icon

Nová súkromná skupina pre začiatočníčky s Jillian Michaels

j_ank_a
13. feb 2014

ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?

j_ank_a
autor
13. feb 2014

@simca06022011 no, pocuvala som to podobne tak... Co ides??? 😀 😀 😀 hahahahahahaha uz ta vidim... 😀 TAK KUKAJTE VSETCIA.. :D

zuzpap
13. feb 2014

@neomea no ja som tiez na to s kondickou podobne...cista knedla 🙂...kolko sa ti podarilo za tie dva mesiace zhodit?

zuzpap
13. feb 2014

@j_ank_a mozes dat mna, aspon budem viac nutena sa tomu venovat...dufam, ze nie len teoreticky 😀 uz sa musim konecne dokopat a robit so sebou nieco, vsak o chvilu je tu letoooo

j_ank_a
autor
13. feb 2014

@alusha pridala som ta zatial za dalsieho moderatora, kedze si uz zacala, budes viac motivovat, ak nesuhlasis, zmenime to

@ja_nka pridala som ta zatial za dalsieho moderatora, kedze si napisala medzi prvymi a citim s teba velku motivaciu a nadsenie... ak nesuhlasis, zmenime to

j_ank_a
autor
13. feb 2014

@zuzpap no, uz som dala baby, ale ak sa da dat dalsi, pridam ta, alebo ak baby nebudu suhlasit... snad nevadi

zuzpap
13. feb 2014

@j_ank_a nevadi...v pohode

elena9
13. feb 2014

@j_ank_a Mozem sa este spytat, mas cvicenie stiahnute, alebo cvicis cez youtube? Ak ano, nedas link prosim ta? Nejako sa v tom neviem vysomarit. Dakujem

j_ank_a
autor
13. feb 2014

@elena9 ja mam stiahnute, ale da aj na youtube. chces sa pridat do skupiny?

elena9
13. feb 2014

@j_ank_a Jasne 😉

j_ank_a
autor
13. feb 2014

skupina vytvorena, vsetky baby co ste mali doteraz zaujem tu v diskusii ste pozvane, tak sup sup, vstavat a cvicit..(ak som na niekoho zabudla, dajte vediet, mohlo sa stat). :D
kto by mal este zaujem o pridanie, napiste mne, len si prosim pred tym precitajte pravidla... a hlavne vas prosim, pridavajte sa len v pripade, ze to myslite vazne, ale NAOZAJ vazne... inak to fakt nema zmysel sa pridavat... ... DAKUJEM

mondulka
13. feb 2014

@j_ank_a ahoj aj ja by som poprosila pridať do skupiny dnes som začala cvičiť a odcvičia som 2x 🙂

j_ank_a
autor
13. feb 2014

@ja_nka
@adeala
baby, prosim, pozvite ma spat do tej mojej skupiny, ja som sa truba omylom z nej sama vyhodla... :D to uz co je... 😀 to ten moj uzasny PC, ktory si robi co chce... :D 😀

zuzana1781
14. feb 2014

Ahoj tak vcera som zacala prvy level je to fajn a hlavne ten pocit ze konecne robim nieco preseba len mam problem este kojim myslite si ze je to o.k?nieje to az tak narocne a kojim uz len 3x mala ma 10 mesiacov rada sa kvam pridam ak mozem lebo moja pevna vola je na bode mrazu zmenili ste aj stravu?ja sa snazim obmesz.sladke lebo som sa priam rizzrala hii

zuzana1781
14. feb 2014

@j_ank_a. Ahoj mozem sa pridat vcera som zacala a nezavazne ze sa poinformujem. Ci aj ked kojim je to v poho ale snad ano takze budem rada ak sa mozem pridat lebo moja pevna vola je na bode mrazu cviceniu zdar

happyfrog80
14. feb 2014

@j_ank_a ja som zacala v pondelok mozes ma tam dat dik

99koalka99
14. feb 2014

ahoje, pridali by ste aj mňa. Ja som si stiahla Jull ešte min. týždeň ale nejak som sa nedonútila ešte cvičiť a včera som si čítala toto vaše nové fórum, tak som si ju večer zapla a 1x si zacvičila 🙂

lenkadobova
14. feb 2014

Ahojte kočky, aj ja si prosím o pridanie, už som odcvičila 3x a je to super, baví mato, som odhodlaná vydržať až do konca 🙂

neomea
14. feb 2014

@zuzpap na kila uz ani neviem, no svadobne saty mi zuzovali skoro o dve velkosti 🙂

cutty
14. feb 2014

Ahojte aj ja by som sa rada pridala k Vam ak môzem 🙂 Zacala som cvicit 30 day shred od utorka. Ja uz som jillian cvicila aj pred tym ale vzdy len ten 30 day shred alebo kix box cardio tiez od nej. Vysledky su pri tomto cviceni ozaj viditelne takze to motivuje cvicit dalej.

viva02
14. feb 2014

@j_ank_a Ahoj, pridas pls. aj mna? I ked, ja budem moct zacat cvicit az neskor, nie hned. Mam momentalne zdravotne problemy, ktore musim vyriesit. ☹

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@zuzana1781
@happyfrog80
@99koalka99
@lenkadobova
@cutty
@viva02
rada vas pridam hned ako to bude mozne... tesim sa ze nas je tolko

88summer88
14. feb 2014

@j_ank_a prosim aj ja o pridanie, cvicim viac menej pravidlene ale tak bez nejakeho planu ci treningu a chcem skusit nieco nove 😉 dakujem krasne 😀

liana03
14. feb 2014

@j_ank_a - aj ja by som prosila o pridanie do skupiny, jill som cvičila po druhý level, a potom som kvôli dovolenke skončila, chcem isť znovu. ďakujem.

zuzana1781
14. feb 2014

No po vcerajsku svalovka nohy strasna ale bojujem dalej po dvoch detiskach je namne 20 kg uz som sa odfotila hruza takzd dufam ze o par mesiacov dam na porovnanie inak koji este niekto nevadi to?

j_ank_a
autor
14. feb 2014

@88summer88
@liana03 pridala som

alena1808
14. feb 2014

Aj ja by som sa rada pri dala k Vam.

alena1808
14. feb 2014

@j_ank_a aj ja by som sa rada pri dala. Dakujem.

ja_nka
14. feb 2014

@j_ank_a v poriadku 🙂 idem na to 🙂

lolitka25
14. feb 2014

Ahojte, ja by som rada zacala.Uz som si stiahla aj video, no teraz odchadzam na par dni prec, nebude kde cvicit, tak zacnem az 25.teho,... Leeeeeeeeeenze sa bojim ci vydrzim, kondicka slaba a pri huncutovi po veceroch jedine co chcem je postel.. Ale motivacia na leto schudnut cca 8kg by bola skvela 🙂 Ja este kojim, to snad ale nevadi a v utorky mam zumbu, tak to bude na spestrenie 🙂 Baby a potrebujem popri tom aku upravu stravy? Mam teraz 63kg a chcem sa dostat na 55kg, vyska 169cm. Ide mi najma o tvarovanie a spevnenie, nech mi vsade cosi nevisi a nech sa v plavkach nehanbim 🙂

reni1512
14. feb 2014

Baby viete mi poradit vobec kde tie videjka najdem a na akom principe to fici? nieco som nasla na youtube, je to to ze level 1, 2, 3? a tak...? tieto tri sa cvicia a za mesiac ma byt vidiet nieco? po pol hodke cca to tam je... Ja mam 7 mesacne dievcatko, kedysi som vazila 53kg ku ktorym sa chcem aj vratit, momentalne mam 69 :( je to uplna hroza...a nehybem sa okrem prechadzok vobec, neviem sa prinutit uz konecne zacat aj s dietou...Vdaka