icon

Od dnes chudneme

rosa197
30. mar 2014

Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹

rosa197
autor
5. apr 2014

@lucinka1212 Asi hej 😀 no mne neurobil dobre ten koláč, cukry nie sú dobré pred cvičením, potom menej vládzeme 😠 vedela som o tom, no neverila som....aspoň to mám odskúšané 😀 😀
Aj tebe, aj Vám babulky prajem vám pekný diétny sobotný dník 🙂

zuzlicek44
5. apr 2014

Ahojte🙂 vidim ze pokracujete dobreeee🙂 ja som vcera poručila polku dna, potom som už aj zobala zo vsetkeho a večer si dala pizzu :D no dnes znova fajn, rano som aj cvičila na bycikli, tak celkom dobrý pocit 🙂

rosa197
autor
5. apr 2014

@zuzlicek44 ahoj, pokračujeme 🙂 ...včera sme porušili viaceré takžé sme v tom spolu 😀 😀 ...od dnes zarezavame zaaaas 🙂))

angell2611
5. apr 2014

@zuzlicek44 to nic ,ze si porusila, doležite je pokračovat a nevzdavat sa. Držim palce.

zuzlicek44
5. apr 2014

@rosa197 -D aj ty si mala pizzu? haha, dnes take vyčitky že som ani neranajkovala:D :D :D

lucinka1212
5. apr 2014

@rosa197 ani mne nerobí dobre keď sa pred cvičením najem niečoho sýtejšieho.Preto si najradšej dávam tvaroh pred cvičením a potom vládzem v pohode.

lucinka1212
5. apr 2014

@zuzlicek44 ak ti môžem poradiť nevynechávaj hlavné chody ako sú raňajky,obed a večera pretože potom si telo bude robiť zásoby.Keď nie si hladná tak si daj na raňajky nejaké ovocie alebo jogurt niečo ľahké, hlavne je aby si si niečo dala.

rosa197
autor
5. apr 2014

@zuzlicek44 Nie, ja som zas nerobila brušááky 😠

@lucinka1212 ňo ja som si dala šalát, idem na too 😀 😀

myriada
5. apr 2014

ahojte baby, ja som tiež mala včera 4.deň s výzvy, pauzu a nebola som ani cvičiť, dnes som zase začala s brušákmi a pol dňa som upratovala tak že fuu, takže už sa žiadne cvičenie nekonalo. Ešte som bola na prechádzke s malou. Jedenie tak striedavo oblačno 😉 hlavne včera a dnes, bo mám MS tak by som "zožrala" aj koňaaa.

lucinka1212
5. apr 2014

Ahojte tak ja som dnes dala 10 min poklusu na mieste na zohriatie spolu s deťmi 🙂 a potom 70 drepov a 70 brušákov a pridala som cvik na zadok a boky.Cvičila som asi pol hodinku.
A strava ráno kokteil a poobede sme robili tú grilovačku tak som si dala trošku špekačky a jedno kuracie stehienko.Samozrejme bez pečiva a s veľkou kopou zeleninového šalátu.A večeru som si dala o 17:00hod a to 4 kusky opečenej slaninky a zajedla zel.šalátom 😀 .Musím povedať,že bola super 😅 😅
Myslím,že to nebolo až také zle,kedže som to kombinovala zo šalátom čo vy na to??Necítila som sa vôbec prežratá tak akurát.

eevicka83
5. apr 2014

@zalubena prosím tá ako chudnes? Daj mi nejaké typy ak môžeš.neviem sa nakopnutá potrebujem zhodiť 7kg..stále len jem ako blázon a hlavne večer...

zuzlicek44
5. apr 2014

@lucinka1212 ďakujem za radu. Len aby si telo nerobilo zásoby musela by som jest stale pretože mi stale skvrka v bruchu.. Mám veľmi roztiahnuty žalúdok... :(

rosa197
autor
6. apr 2014

Prajem krásne neslnečné ránko...aspoň u nás nesvieti :| ...dnes 7 deň...už som zvedavaaaa na váženie...úplne by mi stačilo 1kg 😀 ...ták dnes mam na raňajky vynikajúci šalát so surimi. ..obed ešte netuším...a na večeru len niečo lahucke nech vladzem cvičkať 🙂))))))
A čo dnes čaká vás???

zuzlicek44
6. apr 2014

ahoooooooooooojte🙂 u mna fajn, ranajky jogurt a pohar vody s citr. potom obed a k večeru som cvičila na bycikli a trosku na ruky, osprchovala sa a faaaaaajne, to je pocit🙂 uz sa obzeram v zrkadle ze ci naaahodou nieco uz nevidno:D :D vážiť sa neodvážim.... ☹ ale som spoko. kedy sme to zacali? v ponedlok vznikla tato tema? 😀

lucinka1212
6. apr 2014

Ahojte baby tak ako sa vám dnes darilo??
Ja som dnes ráno dala 75 drepov a 75 sklápačiek + cvik na zadok a boky.
Na raňajky koktejl,obed ryba so zel. šalátom a poobede sme boli na oslave tak som si dala trošku torty (bola výborná 😀 keďže bola domáca nebola zbytočne presladená ani tuková tak verím,že neuškodila) a potom som si dala trošku cestovinového šalátu ako večeru.Uvidím zajtra na váhe ako to dopadne po náročnom víkende 😉 .

sirinka
6. apr 2014

Ahojte dievcence... My sme celi vikend behali v Ba, ja som si splnila ciel a dala som 4,2km pod 25 minut, behali aj deti a muz tiez si splnil ciel na polmaratone a dnes som si ja pobehala popritom aj obchody a za odmenu pekne lodicky som si kupila 😀
Tak do dalsieho tyzdna drzim palce!!!

rosa197
autor
7. apr 2014

Ták ja som na tom bola včera biedne...moc som:-!som necvicila len 100 brušákov ráno j večer :-P ...dnes ále idem na to, či mam MS álebo nemám 😀 ....na váhe výsledky zatiaľ vidieť, nedalo mi a postavila som sa tam a kukla jedným očkom 😀 😀 za 6 dní máme meranie a váženie 🙂 .....toto fórum bolo založené 30. Marca 😀

anniera
7. apr 2014

Po týždni chudnutia som sa postavila na váhu, som zatiaľ spokojná. Ešte neprezradím koľko som schudla, do tabuľky napíšem váhu po 14 dňoch. Dúfam že aj ďalších 7 dní bude rovnako úspešných 🙂 Držte sa baby, dáme tie hnusné kilá dole!

angell2611
7. apr 2014

Ahojte kočky. Taak ja cvicenie uplne zanedbavam, kedze som chora. Aspom stravu dodrziavam, sem-tam daky prehresok. Vaha mi vsak stoji ale vraj po dvoch tyždnoch je to normalne a znovu sa to rozbehne. Najhorsie je ze zanedbavam aj pitnyrezim. Hned si idem urobit caj. Pri dukanke mi vzdy pomohlo ked som si dala dukan tiramisu a znovu sa to rozbehlo tak na veceru si asi urobim. Na obed kuracinka s dusenou zeleninku. Ranajky som mala ovocie. Drzte sa. 😉 🙂 prajem Vam pekny den.

erika57
7. apr 2014

ahojte dievky.pridavam recept na celkom dobre žemličky z ovsenych otrub.pečiem ich skoro každy deň pre mojho manžela,ktory sa rozhodol schudnuť.su namiesto pečiva a myslim si že su celkom zdrave.vyjde asi 6.žemličiek.12.PLovsenych otrub,2.vajcia,pol tvarohu nizkotučneho1.čajova lyžička prašku do pečiva, rasca ,soľ,sezam,može byť aj roztlačeny cesnak,ľanove semena,majoranku .vymiešať a dať na plech vystlany papierom na pečenie vytvoriť male bochničky a upiecť.dobru chuť

angell2611
7. apr 2014

@erika57 super recept, len pozor na tie otruby, ked sa jedia vo väčšom mnozstve, tak sa z nich vraj skor pribera ako chudne. Ale urcite je to lepsie ako biele rožky.

sirinka
7. apr 2014

Inak dnes v lidl maju vyborne oblecko na cvicenie... Aj balancnu podlozku na udrziavanie rovnovahy, ta je teda ozaj narocna.
Co sa tyka jedla, ja sa riadim iba svojim telom, teda jedavam, len ked citim, ze uz som hladna, vobec nie nejake pravidelne porcie. Jem az ked zaludok vsetko stravi a je prazdny, ked som v praci, tak vacsinou som hladna okolo jednej druhej, ale vecer vobec nie a zase ked mam volno, tak viac jedavam vecer. Snazime sa jest co najviac surovej stravy, hlavne zeleniny v kombinacii s roznymi za studena lisovanymi olejmi, slnecnicovy sme uplne vylucili.

lucinka1212
7. apr 2014

Ahojte kočky.Tak a máme ďalší tyždeň za sebou.Ako ste spokojné zo sebou??Ja super.Dnes som sa po týždni vážila a merala a mám dole ďalších 1,3kg a 7cm s obvodov 😀 .Takže ešte mi zostávajú necelé 3 kg.Tak hor sa na to.Už som si aj ráno dala 80 sklapačiek a 80 drepov + cviky na brucho,zadok a boky.Poobede by som si chcela isť ešte trochu zabehať.Uvidím,či sa ku tomu dostanem.Tak vám prajem ďalší úspešný týždeň,nech máme výsledky čo najlepšie 😀 😀

lucinka1212
7. apr 2014

dnešný obed Grahamové špagety carbonara.

lucinka1212
7. apr 2014

@angell2611 Ja si myslím,že váha ti stojí pre ten zanedbaný pitný režim ☹ !!!
Baby pri chudnutí je tiež velmi dôležitý, pretože bez vody sa vám nedokážu vyplavovať s tela toxíny čo sú vlastne tuky.Tak ho nepodceňujte a pite hlavne čistú vodu!!!

angell2611
7. apr 2014

@lucinka1212 ale to len teraz dva dni zanedbavam pitny rež. Lebo som chora a z vody ma este viac boli hrdlo a caj mi moc nechuti. Dnes som nevypila ani 1,5 l tekutin. Uz nech som zdrava. Nic nevladzem. Bola som na prechadzke s malou a skoro ma to dorazilo. Strašny vietor fukal.

rosa197
autor
7. apr 2014

@lucinka1212
@anniera Baby som super že nám to ide...ja som sa tiež vážila, u mňa to vždy ide pomenšie...ale je tam úbytok 🙂 a cítim sa lepšie, to vám poviem 🙂 ... už sa teším na oficiálne váženie a meranie a zápis do tabulky 😀 😀

@angell2611 Skoré uzdravenie ti prajem 🙂

Dnes som na seba hrdá, dala som asi jeden a pol hodky, možno viac...korčule, nejakých vyše 6km...ale po straaaaašne zlej ceste ☹ takže som sa viac namáhala 🙂 ...100brušákov ráno...a dám 100aj večer...+drepy....aaa ešte chcem ísť na min. 20minút na eliptical 🙂 Snáď mi to vyjde...s jedlom som tiež spokojná ako tak 😀

Držím nám palce :-*

kveetiinka
7. apr 2014

Ahojte baby, s pitnam rezimom mam aj ja problemy, najme doobeda mam toho tolko ze zabudam pit 😖 . Ale uz sa snazim aspon co to do seba dostat a zvysok dohanam poobede 😉. A musim sa vam pochvalit pijem uz len dve kavy denne a to bez cukru. 🙂 Pre mna velky uspech. 🙂 Cvicenie mi este pravidelne tiez nejde ale pracuje sa na tom, uz aspon brusaky kazdy den dam. 🙂 Vaha sa posunula len o kusok ale chce to trpezlivost, pre mna je dolezite preklenut 60 kg, lebo pod ne som sa este nikdy nedostala a ak, tak len tesne a potom som to na 60 znovu rychlo nabrala naspat.

rosa197
autor
7. apr 2014

@kveetiinka úprimne pitný režim je bieda aj u mňa...ale postupne sa všetko naučíme a vylepšíme 🙂 ..dobre si to napísala, chce to trpezlivosť, všetko chce trpezlivosť ....už sme na dobrej ceste 🙂

lucinka1212
7. apr 2014

@kveetiinka Ahoj tak to gratuľujem ku tej káve 😀 .Skús si dať budík na každú pol hodinu a vypi pohár vody uvidíš že časom si na to zvykneš a bude ti voda chýbať.Je veľmi doležité piť a oplatí sa zabojovať kvoli tomu.Kilá pôjdu dole rýchlejšie 😉 uvidíš.