Nová súkromná skupina pre začiatočníčky s Jillian Michaels
ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?
skupina vytvorena, vsetky baby co ste mali doteraz zaujem tu v diskusii ste pozvane, tak sup sup, vstavat a cvicit..(ak som na niekoho zabudla, dajte vediet, mohlo sa stat). :D
kto by mal este zaujem o pridanie, napiste mne, len si prosim pred tym precitajte pravidla... a hlavne vas prosim, pridavajte sa len v pripade, ze to myslite vazne, ale NAOZAJ vazne... inak to fakt nema zmysel sa pridavat... ... DAKUJEM
Ahoj tak vcera som zacala prvy level je to fajn a hlavne ten pocit ze konecne robim nieco preseba len mam problem este kojim myslite si ze je to o.k?nieje to az tak narocne a kojim uz len 3x mala ma 10 mesiacov rada sa kvam pridam ak mozem lebo moja pevna vola je na bode mrazu zmenili ste aj stravu?ja sa snazim obmesz.sladke lebo som sa priam rizzrala hii
@j_ank_a. Ahoj mozem sa pridat vcera som zacala a nezavazne ze sa poinformujem. Ci aj ked kojim je to v poho ale snad ano takze budem rada ak sa mozem pridat lebo moja pevna vola je na bode mrazu cviceniu zdar
@j_ank_a ja som zacala v pondelok mozes ma tam dat dik
ahoje, pridali by ste aj mňa. Ja som si stiahla Jull ešte min. týždeň ale nejak som sa nedonútila ešte cvičiť a včera som si čítala toto vaše nové fórum, tak som si ju večer zapla a 1x si zacvičila 🙂
Ahojte kočky, aj ja si prosím o pridanie, už som odcvičila 3x a je to super, baví mato, som odhodlaná vydržať až do konca 🙂
Ahojte aj ja by som sa rada pridala k Vam ak môzem 🙂 Zacala som cvicit 30 day shred od utorka. Ja uz som jillian cvicila aj pred tym ale vzdy len ten 30 day shred alebo kix box cardio tiez od nej. Vysledky su pri tomto cviceni ozaj viditelne takze to motivuje cvicit dalej.
@zuzana1781
@happyfrog80
@99koalka99
@lenkadobova
@cutty
@viva02
rada vas pridam hned ako to bude mozne... tesim sa ze nas je tolko
@j_ank_a prosim aj ja o pridanie, cvicim viac menej pravidlene ale tak bez nejakeho planu ci treningu a chcem skusit nieco nove 😉 dakujem krasne 😀
No po vcerajsku svalovka nohy strasna ale bojujem dalej po dvoch detiskach je namne 20 kg uz som sa odfotila hruza takzd dufam ze o par mesiacov dam na porovnanie inak koji este niekto nevadi to?
@88summer88
@liana03 pridala som
Aj ja by som sa rada pri dala k Vam.
Ahojte, ja by som rada zacala.Uz som si stiahla aj video, no teraz odchadzam na par dni prec, nebude kde cvicit, tak zacnem az 25.teho,... Leeeeeeeeeenze sa bojim ci vydrzim, kondicka slaba a pri huncutovi po veceroch jedine co chcem je postel.. Ale motivacia na leto schudnut cca 8kg by bola skvela 🙂 Ja este kojim, to snad ale nevadi a v utorky mam zumbu, tak to bude na spestrenie 🙂 Baby a potrebujem popri tom aku upravu stravy? Mam teraz 63kg a chcem sa dostat na 55kg, vyska 169cm. Ide mi najma o tvarovanie a spevnenie, nech mi vsade cosi nevisi a nech sa v plavkach nehanbim 🙂
Baby viete mi poradit vobec kde tie videjka najdem a na akom principe to fici? nieco som nasla na youtube, je to to ze level 1, 2, 3? a tak...? tieto tri sa cvicia a za mesiac ma byt vidiet nieco? po pol hodke cca to tam je... Ja mam 7 mesacne dievcatko, kedysi som vazila 53kg ku ktorym sa chcem aj vratit, momentalne mam 69 :( je to uplna hroza...a nehybem sa okrem prechadzok vobec, neviem sa prinutit uz konecne zacat aj s dietou...Vdaka

@simca06022011 no, pocuvala som to podobne tak... Co ides??? 😀 😀 😀 hahahahahahaha uz ta vidim... 😀 TAK KUKAJTE VSETCIA.. :D