icon

Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?

samuelcok
21. jan 2015

Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.

stefka33
24. jan 2015

Baby dnes ráno 78 kg rovných 😎 . Celkový úbytok -2,6 kg 🙂 . Neviem ako vy, ale ja každý deň nejako poruším, zeleninu ani ovocie nevážim, tvaroh nikdy nejem sám, ale dávam si k nemu paradajku, papriku, pijem kávu s mliekom, lúskam tekvicové semienka, sem tam prehodím jedlá keď nemám chuť práve na to čo mám v rozpise. Dnes začínam 4. deň a čakám, že už by sa malo klesanie váhy spomaliť, prvé 2 kg idú najrýchlejšie dole. Dúfam že sa dostanem pod 75 kg. 🙂 Odporúčam vám namiesto termixu kúpiť si Mňamkáčik - Zvolenský, je to tiež niečo ako termix, len chutnejšie. 🙂

@brigita77 Koľko si mala na začiatku? Si krásne nadšená, páči sa mi to. 🙂
@siska8800 No ako? Pohla sa váha dole?

siska8800
24. jan 2015

@stefka33 ..zatial to je v pohode,..noo trosku klesla,..mala som 57 a teraz 56,5.. 🙂

brigita77
24. jan 2015

@stefka33 Zacinala som so 74 kg. Po prvom mliecnom dni zmizlo1.5 kg. FÍÍJÓÓ!

adamko1310
24. jan 2015

vsetky baby co drzite tuto dietu mate moj velky obdiv, ja by som hned prvy den nevydrzala..velmi lubim papat a radsej budem kazdy den cvicit ako keby som sa musela vzdat dobreho jedla..drzim vam vsetkym palceky

steffania
24. jan 2015

Pripajam sa aj ja,mam 61kg,chcem to dat na 56kg,tak uvidime, zaciname teda zajtra

stefka33
25. jan 2015

Čafte kočky. Aj dnes sa mi pohla váha, ale smerom hore - pribrala som 100g. ☹ Nevadí, idem ďalej, začínam 5. deň. 🙂

lara1507
25. jan 2015

Kočky niečo vám poviem, skôr ako budete nešťastné, že po tej vašej diéte začne váha stúpať, a to si buďte isté že bude. Po tejto vašej diéte ani len neskúšajte zjesť niečo iné ako ste mali v tom šialenom jedálničku. Chýbajú vám normálne sacharidy, v prepočte na Kj je strašne málo čo zjete. Ak začnete jesť čokoľvek iné, pretože jednotvárna strava sa nedá a ani nemôže jesť stále, začnete priberať. Na druhej strane si treba uvedomiť ako ubližujete svojmu telo touto stravou. Všetko sa to dá žienky úplne iným spôsobom a garantujem vám, že nebudete ani hladné, ešte vám aj bude chutiť! normalne potraviny, ktoré máme každý deň k dispozícii a na stole... z toho sa dá schudnúť! Ale prosím vás nerobte toto... zlyhá to a ešte k tomu po psychickej stránke to bude ešte horšie. Dosť už je to, že každý deň riešite svoju váhu, ktorú chcete zmeniť a to už je to dosť na psychiku lebo s tým žijete neustále ako keď ste zamilovaná až po uši. To vám píšem nie v zlom ale skutočne v dobrom, lebo vaše odhodlanie chudnúť je, ale treba vedieť ako a hlavne tak aby ste nemuseli tento nezmysel dodržiavať stále alebo sa k nemu vracať.

lara1507
25. jan 2015

zabudla som ešte jednu vec... z toho rýchleho úbytku po dni a dvoch sa netešte... pretože prvé čo urobí vaše telo keď nabehnete na ,,diétu"...odvodňuje sa. Len minimum je ubýtok tuku... všetko je to voda! Tak ak ste odhodlané chudnúť, ale nie takto, tak si dám aj tú námahu a napíšem vám trebars dva dni ako by mal vyzerať normálny deň jedenia a smelo môžete pobehovať doma s váhou s úsmevom na tvári a v ruke meter a zapisovať si ako vám to ide dole.

tina1988
25. jan 2015

ahojte, aj ja by som sa k vam rada pridala. Som 10 mes. po porode a do povodnej vahy my chybaju poslede 4kg tak od zajtra zacinam s dietou. Dufam, ze vydrzim a niejake to kilecko zmyzne 🙂 drzte mi palce.

siska8800
25. jan 2015

ahojte..dnes mam 3 den, a zatial 1 kilecko dole..ranajky som prespala

hanka_se
26. jan 2015

Ahojte, ja zacinam od dnes. Som 9,5 mesiaca po porode. Dnes rano 55,8 kg a chcem ist na 50 kg. V tehu som pribrala 18 kg, vacsina uz je prec, ale stale to nie je ono. Dufam, ze vaha pojde dole. Okrem toho kazdy vecer cvicim cca hodinku 🙂

katarinkamt
26. jan 2015

kocky, ako ste vydrzali ten prvy den? ved to je des!

adulla2
26. jan 2015

@lara1507 Môžem poprosiť o ten jedálniček? Tiež by som chcela schudnúť, ale držať nejaké brutálne diéty tak na to nemám pevnú vôľu a po pravde ani chuť 🙂

jarushka_12
26. jan 2015

ahojte 🙂 pridám sa k vám tiež by mi trebalo schudnút nejaké to kilečko 🙂 začne niekto so mnou od zajtra ? 🙂

lara1507
26. jan 2015

@adulla2 jasne dnes poslem. Len este spravim nejaké povinnosti 😉

brigita77
26. jan 2015

Dnes som po 3.dni zatial - 1.80 kg. Pomaly ale isto. Priznam vcera som bola raz necestna voci sebe upiekla som jablkovy kolac , no musela som si jeden kusocek dat. 😠 😉 Ale dnes som uz mimo pokusenia,vcera rodinka spapala kolac takze dnes viac pohybu nezaskodí. Upratujem celý dom. 😀

siska8800
26. jan 2015

prespala som ranajky,nestihla desiatu(bola som s detmi u DR), ale obedik uz bol 🙂

myriada
26. jan 2015

ahoj baby, vyzerá to zaujímavo tá diéta, to mlieko sa môže nahradiť aj rastliným mliekom (sojové, mandlové a pod.), predpokladám že pitný režim sa má tiež dodržiavať popri tom či? čo sa týka jogurtu, tak tie klasické malé jogurty, asi biely, však?

solmula
26. jan 2015

@stefka33 Tak od zajtra sa pridávam aj ja som zvedava,držiš dietu?

myriada
26. jan 2015

@lara1507 aj ja poprosím, dakujem

stefka33
26. jan 2015

@katarinkamt Kúpiš si tekvicové, slnečnicové semienka a lúskaš ako veverička. 😉 Veľa čaju, kávy s mliekom...
@myriada Mlieko môžeš nahradiť alternatívou, čo si spomínala.
@adulla2 Jedálniček máte na prvej strane komentárov. 🙂

@solmula Jo, tvárim sa že áno, ale dnes mega zlyhanie, dostala som PMS a to ma dohnalo k zjedeniu komplet obeda aj so zákuskom o 10-tej. Ale už som sa umravnila, normálne pokračujem ďalej ako by sa nič nestalo. O chvíľu dám tvaroh a kyslé mlieko mám už tiež v chladničke prichystané. Tretí deň mi stojí váha, myslím, že to súvisí aj s menzesom, ale nevzdávam to a tých 13 dní sa pokúsim dokončiť.

stefka33
26. jan 2015

@adulla2 Jáj, som si nevšimla, že prosíš laru o zdravý jedálniček. 🙂

solmula
26. jan 2015

@stefka33 a mlieko asik 0,5% však?nie 3,5%

stefka33
26. jan 2015

@solmula Ja som pila polotučné 1,5%. Nízkotučné 0,5% je o ničom.

solmula
26. jan 2015

@stefka33ok dakujem dufam že to s tym mliekom vydržim nemusim ho moc 😀 ale za tie kg to stoji...a ta vaha ti určite stoji koli menzesu ja mam tiež vždy o kg viac

brigita77
26. jan 2015

@lara1507 tak este ako by mali vyzerat tie dva dni spravneho jedenia????

siska8800
27. jan 2015

dnes 5 den a -2,5kg dole 🙂

brigita77
27. jan 2015

@siska8800 zacinali sme spolu ja mam tiez zaciatok 5. dna a -2.4 kg.

siska8800
27. jan 2015

@brigita77 super 🙂

hanka_se
27. jan 2015

Prvy den za mnou, ale vaha isla hore ☹ . Snad to tak nebude celu dietu