icon

Od 10.4.2015 začínam chudnúť

bandura
8. apr 2015

baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂

angie099
15. apr 2015

@bandura super len tak ďalej ......do leta sa stihas dostať na svoju váhu a mozno aj nižšie

bandura
autor
15. apr 2015

@angie099 krasne napisana veta budem si ju citat casto...take slova ma posuvaju dalej bojovat 😉 VELKE DAKUJEM

leanax
15. apr 2015

ahojte ja dnes ráno v pyžame, nalačno 59,4kg 😅 už som pod 60-tkou, ale len ráno, lebo v priebehu dňa mi vyskočí váha aj na62kg 😠

bandura
autor
15. apr 2015

@leanax ale ved to je mormaklne ze vyskoci vaha ked papame a pijeme tekutiny tak vaha zaznamena objem v zaludku, z toho si nic nerob a super vykon

leanax
15. apr 2015

@bandura ďakujem, včera som bola kupovať plavky a nič som si nevybrala, lebo som strašne vyzerala v zrkadle v nich 🤐 brucho ovisnuté ako kočonina 😀 musím pridať s brušákmi do júna musím byť aspoň trošku pevnejšia 😀

terina25
15. apr 2015

@leanax ty brďo, ja mať 59 kg,tak to som nenormálne šťastná.takú váhu som nemala ani nepamätám.a asi tak skoro mať ani nebudem. blahoželám 🙂

@bandura aj tebe blahoželám k úbytku.

leanax
15. apr 2015

@terina25 ale moja pôvodná váha bola 50kg, neskôr 55kg akeby sa mi podarilo na 55kg a spevniť brucho tak som spokojná 😵

bandura
autor
15. apr 2015

@terina25 preco by si nemala mat 59kg? budes mat a basta 😉

terina25
15. apr 2015

@leanax tak to už nemáš veľa.ale zase niekedy je práve najhoršie schudnúť tie posledné kilá. Človek,ktorý ide z vyššej váhy na začiatku chudne viac ako ten ,kt.potrebuje zhodiť napr.len tých 5 kíl.ja som mala kedysi 55kg,potom +10 kg-keď som chodila s manželom tak sme sa len prežierali...No a po pôrodoch mi ostalo ďalších +10 kg ☹

terina25
15. apr 2015

@bandura pevne v to verím,že raz áno.Len keby to netrvalo tak dlho a nebola to taká drina 😖

bandura
autor
15. apr 2015

@terina25 a co je to dlho? ja som odhodlana a pevne verim ze za polrok dam dole 20kg je to aj realne

leanax
15. apr 2015

@terina25 ked som otehotnela prvý krát mala som 50kg pribrala som 25kg, po pôrode asi tak po dvoch rokoch a ničnerobenia preto, aby som schudla mi samo zišlo na 55kg a otehotnela som znova, zase som pribrala 25kg a teraz po dvoch rokoch mám 62kg a nechce to ísť dole samo tak musím tomu pomôcť 😎 ide to, ale véééľmi pomali 😅

terina25
15. apr 2015

mňa to chudnutie zatiaľ drží - som ,,nabudená,, 😀 😀 Cvičím každý deň,dokonca od dnes som sa rozhodla,že ráno vstanem skôr,aby som cvičila 2x denne 🙂 Som zvedavá dokedy ma to bude držať.Len škoda,že to chudnutie taaaaaaaak dlho trvá.obávam sa,že sa na to po čase vykašlem.

A ešte čoho sa bojím je , že mi ostane na tele visieť tá prebutočná koža,ak schudnem.Lebo to bude hrozne vyzerať.Aj teraz to vyzerá hrozne s tými striami a celulitídou,ale potom to už bude úplne že total na prd...

terina25
15. apr 2015

@bandura no,ja budem rada,keď schudnem tiež tých 20 kíl.ale dávam si na to 1 rok.a nebojíš sa,že ti ostane visieť tá prebytočná koža?lebo ja mám z toho obavy.neviem,či si sledovala ten program o chudnutí-neviem ako sa to volalo-čo tam boli taký cez 100 kg aj viac.a tiež schudli aj 50% svojej hmotnosti,lenže potom na nich tá koža visela a museli sa dať operovať. a na to ja zase peniaze nemám.

terina25
15. apr 2015

a keď sa tak pozorujem v zrkadle,tak by to chcelo niečo urobiť aj s prsníkmi 🙄 Lebo ani to nie je nič moc...Akože keď mám podpiru,tak celkom sa to dá,ale keď sa vyzlečiem - POMOOOOOC 😔

bandura
autor
15. apr 2015

@terina25 ten program s chrisom powelom myslis chodi to na doma vola sa to ze extremne premeny, aj vcera som to pozerala mna to vie brutalne nakopnut a pri tom aj cvicim ...a ja nemam ziadnu prebytocnu kozu, momentalne mam malinke brusko ako keby som bola v 4mesiaci a ked dam dole 10kg budem mat uplne ploche brucho...

bandura
autor
15. apr 2015

@terina25 a kolko mas kg? prepac ked sa to pytam opakovane ale napametam

terina25
15. apr 2015

@bandura mala som 75 kg a schudla som zatiaľ na 72

bandura
autor
15. apr 2015

@terina25 a trapi ta ovisnuta koza tak predtým si musela mat hodne naviac, ci?

terina25
15. apr 2015

@bandura nie ,nemala som viac.nemám ovisnutú kožu.Ale bojím sa,že teraz keď schudnem,tak mi tam ostane tá koža visieť.

zzuzulinka
15. apr 2015

ahojte, pridavam sa aj ja. zacala som pred mesiacom 90dnovu dietu. schudla som 4,5kg. zacala som behavat ale teraz sa mi nejako nechce a neviem sa prinutit k brusakom. cez tehotenstvo som pribrala 28kg, dukanovou zhodila 10 a potom sa to nejako zastavilo. teraz mam ciel 60-58.zacinala som z vahy 71 a teraz mam 67

bandura
autor
15. apr 2015

@zzuzulinka vitaj

miro190
17. apr 2015

@rybka1985 Zacal som chudnut od 6.februara 2015 a do dnes 17. aprila som schudol bez tabletiek, prísnych diet 15 kg a chudnem dalej. Siel som dole zo 105 kg na zatial 90 kg

angie099
17. apr 2015

@miro190 a v čom spočíva tajomstvo tvojho chudnutia???

bandura
autor
17. apr 2015

@miro190 gratulujem presne toto ja vravim ze da sa to len treba chciet 🙂 super len tak dalej

januska1602
22. apr 2015

Ahojky!No tak sa k Vam pridavam aj ja!Po dvoch slecnach mi ostalo 18 kil navyse ,vazim momentalne 80 kil pri vyske 175 cm!moj ciel je dostat sa pod 70 kil!verim,ze aj s vasou motivaciou a podporou to dam!🙂

leanax
23. apr 2015

babenky, práve som tu mala na návšteve krstnú a ona teraz drží dukanovú diétu, vraj je veľmi dobrá ak sa dodržiava poctivo dá sa schudnúť veľmi pekne, uvidím ako dlho ona vydrží a koľko schudne 😝 neviem presne o akú dietu ide, ale idem googliť 😀
no a ja som trochu sklamaná sama zo seba, lebo váha neklesá 😒

leanax
23. apr 2015

@miro190 ako sa ti to podarilo??? daj typ aj mne... mne váha stojí na jednom čísle už dlho 😠

scherylll
23. apr 2015

Ahojte, môžem sa pridať? Ja som začala ešte 23.2., ale som vo fáze, že by sa mi zišla podpora :D

angie099
24. apr 2015

@scherylll ahoj kolko potrebujes zhodiť??? Neboj sa do leta stihame a dostaneme sa tam kde chceme na svoju váhu ...... Drzis nejaku dietu si na mixovanej strave???