Od 10.4.2015 začínam chudnúť
baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂
ahojte ja dnes ráno v pyžame, nalačno 59,4kg 😅 už som pod 60-tkou, ale len ráno, lebo v priebehu dňa mi vyskočí váha aj na62kg 😠
@leanax tak to už nemáš veľa.ale zase niekedy je práve najhoršie schudnúť tie posledné kilá. Človek,ktorý ide z vyššej váhy na začiatku chudne viac ako ten ,kt.potrebuje zhodiť napr.len tých 5 kíl.ja som mala kedysi 55kg,potom +10 kg-keď som chodila s manželom tak sme sa len prežierali...No a po pôrodoch mi ostalo ďalších +10 kg ☹
@terina25 ked som otehotnela prvý krát mala som 50kg pribrala som 25kg, po pôrode asi tak po dvoch rokoch a ničnerobenia preto, aby som schudla mi samo zišlo na 55kg a otehotnela som znova, zase som pribrala 25kg a teraz po dvoch rokoch mám 62kg a nechce to ísť dole samo tak musím tomu pomôcť 😎 ide to, ale véééľmi pomali 😅
mňa to chudnutie zatiaľ drží - som ,,nabudená,, 😀 😀 Cvičím každý deň,dokonca od dnes som sa rozhodla,že ráno vstanem skôr,aby som cvičila 2x denne 🙂 Som zvedavá dokedy ma to bude držať.Len škoda,že to chudnutie taaaaaaaak dlho trvá.obávam sa,že sa na to po čase vykašlem.
A ešte čoho sa bojím je , že mi ostane na tele visieť tá prebutočná koža,ak schudnem.Lebo to bude hrozne vyzerať.Aj teraz to vyzerá hrozne s tými striami a celulitídou,ale potom to už bude úplne že total na prd...
@bandura no,ja budem rada,keď schudnem tiež tých 20 kíl.ale dávam si na to 1 rok.a nebojíš sa,že ti ostane visieť tá prebytočná koža?lebo ja mám z toho obavy.neviem,či si sledovala ten program o chudnutí-neviem ako sa to volalo-čo tam boli taký cez 100 kg aj viac.a tiež schudli aj 50% svojej hmotnosti,lenže potom na nich tá koža visela a museli sa dať operovať. a na to ja zase peniaze nemám.
a keď sa tak pozorujem v zrkadle,tak by to chcelo niečo urobiť aj s prsníkmi 🙄 Lebo ani to nie je nič moc...Akože keď mám podpiru,tak celkom sa to dá,ale keď sa vyzlečiem - POMOOOOOC 😔
@terina25 ten program s chrisom powelom myslis chodi to na doma vola sa to ze extremne premeny, aj vcera som to pozerala mna to vie brutalne nakopnut a pri tom aj cvicim ...a ja nemam ziadnu prebytocnu kozu, momentalne mam malinke brusko ako keby som bola v 4mesiaci a ked dam dole 10kg budem mat uplne ploche brucho...
ahojte, pridavam sa aj ja. zacala som pred mesiacom 90dnovu dietu. schudla som 4,5kg. zacala som behavat ale teraz sa mi nejako nechce a neviem sa prinutit k brusakom. cez tehotenstvo som pribrala 28kg, dukanovou zhodila 10 a potom sa to nejako zastavilo. teraz mam ciel 60-58.zacinala som z vahy 71 a teraz mam 67
@zzuzulinka vitaj
Ahojky!No tak sa k Vam pridavam aj ja!Po dvoch slecnach mi ostalo 18 kil navyse ,vazim momentalne 80 kil pri vyske 175 cm!moj ciel je dostat sa pod 70 kil!verim,ze aj s vasou motivaciou a podporou to dam!🙂
babenky, práve som tu mala na návšteve krstnú a ona teraz drží dukanovú diétu, vraj je veľmi dobrá ak sa dodržiava poctivo dá sa schudnúť veľmi pekne, uvidím ako dlho ona vydrží a koľko schudne 😝 neviem presne o akú dietu ide, ale idem googliť 😀
no a ja som trochu sklamaná sama zo seba, lebo váha neklesá 😒
Ahojte, môžem sa pridať? Ja som začala ešte 23.2., ale som vo fáze, že by sa mi zišla podpora :D

@bandura super len tak ďalej ......do leta sa stihas dostať na svoju váhu a mozno aj nižšie