icon

Nová súkromná skupina pre začiatočníčky s Jillian Michaels

j_ank_a
13. feb 2014

ahojte... viem, ze takychto tem je tu mozno viac, ale ja som vcera zacala cvicit s Jill, a rada by som sa spojila s vami, co ste tiez len zacali, alebo chcete zacat... je tu skupina, ale baby su tam uz vacsinou pokrocile, chcem zalozit sukromnu skupinku s babami, ktore tam budeme od sameho zaciatku a uvidime, ako sa nam zadari a ako budeme uspievat...pridavat motivacne foto a podobne... chcel by sa niekto pridat?

marakuja
19. máj 2014

ahojte, rada by som sa prosim pridala, dnes som zacala🙂

lenka9939
25. máj 2014

Ahojte baby ja makám s Jillien už od 3,.5.2014 a som nadmieru spokojná 🙂 zo začiatku to bolo ťažké,hlavne svalovka,ale všetko sa prekoná po pravidelnom cvičení.Priznám sa,že nie každý deň cvičím,ale keď sa mi ,,nechce´´ cvičit práve takto tak si to vynahradím behaním alebo plávaním.Za ten čas mi váha zišla -4 kg a výsledok spevnenia svalstva je super. 🙂 držím prsty všetkým začínajúcim,lebo ani mne sa nechcelo,ale keď raz človek začne tak verím,že s pevnou vôľou sa to dá aj dokončiť 🙂 🙂 🙂

asihej
8. jún 2014

Caute, ja už štvrtý mesiac cvičím poctivo vo fitku, ak nejaké kolá idú dole, no keďže sa chystám na dovvolenku, tak mam teraz dosť služieb v práci, okrem toho krpec je nascipany, tak do škôlky nechodí. Skratka, tento mesiacsa tam dostanem mminimálne, tak som sa rozhodla pre toto cvičenie. No ale ktorým začať? Kondičku mam ako takú , no nejak sa v tých programoch neviem orientovať.

miruskad
12. jún 2014

baby aj ja by som sa rada k vam pridala 🙂

chiccco
12. jún 2014

@lenka9939 ahoj a upravila si nejako aj stravu,alebo len cvicis,ja tiez rozmyslam nad jill,len sa musim k tomu dokopat.

lenka9939
12. jún 2014

@chicco ahoj vies co troska som zmenila velkost porcii...nie su uz tak velke ako boli kedysi.ale nic velkeho sa nekonalo 🙂

soniatko
12. jún 2014

ahojte. viete mi prosim, niektora poradit, s kt. videom resp. s ktorym cvicenim by som ako uplna zaciatocnicka mala zacat? dakujem

lulinkas
17. jún 2014

Ahojte, pridavam sa do dkupiny, ak mozem........zatial mam za sebou 3 dni 1.Levelu a citim sa super, susedy si vsimli, ze som vraj schudla.Pokracujem dalej a budem podavat vysledky.Potrebujem zhodit take 2 kila minimalne........a aby som nezabudla, jem normalne, len na veceru salatiky s dressingom iba.

lulinkas
17. jún 2014

@soniatko ja som zacala rovno 30 DS, videjko cvicim na youtube, alebo sa da stiahnut na ulozto.sk tusim

lulinkas
17. jún 2014

@soniatko a priprav sa na riadnu svalovicu 😒 😒 😒 ............netreba to ale vzdavat, ono to postupne prejde 😉

soniatko
17. jún 2014

@lulinkas tak ja som si stihala linky, co tu boli na zaciatku pridane 30 day shred 1,2,3. prosim ta, vies mi este poradit, ako to mam cvicit. kolko dni a kolko je pauza? dakujem
so svalovicou ratam 😀

lulinkas
18. jún 2014

@soniatko cvici sa to vkuse 30 dni:10 dni kazdy level, ja to vsak necvicim kazdy den, lebo nie vzdy sa da, kedze som len nedavno zacala, snazim sa cvicit minimalne 3x do tyzdna, zatial mam odcvicenych 5 dni z 1.Levelu a zakazdym fucim a leje sa zo mna, kukla som aj Level 2, aby som vedel, co ma caka a neviem-neviem ci to dam 😲

vanesa123
18. jún 2014

Dobre rano kocky :3 aj ja by som sa rada pridala....kedysi som uz zacalla s tym ale lenivost ma zase raz prekonala :D stravujem sa pekne, minimalne peciva, kazdy den vela zeleniny a ovocia..sladkost mozno raz za tyzden..nemusim velmi sladke 🙂 co je moja jedina zachrana..inak by som bola ako dospely slon.. teraz som len take slonica :D ...aj ked sa stravujem pekne..vaha sa ani nepohne..vcera som bola behat..kondicka slaba..a astma sa nejak prejavila tak kaslem na to, a idem s vami na jilin..tesim sa uz ako schudneme! 🙂

vanesa123
18. jún 2014

A este ked nebudete vediet co papat.. budem sa snazit pridavat stale..alebo aspon casto fotky toho co papam...aby vam chudnutie islo rychlejsie. A samozrejme aby ste boli zdravsie... 🙂 Da sa uzasne chutne varit aj tak..ze nebudete mmat vycitky..a ked sa uz cvici..tak je fajn aj tu zivotospravu celu zmenit 🙂)) drzim prsty, kedy zaciname? som so excited! :D

mylittleone
18. jún 2014

vie niekto co po tych 30-tich odcvicenych dnoch? s cim pokracovat???

tichanska1
18. jún 2014

Ahojte baby, chcem sa k vám pridať, včera som začala cvičiť prvý level. A nebuď klamať je to brutál 🙂 Ale dá sa to zvládnuť 🙂

soniatko
18. jún 2014

@vanesa123 ja zacinam kazdy den a stale som sa k tomu cviceniu akosi nedostala. 😅 😅 😅 dnes som mala 4hodinovu prechadzku a som ko, takze nehrozi pre dnesok nejake cvicenie, este ma caka polievanie zahradky a tahanie vody. tak dufam, ze od pondelka uz konecne zacnem. chcela by som si k tomu dat aj delenu stravu.

soniatko
18. jún 2014

@lulinkas aj uz vidis na sebe nejaku zmenu?

vanesa123
18. jún 2014

@soniatko to zahradkarcenie mas miesto cvicenia :P aspon sa hybes a nesedis na ritke 🙂

soniatko
18. jún 2014

@vanesa123 akoze ti poviem, ze dnes som to prehnala. ledva chodim. mam dost. ☹ keby mi to zahradkarcenie aspon pomohlo v chudnuti. musim tomu este pomoct aj inak. 😉

lulinkas
19. jún 2014

@soniatko váha išla kilo dole, ale to bude skor tym vecernym neprejedanim sa..............vidim zmenu na stehnach hlavne, su o cosi stihlejsie a nohavice su mi nie tak tesne ako predtym

lulinkas
19. jún 2014

@soniatko inak dnes necvicim, dala som si oddych, lebo vcera som akosi nevladala.................ved popri detoch mam aj tak pohybu dost 😉

dolla
19. jún 2014

Ja by som tiez.. Same pozitiva som o tom pocula.. Ako sa to cvici? Myslim ako dlho1. Level.. Videjka beriete z youtube?

vanesa123
19. jún 2014

@dolla Ahoj :3 ano na youtube mas vsetky tri levely... aj nejake motivacne videa kto ako schudol, a na Fb e aj taka stranka na to zamerana..su tam fotky pred a po.. su super 🙂 a kady lvl sa cvici 10dni.. teda ja tak viem 😎

owitcho
21. jún 2014

ahojte kočky, ja by som sa s radosťou pridala, ale neviete niektorá či sa môže podľa jillian cvičiť aj 4mesiace po sekcii? ďakujem :o)

valy
22. jún 2014

ahojte, tiez som skusila zacat ten 30 day, zatial treti den, ale boli ma asi uplne kazdy sval a neskutocne vela jem. Ja este dost kojim, tak nechcem jedlo velmi obmedzovat, no ale kazde dve hodiny doslova umieram od hladu.

lenoci88
25. jún 2014

@j_ank_a I ja by som sa k vám chcela pridat do skupinky, ja cvičím síce nel 3týžden s Jill kombinujem cviky, lebo podla mna nieje dobre cvičit jedno a to isté, a cvičim raz brucho, raz zadok raz si dám kardio, kick box . . .
Váha neide dole ale cítim sa lepšie a aj svalstvo mám pevnejšie . . .
Takže baby nevzdávajte to určite ten prvý týžden bude boliet ale nevzdávajte do ........ 🙂 🙂 🙂

julinkaz
18. júl 2014

ahojte, dá sa ešte pridať do súkromky? Ďakujem

nicoletha
24. júl 2014

aj ja by som sa k vám chcela pridať :P