Od 10.4.2015 začínam chudnúť
baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂
tento tyzden vynehavam pecivo a prilohy 🙂
no tak tekutu som este neskusala 🙂 ja po prvom porode som schudla 48 kg pred tehu 53 kg po porode a 2mesacnom kojeni 98 kg ☹ potom 50 kg drzala som si vahu do dalsieho tehu druhe tehu po dokojeni 3 mesacnom 85 kg ja neviem ca som tak straaasne priberala 😝
baby, vy čo ste po tehu,tak vám to pôjde rýchlejšie ako nám. Ale ja som už skoro 5 rokov po 2.pôrode,taže sa už nemám na čo vyhovoriť.Ja som si zatiaľ dala cieľ -5 kg.Ale celkovo by som bola rada - 20 kg.No to je príliš veľa,takže radšej si to takto delím čiastkovo.
Zatiaľ mi to celkov ide,tak dúfam,že to vydržím. Inak ja som chcela schudnúť už min.rok v septembri,vydržala som mesiac.Aj by som pokračovala, ale mala som zdrav.problémy,tak som sa na to vykašlala.
Najhoršie na tom je,že aj teraz sa mi začajú vracať☹ Tak dúfam,že to nejako ,,dokopem,, bez toho,aby som musela prestať.
Čo sa týka sladkého, tak mne absolútne nechýba, čomu sa čudujem. Dokonca som začala piť kávu bez cukru ,aby som to čo najviac obmedzila.
Vážiť sa výžim raz týždenne-keď idem k rodičom v nedeľu.Inak sa doma nevážim - nemám váhu a ani si nemeriam centimetre - nemám meter 🙂
@terina25 ja som bude tomu uz dva roky vjuli po tehu...takze moj ciel je dat do syncekovych dvoch narodenin dole z 82 na 62 uvidíme ci sa mi to podari, verim si lebo som sla z vahy 92 na 72kg za 3mesiace ale som zacala jest buchty , zakusky a biele pecivo a to mi skodi takze nastal jojo efekt a teraz zacinam zo stredu 😀 nevadi ale hlavne ze mame ciel a ideme si za nim
precitala som si vasu diskusiu...baby co tak zacat sa stravovat zdravo, pravidelne a chutne...nech sa vam tie kila nevratia...cele dni acidko, ved to nema nic spolocne so zdravym stravovanim...ano verim, ze clovek schudne...ale srdce dostane riadne zabrat...ja som schudla zdravou stravou a vahu si v pohode drzim...vdaka tomu, ze som sa naucila zdravo jest, pit vodu, cvicit pre radost...ono to nie je len o tom schudnut, ale nepribrat vsetko spat...
po tyzdni mam dole 1,5kg,tesim sa,dufam ze to pojde len dole a dole
ak mate chut a cas pozrite si moju fb stranku o tom, ako som schudla krok za krokom...mozno tam najdete zopar uzitocnych rad https://www.facebook.com/pages/Moja-premena/608...
@bambicka
presne tak, ja ešte kojím, takže fungovať na acidku sa jednoducho nedá, pozrela som si tvoju premenu na FB a musím povedať , že WAUUU- aj ja chcem, je pravda, že ja pred posledným tehotenstvom som jedla zdravo ale cez tehu tie kila nejako samé naskákali a nejedla som nejako veľa ani nezdravo. Možno to bude aj vekom, som po pôrode rok a kila idú dole veľmi pomaličky, tak musím vydržať, hoci aj ja by som chcela vidieť výsledok za mesiac.
@angie099 tak niejak a preto chcem to už zmenit natrvalo aj ked sa vaha kolise uz 10mesiacou...lebo vahu po porode som mala 72 po 3synovi ale potom som pribrala z hormonálnych tabletiek za 3mesiace 20kil cize na konci juna minulého roku som mala 92kg, v juli som sa spametala okolo toho 15teho a do konca augusta som dala dole 16kil...mala som 76kg, ale potom som bola v takej euforii ze som si zacala dovolovat a papala som co som chcela aj naviac v decembri som musela do nemocnice a prisla som domou ako 82kilova, stvalo ma to ale boli vianoce a ja som papala dalej vaha sa vysplhala na 85kg, potom som mala rozhovor s mojou starsiou sestrou a ta ma tak nastvala ked mi povedala ze neschudnem ze jednoducho nech sa s tym zmierim ...to ma nastartovalo a v januari som za 3tyzdne dala dole 13kg takze som mala 71,8kg a potom som zacala papat hlavne mucne jedla, klobasy, zakusky kolace, to rvalo 2meśiace a teraz bola velka noc vaha sa vysplhala na 83,9 a povedla som si dost...povzbudila ma k tomu mamicka odtialto ked mi napisala ze ked som uz raz v zivote mala 52kg tak ze sa v pohode da vratit k tej vahe, no ja budem rada ked dam dole na tych 72kg budem stastna aj ked moj ciel je potom ako to cislo na vahe uvidim nevzdat sa...nechcem sa vratit k prejedaniu sa uz nikdy ...takze asi tak
@bandura no ako by som z časti čítala o sebe ja som mala vahu 75kg a po druhom tehu 68 kg bola som velmi šťastná (5 mesiacov) potom som zacala brat antikoncepciu a pribrala som 2 kg ked som prestala kojit hned mi vymenil antiku. a pribrala som na 75,5 a každý si myslel, že som tehotná keďže sa mi vsetko uklada na brucho po roku a pol som si povedala ze stačilo a schudla som 3 kg tak prišli stresy okolo domu deti boli choré a to tak ze som nemala cas ani jesť tak som sa dopovala sladkym ..... Tak zase som začala za malym dojedat ved skoda vyhodiť a pribrala som zase na 75,5 kg tak som pri 90 DD schudla 7 kg ale nedrzala som ju len 2 mes. Prisla v elka noc a pribrala som 3 takze zase musim zacinat od znova
@angie099 preto sme tu a podporujeme sa , budeme sa tahat a dame to ja som sa rozhodla ze najprv to dam dole na 72kg tak ako predtým cize v januari odmenim sa tak ze si do mlieka rozmixujem banan, kokos a horku cokoladu aby moje chutove pohariky zazili oslavu 😀 pojdem na nechty, ku kozmeticke a pokracujem dalej a chcem to potiahnut na 62kg tolko som mala ked som sa vydavala...ale ty by si mna mohla pockat take dva tyzdne aby sme chudli stejnako 😀

@remr ja tiež raňajky cereálna žemla a káva mliekom 😀 na obed len niečo ľahké vymyslím, mám šťastie, že môjmu mužovi také šalátiky chutia 😝