icon

Od 10.4.2015 začínam chudnúť

bandura
8. apr 2015

baby ktore mate chut chudnut teraz od jari a vas ciel je zhodit par kil pridajte sa....budem rada ak sa budeme podporovat a radit si, tahat sa ked nebudeme vladat, chvalit sa ked dosiahneme ciel...pridajte sa ku mne a budeme silnejsie v boji s nadbytocnymi a nechcenými kilami...cakam na vas 🙂

leanax
30. apr 2015

nejak som sa stratila, písala som vám do inej skupiny, nevadí... ale dnes som sa pomerala, lebo na začiatku môjho cvičenia ma to ani nenapadlo, sledovala som len váhu, ktorá stojí na jednom čísle 😠 ale nevadí snad cm pôjdu dole rýchlejšie 😅 ... inak stalo sa mi, že som večer zjedla len jeden rožok a jablko a v noci som sa zobudila, že mi je stráášne zle od hladu, točila sa mi hlava a bolo mi blbo na žalúdok, takže som sa rozhodla, že budem radšej jesť s mierou a viacej makať fyzicky 😀 teraz mám 59,5kg...

leanax
30. apr 2015

@kotatko1232 a to musí byť presne ten s muslli? ja by som radšej ten biely sladký to zabere?

kotatko1232
30. apr 2015

@leanax on je biely sladky.

99janka99
30. apr 2015

Dakujem pekne.. a to si kedy jedla? ci len namiesto sladkeho? vzdy nahradila? d 🙂

leanax
30. apr 2015

@kotatko1232 ja som raz nejaký taký jogurt mala a ten bol čistý biely s muslli a moc mi nechutil, preto sa pýtam na ten bez muslli, ale snad je to jedno či tam to muslli bude či nie, hlavne, že je to aktivia 😀

kotatko1232
30. apr 2015

@99janka99 vecer.ked som bola hladna a namiesto vecere som si to dala

kotatko1232
30. apr 2015

@leanax aku znacku jogurtu ty myslis?? Ja nemuslim Activia biely jogurt.

kotatko1232
30. apr 2015

@leanax Rajo acidko biely s musli

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 cele dni si pila len acidko?

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 vlastne jogurt 😉

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 a ako dlho ti trvalo dat dole 13kg tiez sa o to pokusam

kotatko1232
30. apr 2015

@bandura 3x dodna som si dala

kotatko1232
30. apr 2015

@bandura cca 5-6 mesiacov

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 to je pomale chudnutie ci? ale zdrave teraz nemas problem s jedlom? mozes si dat hocico a nepriberas?

kotatko1232
30. apr 2015

@bandura no to je pomale 🙂. Ale chcem dat este aspon 5-6 kg dole.
Nemam zatial ziaden problem.lebo pred tehotenstvom som mala 49-50kg

bandura
autor
30. apr 2015

@kotatko1232 krasna vaha uz teraz ja som to troch pôrodoch zastala na vahe 72bola som spokojna nic som neriesila ale potom mi jeden nemenovany pan doktor dal tabletky hormonalne z nich som nenormalne mala chut jest dovtedy som nepoznala co to je a pribrala som na neuveritelnych 92 odvtedy ma vaha trapi dnes mam 79 ale chcem aspon o tych 13kg menej a mozes mi naspisat jedalnicek tvoj aspon z jedneho dna dakujem

kotatko1232
30. apr 2015

@bandura pisem spravu

januska1602
1. máj 2015

@bandura idem z vahy 80 kg pri vyske 175 cm Ty,ide ti ti?!

angie099
1. máj 2015

@kotatko1232 ahoj chcem sa opytat ten jogurt rajo acidko biely s musli kde dostať kúpiť???

hatapkagb
1. máj 2015

Tak ja som len s chudnutim zacala tvrdsie teraz a uz mam 1 kg dole 🙂 Stravu som este neupravila poriadne,len jem kazde 2,5 hodky a rychla chodza na 3 mile asi s kociarom. Tak snad to pojde pomalicky.Hlavne ja musim nohy spevnit kedze som predtym zhodila 30 kg...ale ako sa hovori,pomalsie dalej zajdeme 😉 len keby toto pocasie tu bolo lepsie,lebo v dazdi sa neda ist na rychlu chodzu 😠

kotatko1232
1. máj 2015

@angie099 v kazdycvh poitravinach

bandura
autor
2. máj 2015

@januska1602 tak to potom mame spolocne napodobne akurát vysku mam ja 170cm

dzina
2. máj 2015

Dievcata tak sa prekonavam v boji so sladkym,ale pevna vola u mna je biedna...nejem ich denne na kila,ale vzdy potrebujem nieco zobnut,...uz asi mesiac nejem biele pecivo,kupujem celozrnne kaiserky a psen.razny chlieb a vaha isla za posledne 2mes.hore asi o 5-6kg...som z toho zufala nakolko som 2xtyzdenne intenzivne instruktorkou aerobiku...mam aj problem so stit.zlazou, co viem ze moze byt dosledok narastu vahy,ale celkovo mam pocit ze odkedy sa "strazim" s jedlom a pecivom+sladkostami ,tak som s vahou na tom este horsie :-/ budem sa snazit trenovat sa v pevnej voli,viem ze vsetko zacina v hlave,ale chcem sa opytat ak ste vylucili pecivo uplne z jedalnicka,cim ho nahradzate?prip.napiste denny stravovaci rezim pri 2detoch,vdaka 🙂

bandura
autor
3. máj 2015

@dzina ahoj, velmi zvlastne ze vaha isla hore mne sa to stalo teraz vaha isla hore o 4kila odkedy som zacala pravidelne sa stravovat predtým som bola na smoothies tiez som z toho demotivovana a nechapem to...ale vydrz snad to niejako poriesis a pekne ze si sa dala na isnstruktorku aerobiku mozem sa spytat aku mas hmotnost?

dzina
3. máj 2015

@bandura dakujem instruktorka som uz cez 8rokov ale necvicim taku dobu...viem o stravovani aku taku teoriu ale neda sa to doma dodrziavat...po 2 porodoch mam 61 ale mala som nejakych56-57 kym som nenabrala za tie posl.mesiace....

bandura
autor
3. máj 2015

@dzina pekna vaha aj tak ja sa na taku vahu teda tych 61 az 62 chystam ale po troch detoch drz palce prosim 🙂

luciameresova
3. máj 2015

Ahojte kočky, začíname so skvelou výzvou do plaviek...ak by ste sa chceli pridať 🙂 https://www.facebook.com/events/432004140293738/

kotatko1232
6. máj 2015

@mejky77 Takym veciam neverim!!

hatapkagb
29. máj 2015

Ahojte tak akosi uz nepisete ako sa vam dari?Ja mam dole 3kg ...cize este 5-6kg ale samozrejme chcem viac ale aspon sa chcem vratit ako pred tehotenstvom.Baby prosim vas potrebujem surne zhodit z noh aspon na 2 cm.ake cviky co mam cvicit?dakujem za rady