Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 prave dosli tak idem na to aj ja sice polievocku mam v sebe tak zatial papa snad vecer pridi na pokec 😀 😀 😀 aj ostatneeee,samozrejme 😉
@mamisqva tak dobruuuu chuť a snad sa tu vyskytnem večer 😀
Ahojte kámošky!!! Dlhšie som sa tu neukázala, ale nehrešila som!!! Včera sme boli na švagrininej oslave narodenín, nedala som si ani toru, ani zákusom, ani chlebíček, nič, iba obedík - v rámci pravidiel!! No a dnes som navarila polievku z holúbkov a pečené stehná - kuracie s ryžou a uhorkový šalát, no mňamka. Dnes som v DM kúpila celozrnný chlebík - mne teda nechutí, je to také jakési mokré...samé semienko a mm - že je lepší než polystyrén.....tak nech si ho chrumká!!!
Dúfam, že sa mi podarí zajtra prísť na rande, o kolkej asi???????
Pekný slnečný dník, ahojte!!!!! 😀 😀 😀
čo ste pomreli??????? 😲 😲 😲 😲 😲
ešte som ta chcela pochváliť, že ako si sa pekne držkala...ale bambúlik si skoro stiahol na seba dosku na žehlenie..tak som bežala / akurát som dožehlila/...a kým som sa vrátila, tak mi tu dačo postláčal a zatvoril mi MK 😀 😀 😀 Tak na zajtrajšok sa už tešíš? Ja som tiež zvedavá, či sa dačo zmenilo... celý týždeň som váhu obchádzala 🙂
@martinka1981 podobný obed sme mali aj my minulý týždeň, akurát s knedľou. Teľacie by malo byť z mladých býčkov, vtedy je mäkké - keď už je to drahé, nech to aj za to stojí - variť by sa malo cca 2 hodiny, ako dlho si ho varila? No a pozor na špaldovú tarhoňu, lebo špalda neznamená automaticky, že je to celozrnné - či vlastne cestoviny sú U2? Ani neviem, ja si dávam celozrnné, tak to ani nejak neriešim 😉
☹ 😠 ☹ 😠 ☹ 😠
baby, ja som to včera zaklincovala, neodolala som. Naši doniesli večer domov pizu, ja no to, že si dám až ráno.
Nakoniec som jej zožrala 3 kúsky, zajedla som to čokoládou, čo som robila koláčik (však už som porušila, tak nech to stojí za to) a ešte na koniec som to zapila kofolou. Krava som sprostá, taká som bola na seba najedovaná, že som do 12 hod v noci čumela do plafóna. dobre mi tak 😢
@emily_666 no ale si sa počastovala 😲 trochu úcty voči sebe 🙂 . Mala si si to užiť a ráno vstať s novým elánom do chudnutia... Neber to ako diétu, že keď už som porušila, tak sa dorazím...my sme dnes boli na výlete, obedovali sme v pizzerii a keby som bola mala chuť, tak si aj o druhej dám tú pizzu, ale som nemala, nerozvoniavalo to ako v niektorých pizzerkach. Ale že keď už sme na výlete, tak som si dala viedenskú kávu s cukrom - a necítim sa vôbec previnilo... Treba si dať toľko, aby si si to potom nevyčítala, aj keď je to jedlo nie podľa plánu 😉 . Tie výčitky naozaj nie sú nič moc
idem uspať Kubka a hádam potom čosi popíšeme!!! Či nie??? 😒
Tak čo, je tu niekto????? 😲 😲 😲
@zofrinka no ja som keď sme začali aj trochu cvičila, aspoň brušáky po večeroch a mala som pocit akoby brucho spľaslo o polovicu, ale začali ma bolieť kríže, pred polrokom ma seklo, tak sa to občas ohlási, tak som prestala s brušákmi, aby som si to ešte nezhoršila. Tak mám teraz pocit obrovského brucha. Chcela by som sa od zajtra začať znovu trochu hýbať, tak sa mi to hádam podarí.
A keď pozerám, že aj o vykladaní sa bavíte, tak s týmto mám ja vždy problém. A môžem sa stravovať akokoľvek. Proste mám lenivé črevá, aspoň mi to tak raz vysvetlil dr. Aj teraz som nafúknutá a vypúšťam úžasné plyny. Ale idem už spať, nech trochu pochudnem. Zajtra sa nebudem ráno vážiť, lebo idem s deťmi k dr., malej budú brať krv, to bude cirkus. Takže asi až v utorok. Majte sa spolubojovníčky 🙂 .
@zofrinka no či chodíš na WC-kooooooo 😅 😅 😅
@smarti je dôležité, aby si pri brušákoch nemala tú medzierku medzi chrbtom a zemou v oblasti krížov. Treba sa viac krát počas cvičenia "upraviť", aby to priliehalo, alebo sa dá použiť mäkká loptička 😉 . No ale samozrejme, že véééľmi opatrne, keď už si mala zranenie. Inak pilates je super, tam cvičíš brucho aj bez brušákov 😉 a tiež cvičíš aj chrbát - to by sa malo vždy, keď cvičíme brucho...joj aká som múdra...a kedy začnem cvičiť ja???
brú nôcku...

@martinka1981 mne by to asi nepapali su fajnovucky a nauceny na kuriatko morecke a sem tam bravcove ani zajaca nemusia to ani ja.