Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?
Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.
Ahojte, môžem sa k vám pridať? Držím túto diétu od pondelka takže zajtra idem štvrtý deň. Zatiaľ to zvladam v pohode.Vazit sa budem az v piatok ráno tak potom dam vedieť kolko islo dole.
Ahojte,dnes končím s mliečnou dietou a teda neviem ako bude zajtra ráno vyzerať číslo na váhe,ale za 12dní
som schodla 6,2kg. Moja váha na začiatku bola 62,5 a dnes ráno som vážila 56,3. Celkom som spokojná,ale idem pokračovať ďalej,chcela by som mať cca 50kg. Moja výška je 169cm a mám 37 rokov a dvoch synov. Takže do toho kočeny,dá sa to zvládnuť úplne vpohode,tie prvé dni sú síce trošku kruté. Držím palce 🙂 😉
Ahojte. No ako ste na tom kočky? Ja sa na dietku chystam od 16 marca. Tak dufam dam dole nejake tie kila. Mam 168 cm a 75 kil ☹ a chcela by som vazit minimalne 64, tak ako pred prvym tehotenstvom. Pekny den vam zatial želám 🙂
ahojte, uz som drzala tuto dietu, ale nevydrzala som ... pretoze za tyzden som dala dole len niečo cez 1 kilo a dodržiavala som všetko fakt podla rozpisu. bolo to pre mna sklamanie, ale este raz by som to skusila.
nezačina niekto z vas od zajtra ?
@myskaf Ahoj adusska,neviem ako ti poradiť,možno len skúsiť prežiť prvé tri dni a naskočiť na ten pravidelný prísun síce min.potravy,ale ver mi,stojí to za to... ja som to držala 16 dní a schudla som 7kg a neboj dá sa to... Ty to dokážeš,len si trošku veriť,ale verím,že ty to dáš... Držím palce a daj vedieť,keď budeš začínať,začnem ju znova s tebou a budeme sa pretekať,kto schudne viac,aj to veľmi pomáha,pa a pekný dník... 🙂
jasne,že trhneš a ver mi,že ak vydržíme,tak dáš dole minimálne 5kg. A aký bol včera deň? Zvládala si? Ja som bola hladná ako šťuka,ale vydržala som,tak s chuťou jogurtíku 🙂 do ďalšieho dňa. Veď už len 12 dní 😀 myslím na teba držím palce 😎
@myskaf Ahojky,tak ako sme na tom? Ja som sa tiež tešila,na niečo,čo sa dá požuť,aspon chvíľu a tak som si to v ústach váľkala a šetrila....vychutnávačka jak sviňa...ale neboj sme nejaké šupy,to dáme,ľavou zadnou,a ani neuveríš,ale veľmi sa teším aj na tvoj odkaz na stránke,čo máš nové a ako ti to ide,je to fajn 🙂 😉 😎
Ahojte ja tiež začínam po Veľkej noci v stredu 🙂 Ja som tiež držala tú týždnovú za 10 dní -5kg. Ešte túto skúsim 🙂 Začne vtedy niekto?
@gabinka279 a aká to bola tá 10 dňová detka?
@heltuska volá sa týždňová je už spomenutá aj vyššie 🙂 drží sa dva týždne ja som držala 10 dní iba
@myskaf Ahoj,ja som dnes flákala celé jedlo,skoro vôbec som nejedla,nemala som čas a ani hlad,tak uvidím zajtra,ale takto to dobre nie je,zajtra zjem paradajku a budem mať killečko navyše 😀 ,a ešte som ti chcela poradiť skus nalačno rano vypiť pohár teplej vody s citrónom,a neboj,kilečkapojdu dole,len to nevzdávaj,už si prešla kus cesty,tak hlavu hore,otriasť sa valime ďalej,papa
@gabinka279 ahojky,mohla by si ju tu prosím ešte raz zverejniť,ja neviem kde tu je 😉 vdaka

@siska8800 to je super 😀 ja mam -3 kg zatial a nejako moje kila vegetuju nechcu sa pohnut. 😀