Ahojte máte niekto osobné skúsenosti s Nutriadapt? Zdá sa mi to fajn ale príde mi dosť drahý celý program. Bola som na úvodnej konzultácii a som veľmi milo prekvapená avšak neviem či do toho ísť. Napíšte skúsenosti.
Ahoj,ja mám za sebou pol ročný program.
Je to ale teda dosť drahé.
Ale neľutujem.
Na začiatku urobia diagnostiku, to som tiež prijala ,aspoň sa mohlo vylúčiť niekoľko chorôb, metabolické poruchy a podobne.
Tiež som veľmi spokojná,ale ako pri všetkom chudnutí je to o pevnej vôli.
Môže byť akýkoľvek program,práca je na tebe
Mňa tešili tie merania,koľko tuku som schudla, kde mám najviac uložené tuky, či mám dostatok vody v tele.
Neustále som bola pod kontrolou.
Čokoľvek prišlo do cesty, hneď riešili.
Či choroba, či menej posilňovania, okamžite upravovali jedálniček.ak mi nechutilo niečo.vylučili a nahradili.
Ja som schudla tiež 10kil a som rok po programe a kilá idú dole.
Metabolizmus sa rozbehol.
Dievčatá a ako prebiehajú každé dva týždne tie kontroly? Čo sa rieši a preberá? Ako sa dá v priebehu upravovať jedálniček čo keď proste v ten deň nebudem mať chuť na to čo zrovna mám v ňom.. ako berú keď sa občas jedálniček poruší.. oslava alebo podobne keď bude chuť
A ktorý program ste si vybrali?
Za prvé mňa držala ty vysoká suma , čo som za program dala,že som si nedovolila nedodržiavať, plus dlhodobé výsledky .
Chcela som schudnúť,tak som to brala,že čo mi napíšu, to budem jesť.aj keď by mi nechutilo.ale tam nemáš jeden recept na raňajky a jeden na obed.
Máš to rozbehnuté na toľko kalórií,koľko oni zhodnotia ,že máš mať.
Na raňajky máš poviem príklad výber z 10ich raňajok, na obed tiež asi 10receptov a tak ďalej.
Tak isto sa dohodnete,či kalórie rozhodia do jedálnička na 5jedal alebo chceš jesť 3 x denne,tak ti to vytvoria na 3 jedlá denne.
A ty keď si obľúbiš keď aj 3 recepty z ranajkovych receptov,tak to môžeš jesť dookola.
To som sa hneď ako prvé pýtala ,či môžem jesť napr na raňajky jeden a ten istý recept,bez problémov môžeš.
Pokiaľ by ti v ňom nechutilo trebárs tekvicové semienka,tak ti dajú zmenu.
Ale určite nie,že sama si to zmeniš alebo si povieš a veď jedálniček mám vytvorený z 5 jedál za deň a mne stačia tri.
Nebude to mať efekt,jedine striktne dodržiavanie.
Keď ti to nebude vyhovovať hneď kontaktovať a oni ti to upravia.
Tak isto neklamať pri vydaji a nezmyselne si vymýšľať ,že denne urobím 10.000krokov a 3 x týždenne chodím do posilky na 1hod.
To určite nie.
Ver tomu,že keď striktne dodržiavaš,tak to ide jedna radosť.
A prehrešky som mala ,ale nie 3 x do týždňa, to potom nemá význam,vyhodené peniaze
Takéto lajstre receptov ,pomazánok , rýchlych vyvážených receptov dostaneš .
Nechcem a nebudem to tu fotiť viacej, ale takto to nejak vypadá.
Mala som 33 rokov.vysledky mi vyšli na 47rokov .najviac tuku v okolí brucha ,na centimetre som pekne schudla.
Každé dva týždne ti budú robiť tieto merania a grafy ti pekne ukážu ,ako postupuješ/nepostupuješ
Keď som opúšťala program ,mala som vek 41,stále hrozne,keďže oficiálne 33 len poukazujem na zlepšenie.
Je to osvojenie životného štýlu a sebazapieranie
A vydržať,zotrvať.
Či je to s nutriadapt alebo s inými
@pe_mi veľmi pekne ďakujem za rozsiahlu odpoveď môžem ti napísať ešte súkromnú správu?
Samozrejme
Ahoj, ja mam z nich zmiesane pocity. Bola som v Nutriadapt v Nitre na pristrojovom osetreni - tuk + celulitida a mam ist este raz, za 45€, ale tlacia ma do vyzivoveho planu apod., zeny tam su zlate a mile, ale co ma nahnevalo a sokovalo, ze chceli po prvom osetreni, aby som zaplatila aj za druhe, uz na terminali nahadzovala slecna dalsiu sumu, a to mi este nedali dalsi termin.. Aby to nebola ta klasika, ze musite absolvovat aspon 8 osetreni, aby zacali byt vidiet vysledky a chodit 2x za tyzden, nieco ako Winmed
@pe_mi ahoj. Zaujíma ma, na akom prístroji robia meranie pomer voda, tuk svaly? Ako to prebieha? Len sa postavis na ten prístroj alebo aj držia v rukách niečo? Ja chodím na Inbody meranie a chcem si to porovnať s meraním v Nutriadapt. Ide mi čisto len o premeranie. Ja chudnem postupne, aj cvičím. Aj stravu držím, avšak sa domnievam,že možno mám zle vypočítané kcal a hodnoty bielkoviny, tuky atd. A chcem to robiť správne, preto idem na konzultáciu. V tomto vlakne sú samé pozitívne reakcie,avšak v tom predošlom sú zase samé negatívne. Tak teraz neviem,že kde je pravda. Ďakujem za tvoju odpoveď
@shelia32 ahoj,treba si vyskúšať
A budeš mať vlastnú, buď pozitívnu/negatívnu skúsenosť.
Postaviš sa bosa na stroj a držíš aj v rukách také tyčky.po každom meraní ti povie ,ako ti išli hore /dole tuky, pomer svalov,obsah vody a aj ten kvázi vek tela .
Ja môžem povedať ,že som bola velice spokojná a nakoplo to konečne chudnutie ,teraz som už asi rok po Tom a pekne sa mi to drží,aj keď by som chcela ešte schudnúť ,ale to už ja musím menej jesť
Ja som ešte chodila na štefánikovu tr.,pri Úrade práce.
Ale viem,že sa presťahovali.
No neviem kam
Ahoj , ja som teraz skončila program na polroka .
Čo sa týka skúsenosti , tak ja som veľmi spokojná , schudla som nejakých 10 kíl . Ale to asi vieš že tam treba pevnú vôľu a treba všetko vážiť . Jedine to váženie ma nebavilo ....