteší to veru 😀 a motivuje silno!

martinka1981
28. júl 2011

@emily_666 ved ja tiež počitam že niekedy pride aj na mna depka 😝 tomu sa nevyhneme ani jedna 😖

@guppka ved hej,motivacia dobraaa. Ale rano ked vstanem tak brucho splasnute takže sa mu to asi celkom pozdavalo 😀 no ale teraz 😖 pneumatika sa už ukazala 🙄

guppka
28. júl 2011

@martinka1981 to je úplne bežné (poznááám) a po týždni dvoch už nenapuchne 😀
ja som si včera večer pochutnávala na grilovanom mäsku a klobáske a potom večer si pozerám v knihe, že klobáska večer ee, no zhrešila som, ale nechtiac, kým sa do toho dostanem úplne, asi to potrvá, ale aj tak idú kilá dole, to je hlavné 😀

martinka1981
28. júl 2011

@guppka neboj,ja som tiež len na začiatku. Držim sa od nedele. Zatial celkom uspešne,len uvidim dokedy 😀

ja robim dnes na obed lečo a zemiaky a večer si upečieme morč.stehno v peci a možno pogrilujeme neaku zeleninku,ked počasie da,zatial to nevyzera bohvieako 🙄

elina313
autor
28. júl 2011

@emily_666 ježiš aj Tvoj v noci vystrájal ? a ja že to Matúškovi asi preplo alebo čo... však to nebolo normálne čo robil, normálne mal hysak a to len preto, že som mu schovala didku, lebo už ma to fakt bolelo čo so mnou vystrájal... a niekoľko krát za noc... a ráno vyškerený ako slniečko na hnoji...

@martinka1981 no aké zlatíčko máš doma, vidíš a ten môj, že normálne ťa už nevidím ... 🙄 🙄 🙄 hnusák jeden, ale však ja mu ukážem 😀 😀 😀

tanicka321
28. júl 2011

no dievcata idem vas inspirovat, dnes nam NORBI navaril na obed tekvicovy privarok s koprom a k tomu zavitky s hovadzej svieckovej, supeeeeeeeeeer, mnamkaaaaaaaaaaaaaa 😵

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 do kelu, ten Norbi ako dobre varí... a večera je čo ?

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 a Norbi varí všetko z 1 ?

elina313
autor
28. júl 2011

@katkav halooooo kde si, ako sa Ti darí ?

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 norbi ma vsetko 1 dokonca aj sladke akoby BEBE keksiky, pecivo cerstvo pecene, a vsetky jedla varene su 1 !!! vecera mame frankfurtsku polievku .... a olovrant SOMLOI halusky 😀 , a ranajky zajtra 2 chlebiky, light margarin + cucoriedkovy lekvarik

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 och, keby mi takto Norbi vyváral, tak za 2 mesiace som na svojej ideálnej váhe... do kelu ☹ ☹ ☹

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 odkial si ?

martinka1981
28. júl 2011

@elina313 šak mu vytreš kocura neboj 😀 😀 😀
Ten moj mi prednedavnom zadrel,ked som sa na seba sťažovala,že ved si neni taka tučna 😀 😖 a ked ležiš ani brucho nemaš 🙄 si myslel že ako ma povzbudil a ja nasrata! Čo už s nimi. Ale ako pišeš ved my im ukažeme!!!

@tanicka321 mnaaam,keby mi to mal kto nosiť do kelu. Tiež mam tekvicu a chystam sa ju urobiť len čim ju zahystiť aby som ju mohla jesť cely den 😖

lubinka26
28. júl 2011

ahojte. jete do 12tej aj sladke? ja uz druhy den jem cokoladu, ale mam strasne nervy... zapalit si nemozem a ani nechcem.
baby, mate niektora toto? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=10352638&tab=9
buduci tyzden idem na svadbu, este stale nemam saty 😖

elina313
autor
28. júl 2011

@tanicka321 BA- Rača

lubinka26
28. júl 2011

@martinka1981 ked das tu jeho muku, mozes dat aj hladku. 50:50. ja som tak zahustovala segedin. skusala som zahusti len norbi mukou ale nehustlo to 😀

tanicka321
28. júl 2011

@martinka1981 netusim cim to hustili, ale bolo to husteeee na predstavu - jedli sme to vidlickou, kopky privarku 😅 mozno cast rozmixuju, alebo zemiakom? do obeda sa moze....netusim, skusim sa opytat v predajni cim zahustuju....alebo ich mukou?!

lubinka26
28. júl 2011

baby, ked urobim coko puding a dam tam nobiho cukor, tak ho mozem cely den? ale mam len polotucne mlieko 😒

elina313
autor
28. júl 2011

@lubinka26 nemám, ale popravde ani by som nechcela... musí to byť hrozný pocit, mať telo stiahnuté v niečom... aj keď popôrode by to nebolo odveci.... som schyzofrenik 😕 😕 😕

tanicka321
28. júl 2011

@elina313 tak to ta mam dost od ruky z centra, som myslela ze by som ti to nejako vozila ...ale zo zahoria smer petrzalka, a centrum to asi mozne nebude 😀