icon

Od 25.1. 2015 začínam s 13 dňovou diétou. Kto sa pridá?

samuelcok
21. jan 2015

Začiatok 64kg. Cieľ 59kg.

Strana
z6
myskaf
3. apr 2015

@heltuska ahojky. Mam 57,5 kg pri výške. 164 cm. Nie je to nejaka tragedia ale mat tak o tri kila menej, to by ma yrcite pitesilo. No a teraz este aj tieti sviatky. Pomoooc. ☹

heltuska
4. apr 2015

@myskaf tak to si kočka už teraz,ja mám 169 a mám 56,5 tak to je v poho,né? Ja by som ešte pokojne obetovala aj tých 5-6kg,ale keď nie,tak sa svet nezrúti a ešte jedna pikoška na dnes,dnes som nič nejedla,len celý deň pijem kapustnicu a samo,že aj obsadzujem WC-ko. A uvidíš,že zajtra budem mať 45kg 😀 😀 😀 Vyskúšaj,črevná sprcha jak sa patrí 🙂 😉

myskaf
6. apr 2015

@heltuska no tak ja nie som taka poriadna ako ty, ved ty ani nepotrebujes chudnut. budem rada, ked po sviatkoch nebudem mat nejake to kilo navyše. a kapustnica je voda z kyslej kapusty?. Zajtra idem na to riadne a bez milosti. ale aspon kazdy den cvicim hodinku.

heltuska
6. apr 2015

@myskaf ahoj,ty ideš cvičiť?Ty kokso,klobúk dolu,tak to sa ja nechytam... 🙂

heltuska
6. apr 2015

@gabinka279 dakujem veľmi pekne a tebe sa ako darilo? Koľko si to držala? a koľko si schudla? Od zajtra idem na to 🙂

heltuska
6. apr 2015

@myskaf a ja idem od zajtra vyskúšať toto: http://www.schudnes.sk/2-tyzdnova-dieta/ ideš so mnou do toho 😀

heltuska
6. apr 2015

@gabinka279 Keď som túto 13 dňovu držala prvý krá,tak po 16dňoch -7kg,ale teraz nič moc,vyskúšam tú tvoju,veľmi ďakujem a dám vedieť,papa 😉

gabinka279
6. apr 2015

@heltuska no ja som ju držala 10 dní a schudla som 5 kíl. Sesternica ju držala 14 dní ako sa má schudla 8,7 kíl. Ja si od nej dám trošku pauzu z tuniaka mi je už nevoľno 😀

myskaf
9. apr 2015

@heltuska ahoj, ja drzim tretí den mliečnu, uvidím ako dopadnem tentokrát 🙂

heltuska
10. apr 2015

@myskaf ahoj,ja budem až od pondelka,lebo zajtra idem na svadbu 🙂

myskaf
10. apr 2015

@heltuska tak príjemnú zábavu .-)

Strana
z6