icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mamisqva
7. aug 2011

@martinka1981 mne by to asi nepapali su fajnovucky a nauceny na kuriatko morecke a sem tam bravcove ani zajaca nemusia to ani ja.

mamisqva
7. aug 2011

@martinka1981 prave dosli tak idem na to aj ja sice polievocku mam v sebe tak zatial papa snad vecer pridi na pokec 😀 😀 😀 aj ostatneeee,samozrejme 😉

martinka1981
7. aug 2011

@mamisqva tak dobruuuu chuť a snad sa tu vyskytnem večer 😀

zofrinka
7. aug 2011

Ahojte kámošky!!! Dlhšie som sa tu neukázala, ale nehrešila som!!! Včera sme boli na švagrininej oslave narodenín, nedala som si ani toru, ani zákusom, ani chlebíček, nič, iba obedík - v rámci pravidiel!! No a dnes som navarila polievku z holúbkov a pečené stehná - kuracie s ryžou a uhorkový šalát, no mňamka. Dnes som v DM kúpila celozrnný chlebík - mne teda nechutí, je to také jakési mokré...samé semienko a mm - že je lepší než polystyrén.....tak nech si ho chrumká!!!
Dúfam, že sa mi podarí zajtra prísť na rande, o kolkej asi???????
Pekný slnečný dník, ahojte!!!!! 😀 😀 😀

zofrinka
7. aug 2011

čo ste pomreli??????? 😲 😲 😲 😲 😲

tiffanka
7. aug 2011

@zofrinka ...hej, od hladu 😀 😀 😀

tiffanka
7. aug 2011

ešte som ta chcela pochváliť, že ako si sa pekne držkala...ale bambúlik si skoro stiahol na seba dosku na žehlenie..tak som bežala / akurát som dožehlila/...a kým som sa vrátila, tak mi tu dačo postláčal a zatvoril mi MK 😀 😀 😀 Tak na zajtrajšok sa už tešíš? Ja som tiež zvedavá, či sa dačo zmenilo... celý týždeň som váhu obchádzala 🙂

teri3
7. aug 2011

@martinka1981 podobný obed sme mali aj my minulý týždeň, akurát s knedľou. Teľacie by malo byť z mladých býčkov, vtedy je mäkké - keď už je to drahé, nech to aj za to stojí - variť by sa malo cca 2 hodiny, ako dlho si ho varila? No a pozor na špaldovú tarhoňu, lebo špalda neznamená automaticky, že je to celozrnné - či vlastne cestoviny sú U2? Ani neviem, ja si dávam celozrnné, tak to ani nejak neriešim 😉

teri3
7. aug 2011

@tiffanka jáááj, Ty si maska 😀 😀 😀

no a rande - nuž kto kedy bude môcť...môj drobec niekedy okupuje PC aj do 10-tej 😕 tak uvidíme, možno ma tu nechá ťukať 😉 . No a výsledok aký bude - ja už asi tuším, že na kg nič, ale na cm som zvedavá, tam asi dačo pôjde 🙂 teda dúúúúúúúfam

emily_666
7. aug 2011

☹ 😠 ☹ 😠 ☹ 😠
baby, ja som to včera zaklincovala, neodolala som. Naši doniesli večer domov pizu, ja no to, že si dám až ráno.
Nakoniec som jej zožrala 3 kúsky, zajedla som to čokoládou, čo som robila koláčik (však už som porušila, tak nech to stojí za to) a ešte na koniec som to zapila kofolou. Krava som sprostá, taká som bola na seba najedovaná, že som do 12 hod v noci čumela do plafóna. dobre mi tak 😢

mamisqva
7. aug 2011

@emily_666 ale nie si kr.....si si len dala no a co aj zajtra svita 😉

teri3
7. aug 2011

@emily_666 no ale si sa počastovala 😲 trochu úcty voči sebe 🙂 . Mala si si to užiť a ráno vstať s novým elánom do chudnutia... Neber to ako diétu, že keď už som porušila, tak sa dorazím...my sme dnes boli na výlete, obedovali sme v pizzerii a keby som bola mala chuť, tak si aj o druhej dám tú pizzu, ale som nemala, nerozvoniavalo to ako v niektorých pizzerkach. Ale že keď už sme na výlete, tak som si dala viedenskú kávu s cukrom - a necítim sa vôbec previnilo... Treba si dať toľko, aby si si to potom nevyčítala, aj keď je to jedlo nie podľa plánu 😉 . Tie výčitky naozaj nie sú nič moc

zofrinka
7. aug 2011

idem uspať Kubka a hádam potom čosi popíšeme!!! Či nie??? 😒

smarti
7. aug 2011

@emily_666 ja som to takto dobabrávala minulý týždeň viac dní, akosi mi išla karta 🙂 , no a vpondelok bolo skoro +1,5. Tento týždeň sa držím, dúfam, že bude aspoň -1,5.

zofrinka
7. aug 2011

Tak čo, je tu niekto????? 😲 😲 😲

zofrinka
7. aug 2011

@smarti ja som sa držala celý zýždeň, ale brucho mám nafučanééééééééééé, predpokladám, že zajtra budem mať tak +3kg ☹ ☹ ☹

teri3
7. aug 2011

@zofrinka ale niééééé to určite nie - aj pravidelne "vykladáš"? 😀 😀 😀

inak baby ešte mesiac dorastá, tak to bude ťažšie, ale potom pôjdeme z kopca 😎

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 "vykladám"???? Asi som kikirikí, ale to som nepochopila!!! 😒 😀 😀 😀

smarti
7. aug 2011

@zofrinka no ja som keď sme začali aj trochu cvičila, aspoň brušáky po večeroch a mala som pocit akoby brucho spľaslo o polovicu, ale začali ma bolieť kríže, pred polrokom ma seklo, tak sa to občas ohlási, tak som prestala s brušákmi, aby som si to ešte nezhoršila. Tak mám teraz pocit obrovského brucha. Chcela by som sa od zajtra začať znovu trochu hýbať, tak sa mi to hádam podarí.
A keď pozerám, že aj o vykladaní sa bavíte, tak s týmto mám ja vždy problém. A môžem sa stravovať akokoľvek. Proste mám lenivé črevá, aspoň mi to tak raz vysvetlil dr. Aj teraz som nafúknutá a vypúšťam úžasné plyny. Ale idem už spať, nech trochu pochudnem. Zajtra sa nebudem ráno vážiť, lebo idem s deťmi k dr., malej budú brať krv, to bude cirkus. Takže asi až v utorok. Majte sa spolubojovníčky 🙂 .

teri3
7. aug 2011

@zofrinka no či chodíš na WC-kooooooo 😅 😅 😅

@smarti je dôležité, aby si pri brušákoch nemala tú medzierku medzi chrbtom a zemou v oblasti krížov. Treba sa viac krát počas cvičenia "upraviť", aby to priliehalo, alebo sa dá použiť mäkká loptička 😉 . No ale samozrejme, že véééľmi opatrne, keď už si mala zranenie. Inak pilates je super, tam cvičíš brucho aj bez brušákov 😉 a tiež cvičíš aj chrbát - to by sa malo vždy, keď cvičíme brucho...joj aká som múdra...a kedy začnem cvičiť ja???

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 Ježíííííš, ja som blbá!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 už som to pochopila!!!!!!! Mám dlhé vedenie, mm mi na ňom stojí!!! 😀 😀 😀 😀 😀

zofrinka
7. aug 2011

@teri3 chodím, niekedy aj viackrát!!! Ale v poslednej dobe sa akosi necítim dobre, neviem čo je so mnou!!!!!

smarti
7. aug 2011

@teri3 alebo si tam dať nejaký poskladaný ručník? Neviem, či tomu dobre rozumiem, akože medzierka keď ľahám na zem?

zofrinka
7. aug 2011

@smarti ja tiež chodím cvičiť, už som to tu spomínala, ale tento týždeň sa akosi nedalo, tak možno aj preto sa tak zle cítim!!! A priznám sa, že strašne zanedbávam pitný režim!!!!! MOC!!!

smarti
7. aug 2011

@zofrinka sme na jednej lodi, aj s tým pitným režimom. Dnes som síce do seba liala, ale bolo poriadne dusno, tak to preto. Ináč mizéria.

teri3
7. aug 2011

@smarti nie, nemáš tú medzierku niečim vyplniť - ten ručník si môžeš dať pod zadok...hľadám nejaký obrázok na nete, videla som to už dosť dávno v TV - a ešte kuk, som doplnila moju predchádzajúcu odpoveď a zatiaľ ste dačo popísali 😉

zofrinka
7. aug 2011

@smarti ja som s tým práve kedysi problém nemala, ale hovorím, posledné dni mi je akosi na prd!!!!! Necítim sa dobre, stále mám nizky tlak, točáky..................neviem, kde je zádrhel!!!!! 😲 😲

smarti
7. aug 2011

@teri3 dobre, daj nech kuknem.

smarti
7. aug 2011

@zofrinka veď ja tiež, v robote som oveľa viac pila, teraz keď som doma, tak to zanedbávam. I keď musím uznať, že "keď som vás stretla", tak som sa už polepšila.

smarti
7. aug 2011

brú nôcku...