icon

Od 1.3.2013 sa začínam zdravšie stravovať a cvičiť

divabara665
28. feb 2013

Hľadám niekoho, kto by sa so mnou pustil do zhadzovania kilečiek nabratých počas tehotenstva. Nakoľko kojím, nemôžem držať nejakú extra diétu. Preto som sa rozhodla zdravšie sa stravovať a cvičiť pilatesovu metódu. Kto sa pridá? Začiatok mesiaca je správny čas. :D

Strana
z2
skolara
1. mar 2013

tak ja cvicim 3 krat tyzdenne v posilke ale nie na strojoch skor kardio a pilatesove cviky na zemi a plus doma tak zhruba 30 az 40 minut ked deti spia.
Podla mna bez cvicenia to nejde teda da sa schudnut ale cvicenim sa telo spevni predsa len lepsie

divabara665
autor
1. mar 2013

ja som mala normalne 65kg a teraz mam 71 a chcela by som to stiahnut aspon na 60, mam 169cm takze taka vaha by mala byt v pohode. ale to uvidim :D no a ta koza to je hroza :D ja stale vyzeram ako tehotna hlavne ked sa riadne napapam :D a aku tabulku mas na mysli? ja som za vsetko co pomoze :D

juliakocka
1. mar 2013

@zuzkat1 no ze nemusim davat pozor na stravu tak ako keby bola malicka par mesacna, ale ja sa chystam na dietu o zelenine a ovoci, takze ne tak ze prestanem jest, to by som nedokazala

juliakocka
1. mar 2013

dievcata, tak dnesny moj jedalnicek, na ranajky a obed som mala brokolicu na pare posypanu so syrom , a teraz som jedla zeleninovy salatik....a pitny rezim voda s citronom, trosku javor. sirupu, chuti no, a to sme mali cely den navstevu.....co sa tyka pohybu, zatial len prechadzka ale idem cvicit insanity, je to len 30 minut

divabara665
autor
1. mar 2013

no baby tak ja som dnes dokazala jest kazde tri hodiny mensie porcie, vody pijem tolko, ze sa idem utopit, 😀 este zvladnut vecer sa nenapchat a prvy den za mnou 🙂

skolara
2. mar 2013

@divabara665 myslela som tabulky s mierami a vahou. Tak to robia dievcata co chudnu tu na konikovi je to asi viac inspirujuce raz za mesiac nahlasit vysledky 🙂

divabara665
autor
2. mar 2013

ok, moze byt....je to dobry napad :D zajtra sa do toho pustim a nahlasim :D aspon sa zasmejete :D

divabara665
autor
3. mar 2013

Tak baby oficialne zverejnujem svoj zaciatocny stav 😀 : takže váha 71kg, obvod bokov 101cm, obvod stehien 60cm, obvod pása - pozor na to sexi číslo 93cm!!!! 😀 Tak a je to vonku 😀 už nemôžem cuvnut 😀

zuzkat1
4. mar 2013

@juliakocka podla mna by si mala viac jest kym kojis. Toto je faku drasticka dieta.

Baby ja som neposlusna.sme u nasich a tu furt zerem ☹ .tak snad po navrate domov.inak v cm neviem,ale mam 66,3kg a chcem aspon na 60 stiahnut. Potom aj na menej.

zuzkat1
4. mar 2013

@skolara kedy stihas posilku? ja na to nie som.na verejnosti cvicit.ja som hrozne hanbliva.

ludkas31
4. mar 2013

@divabara665 bacha na tu vodu aby si nemala problem s oblickama...hovorim z vlastnej skusenosti

bujdy1984
4. mar 2013

Ahojte babenky,rada by som sa k Vam pridala k chudnutiu. Pred porodom som mala pri vyske 160 cm vahu 48,5 kg a po porode mam vahu 57 kg {synator ma uz 17 mes.}. Takze do leta by som chcela schudnut 8 kg ale hlavne by som chcela zmensit obvod brucha. Obvod brucha mam 86 cm, bokov 98 cm. Hotove mieri modelky 😢. Zacala som cvicit 30 min. rano a 30 min. vecer cviky na brucho a stehna, po 18. sa snazim nejest. Je to dost tazke hlavne vtedy ked manzel o 21.00 hod. vytiahne chlieb a z chladnicky slaninu a horcicu. ☹

maminka3x
4. mar 2013

Babenky, ja sa tiež pridávam aj so svojou 10 kilovou nadváhou. Celé roky som bola tenká ako prútik, no po 3 pôrode už priberám aj zo vzduchu. Najhoršie je to uvoľnené svalstvo na bruchu. To bude chcieť asi riadne tvrdú disciplínu. Keďže ešte kojím, tak si nemôžem dovoliť žiadne drastické diéty. Na nete som objavila jednu super stránku o chudnutí http://www.chudnutie-ako.sk/. Je tam možnosť zadarmo sa prihlásiť do e-mailového kurzu chudnutia. Stačí sa prihlásiť a každý deň vám na váš mail prídu inštrukcie a rady. Veľmi sa mi to zapáčilo, odporúčam to aj vám. Už len ostáva držať sa tých rád. Ja som tiež rozhodla 1.marca konečne niečo so sebou robiť. Bude to chcieť ale veľa sebazapierania a poriadnu výdrž. Keď sa budeme všetky navzájom podporovať, určite sa nám to spolu podarí🙂

cwilinge77
4. mar 2013

mozem aj ja? má mesiac po porode, kojim, tak sa mozem tak maximalne obmedzit v sladkom a hlavne sa donutit urobit denne aspon zopar cvikov na brucho. ostalo mi 8 kg po porode , ale zhodit by mi trebalo aspon 15 kg ☹

skolara
4. mar 2013

takze kocky ktora urobi tabulku? A potom by sme sa mohli hodit do sukromnej nie?
Ja sa pomeram
@bujdy1984 presne brucho je moja problemova partia a hrozne ma to stve 😠
@zuzkat1 ja chodim do posilky rano od 8 - 9tej ked hodim malu do skolky s druhym drobcom je manzel kym si pocvicim. Ja sa nehambim ved aj tak na mna nikto nepozera 😀 kazdy si cvici svoje

skolara
4. mar 2013

@maminka3x aj ja kojim takze tiez ziadny extrem neprichadza do uvahy ale vela ovocia a zeleniny len a len pomoze kvalite mliecka a bude plne vitaminov.

skolara
4. mar 2013

teraz si idem dat toto kym krpce spia

https://www.youtube.com/watch?v=9adXZJNLGdM

a potom toto

https://www.youtube.com/watch?v=7I-c-yw5ZrQ

pre inspiraciu 😉

zuzkat1
4. mar 2013

@skolara jaj tak...no ja uz robim,ale ani na MD nebolo kedy lebo mm rano o 7mej odisiel do roboty a po robote siel rovno k rodicom sa ucit - robi si VS takze doma bol az o 10tej vecer...vikendy travil cele u rodicov a pocas skuskoveho tam bol aj 2 mesiace... tento rok konci tak snad bude mat na nas viac casu...

@maminka3x to fakt zadara? lebo nechce sa mi platit za nejake rady..ale ak je to zadarmo tak by som skusila🙂

skolara
4. mar 2013

@zuzkat1 tak to ti potom neostava nic ine ako cvicit doma ale aj to sa da ja cvicim uz cez rok s tou cvicitelkou pilatesu na youtube com som dala hore link.
Www.blogilates.com je jej blog kde pise a su tam jedalnicky no proste ma aj bavi ako clovcek

maminka3x
4. mar 2013

@zuzkat1 Je to naozaj zadarmo, sú to vlastne také rady, čo treba robiť. Klikni na tento link http://www.chudnutie-ako.sk/ a naľavo hore je napísané "10- dňový e-mailový kurz chodnutia". Mne sa to veľmi zapáčilo, dokonca som si kúpila aj tú knihu. Ide o to, len vydržať a nevzdať to.

divabara665
autor
4. mar 2013

no baby ako ste sa rozpisali. super. som rada, ze je tu tolko podpory. :D ja si davam pozor na stravu - co jem a kolko - mliecko mi neubuda pretoze jem vsetko len nie tak vela ako predtym. do cvicenia sa uz nutim takze zajtra zacinam aj s tym, dnes mi prisla karimatka :D tak si drzme palce navzajom

maminka3x aj ja sa idem prihlasit na ten kurz uvidime co to da :D

bujdy1984
5. mar 2013

ja by som spravila tabulku ale este som nikdz nevytvarala surkomnu diskusiu, tak neviem ci ju tam budem vediet ulozit...

divabara665
autor
5. mar 2013

baby a viete niektora ako sa robi sukromna diskusia? nakolko som tu nova, tak to este neviem :D

skolara ako by mala ta tabulka vyzerat?

zuzkat1
8. mar 2013

@skolara ja mam pilates na dvd. Ale nemam cas. Domov dojdeme o 4tej to akurat daco upracem a dam malej veceru.okupem ju a ide spat a vecer sa mi nechce.zvycajne zaspim skor ako ona. Preto ja len dieta.

zuzkat1
8. mar 2013

Baby uz mate sukromnu temu?

skolara
8. mar 2013

@zuzkat1 ja nemam cas ale vzdy si ho na cvicenie najdem cvicim ked deti spia. Pre mna je dolezite robit nieco pre seba a vyhovorky neplatia proste to potrebujem k zivotu byt fit a silna.

zuzkat1
8. mar 2013

@skolara tak to obdivujem. Ja som mala raz obdobie ze som na stacionari bicyklovala.teraz na nom visia kabelky. Ja proste na cvicenie nie som.to ako ja neznasam cvicenie sa tazko vyjadri slovami.ja vzdy len nejem. Teda jem vsetko ale len do 4tej.

zobacik12
9. mar 2013

To som si dnes urobila ja.je to neskutocne dobre 😉

Strana
z2