icon

Obezitológ a injekcie na chudnutie

30. jún 2025

Ahojte. Prosím Vás, navštevuje niektorá obezitologa?.zaujíma ma, či je nejaký postup k chudnutie, alebo rovno predpise injekcie ak aj Bmi veľmi vysoké?.nad 40. Žiadne diéty, ani zdravia strava, ani pohyb nepomáhajú, respektíve áno,.ale vždy sa vrátim spat. Prosím len o odpovede na danú otázku. Áno, injekcie sú posledná možnosť, no zle sa mi aj chodí,keby som.qpspn 10-15 kg dala dole,cvičenie by nebolo taky problém. Ďakujem

lija22
30. jún 2025

napis mi dam ti kontakt do mt a napisem ti co a ako. moja mama podstupila a nebola to ziadna tortura. je na mounjaro

balerina2025
30. jún 2025

treba riesit dovod, preco sa vracias spat, emocne prejedanie sa. mas problem, ten treba riesit. a nie pchat do seba injekcie, co ti mozu poskodit. a ked uz, toto si mala riesit s obvodnym ktory ta mal poslat dalej.

berenika39
30. jún 2025

To, že máš jojo efekt nevyřeší injekce. To vyřeší psycholog a tvoje práce na tom, proč to tak je. Diety jsou na nic, stáhni si kalorické tabulky, a poctivě zapisuj tak, abys byla v kalorickém deficitu, jediná cesta.

maca1984
30. jún 2025

Francúzska diéta " žer mén, hýb vác"
Nie ozempic a iné 💩

sissy27
30. jún 2025

Injekcie typu mounjaro tiez nie su chudnutie “zadarmo”. Ano, mas mensiu chut do jedla POCAS UZIVANIA, ale po vysadeni (ktore casom pride), sa ten pocit hladu vrati a uz je na tebe udrzat si stravovanie a pohyb. Takisto pocas uzivania musis dodrziavat nejaky kaloricky prijem, aby telo vedelo fungovat, musis doplnat vitaminy a mineraly. Proste je to pomoc s chudnutim, nie zazrak, ktory ti udrzi nove telo a pevnu volu. A kedze ty mas problem sa udrzat, tak je vysoke riziko, ze to budu u teba zbytocne vyhodene peniaze. Najprv vyries problem v hlave, pricinu prejedania sa a potom mozes riesit chudnutie.

janetinka27
1. júl 2025

Ahoj a dm2 nemas? Ozempic bezdoplatku ti predpise diabetolog, ale tiez nie ako liek prvej volby, iba ak nezabera napriklad liecba metforminom atd
Mounjaro ti predpise obezitolog, ale zrejme ti aj urci kaloricky projem, ale tam je doplatok vysoky

jogy1984
1. júl 2025

Bojím sa že aj keby si tie infekcie dostala asi by si sa do pôvodnej váhy aj tak po čase vrátila nazad

taktotedanie
8. júl 2025

@anonym_autor cvicit vies aj s tymi 10-15kg navyse
Nikto od teba nechce predsa olympijske vykony
Injekcie nepichas do konca zivota takze prestanes a priberies a este viac, nemas nastavenu hlavu a psychiku evidentne tiez nie , takto neschudnes ani s ozempicom

babulik3
23. júl 2025
@lija22

napis mi dam ti kontakt do mt a napisem ti co a ako. moja mama podstupila a nebola to ziadna tortura. je na mounjaro

@lija22 mohla by som poprosiť aj ja do súkromnej pošty bližšie info, ďakujem veľmi pekne