icon

Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?

samuelcok
21. jan 2015

Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.

brigita77
31. jan 2015

@siska8800 to je super 😀 ja mam -3 kg zatial a nejako moje kila vegetuju nechcu sa pohnut. 😀

zuzik1603
Odpoveď bola odstránená
aela52
1. feb 2015

@zuzik1603 som sem prisla, aby som sa docitala o skusenostiach s mliecnou dietou, nie aby som vyplnovala dotaznik!!! Keby sa aspon tykal temy.

waduskaw
11. feb 2015

Ahojte, môžem sa k vám pridať? Držím túto diétu od pondelka takže zajtra idem štvrtý deň. Zatiaľ to zvladam v pohode.Vazit sa budem az v piatok ráno tak potom dam vedieť kolko islo dole.

heltuska
23. feb 2015

Ahojte,dnes končím s mliečnou dietou a teda neviem ako bude zajtra ráno vyzerať číslo na váhe,ale za 12dní
som schodla 6,2kg. Moja váha na začiatku bola 62,5 a dnes ráno som vážila 56,3. Celkom som spokojná,ale idem pokračovať ďalej,chcela by som mať cca 50kg. Moja výška je 169cm a mám 37 rokov a dvoch synov. Takže do toho kočeny,dá sa to zvládnuť úplne vpohode,tie prvé dni sú síce trošku kruté. Držím palce 🙂 😉

adusska
6. mar 2015

Ahojte. No ako ste na tom kočky? Ja sa na dietku chystam od 16 marca. Tak dufam dam dole nejake tie kila. Mam 168 cm a 75 kil ☹ a chcela by som vazit minimalne 64, tak ako pred prvym tehotenstvom. Pekny den vam zatial želám 🙂

myskaf
23. mar 2015

ahojte, uz som drzala tuto dietu, ale nevydrzala som ... pretoze za tyzden som dala dole len niečo cez 1 kilo a dodržiavala som všetko fakt podla rozpisu. bolo to pre mna sklamanie, ale este raz by som to skusila.
nezačina niekto z vas od zajtra ?

1234lubka
23. mar 2015

@heltuska ahoj, co je to za dietu?

heltuska
27. mar 2015

@myskaf Ahoj adusska,neviem ako ti poradiť,možno len skúsiť prežiť prvé tri dni a naskočiť na ten pravidelný prísun síce min.potravy,ale ver mi,stojí to za to... ja som to držala 16 dní a schudla som 7kg a neboj dá sa to... Ty to dokážeš,len si trošku veriť,ale verím,že ty to dáš... Držím palce a daj vedieť,keď budeš začínať,začnem ju znova s tebou a budeme sa pretekať,kto schudne viac,aj to veľmi pomáha,pa a pekný dník... 🙂

heltuska
27. mar 2015

@1234lubka je to celkom fajn dietka a hlavne netrvá dlho,hlavne teraz na jar,trošku očista ale v lete budeš šupa do plaviek,pekný dník,papa 🙂

heltuska
27. mar 2015

@adusska
@heltuska ospravedlnujem sa za meno,malo tam byť totiž myskaf 😀

heltuska
27. mar 2015

@adusska Ahoj,už fičíš na dietke? A ako to ide?

adusska
27. mar 2015

@heltuska ahoj no chvilu. So to vydrzala,ale vzdala som to. Teraz skusam Nupo dietu. Je to pre mna lepsie 😀

dendulik
27. mar 2015

@lara1507 ahoj čitala som tvoju diskusiu tak možem ta poprosiť o zhruba tie dva dni čo treba papať zdravo.dakujem

1234lubka
27. mar 2015

@heltuska jj uz som ju pozerala na nete 😉

myskaf
28. mar 2015

@heltuska ahoj. Tak ak sa pridas od pondelku zacinam. Bolo by super sa navzajom podporovat. 🙂

heltuska
29. mar 2015

@deahoj,aké dva dni si mala na mysli? Asi tie po 13 dňoch,ale ja som na 14deň pokračovala zasa od začiatku.

heltuska
29. mar 2015

@myskaf Ahoj moja,tak zajtra ideme na to? Tešim sa,dufam,že ma trhneš 😀 🙂 😉

myskaf
30. mar 2015

@heltuska pochybujem, že ťa trhnem, ja by som bola rada, keby sa podarili aspon tri kilá dať dole. no uvidíme. ale je super, že mám parťáčku 🙂

heltuska
31. mar 2015

jasne,že trhneš a ver mi,že ak vydržíme,tak dáš dole minimálne 5kg. A aký bol včera deň? Zvládala si? Ja som bola hladná ako šťuka,ale vydržala som,tak s chuťou jogurtíku 🙂 do ďalšieho dňa. Veď už len 12 dní 😀 myslím na teba držím palce 😎

myskaf
31. mar 2015

@heltuska ahoj. Vcera som vydrzala vydrzalaj ked hlad som veru citila. Dnes som sa tesila aj ja na jogurt a zeleninu. Dakujem za podporu. Velmi mi to pomaha 🙂 😉

heltuska
31. mar 2015

@myskaf Ahojky,tak ako sme na tom? Ja som sa tiež tešila,na niečo,čo sa dá požuť,aspon chvíľu a tak som si to v ústach váľkala a šetrila....vychutnávačka jak sviňa...ale neboj sme nejaké šupy,to dáme,ľavou zadnou,a ani neuveríš,ale veľmi sa teším aj na tvoj odkaz na stránke,čo máš nové a ako ti to ide,je to fajn 🙂 😉 😎

gabinka279
31. mar 2015

Ahojte ja tiež začínam po Veľkej noci v stredu 🙂 Ja som tiež držala tú týždnovú za 10 dní -5kg. Ešte túto skúsim 🙂 Začne vtedy niekto?

heltuska
1. apr 2015

@gabinka279 a aká to bola tá 10 dňová detka?

heltuska
1. apr 2015

@myskaf Ahoj,tak ako moja,tak ako nám to ide? Žiješ??? Zajtra sa chcem odvážiť potroch dňoch,tak som zvedavá...a dnes s tým jedením úplná pohodička,len troku ráno,ale dalo sa,už sa mi asi sťahuje ten moj žaludočisko... 🙂 😉

gabinka279
1. apr 2015

@heltuska volá sa týždňová je už spomenutá aj vyššie 🙂 drží sa dva týždne ja som držala 10 dní iba

myskaf
2. apr 2015

@heltuska ahoj hlasim ze zijem 🙂. Moj ubytok zatual nic moc 0.5 kg. Ale vsak sa nevzdam. Ja som jedavala aj pred dietou malo a ten moj metabolizmus je z toho asi zblazneny a uplne spomaleny. Preto to ide dole tak pomaly.

heltuska
2. apr 2015

@myskaf Ahoj,ja som dnes flákala celé jedlo,skoro vôbec som nejedla,nemala som čas a ani hlad,tak uvidím zajtra,ale takto to dobre nie je,zajtra zjem paradajku a budem mať killečko navyše 😀 ,a ešte som ti chcela poradiť skus nalačno rano vypiť pohár teplej vody s citrónom,a neboj,kilečkapojdu dole,len to nevzdávaj,už si prešla kus cesty,tak hlavu hore,otriasť sa valime ďalej,papa

heltuska
3. apr 2015

@gabinka279 ahojky,mohla by si ju tu prosím ešte raz zverejniť,ja neviem kde tu je 😉 vdaka

heltuska
3. apr 2015

@myskaf ahoj ak sa smiem opýtať,koľko vlastne vážiš?