Od zajtra chudnem. Pridáte sa?
Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒
Baby poradte ako zaháňate chuť na sladké? Celý deň sa pekne držím a večer neodolatelná chuť na sladké, ja som na tom úplne závislá.
Ešte by som potrebovala poradiť, čo s kolenom, pri cvičení ma tak strašne začalo bolieť, že som ani nedocvičila. Nechať pár dní prestávku alebo sťahovať pri cvičení?
baby ja som mala dnes na rajnaky..a na obed si dam jednu masovu gulku a omacku..a co vy?
@lusana a keby si das pol banana?viem ze vecer by sa moc nemal ale stale lepsie ako si dat cokoladu alebo keks..
@anulienka166 ja som mala na ranajky celozrnny suchar s 3kolieskamy kuracej sunky a na obed si naprirodno spravim 1file so zeleninou 🙂
@dnika2 no tak to si tomu dala 😀 ale nevadi, sem tam mozu byt aj prehresky, zaciatky su velmi tazke. Ja som to vcera vydrzala len o tej hruske vecer, ale mala som problem zaspat co mi tak skrkalo v bruchu 🙂 a rano mi nabehla moja mala princezna do spalne, ze mamka cvicit 😀 😀 😀 a nedala pokoj kym som vazne necvicila 😀 😀 😀 ved to je lepsie nez osobny trener 😝
@anulienka166
@22mia vitajte v teme dievcence 🙂 drzim nam vsetkym palce 🙂
@lusana poviem ti pravdu, ked musim sladke, tak si dam aspon kocku horkej cokolady, to pomoze a nemam pocit velkeho prehresku 😀 S tym kolenom, asi pockaj par dni s cvicenim, kym to prejde.
Ja som dnes mala na ranajky hrozno a na obed este stale neviem. Mam sampiony a masko v chladnicke, tak mozno nieco z toho stvorim 🙂
@dnika2 najlepšie žiadnu smotanu 😉 a cestoviny na večeru, no neviem, na obed by som ešte nooo...ale večer najlepšie bielkoviny a zelenina. 🙂
@henrieta16 ano viem ja to chem na obed na zajtra a na veceru som mala zeleninu a tofu este si nieco zobnem a uz nejem dnes
@dnika2 no neviem, s kyslou som este nezapekala, iba ked tak zmiesat tie uvarene cestoviny so zeleninou a sunkou a kyslou smotanou, bez zapekania. Ale zase to bude take ako cestovinovy salat, ale s lahsou verziou oproti majoneze 😉
Ja som sa dnes tak dobre drzala zo zaciatku 🙂 Na ranajky hrozno, potom som bola v mojom hackovacom klube, kde som odolala keksikom k caju 😀 , prisla som domov a prejedla som sa. Na obed sme mali br. masko s mrazenou zeleninkou, co bolo ok, ale k tomu kopa hranoliek 😀 😀 😀 Ale tak aspon som si nedala majonezu k tomu 😀 😀 😀
@79zuzana si tomu teda dala ja mam rada kuracie prsia na grile aktomu iba zelenina zajtra planujem na veceru tuniak a zelenina ja som dnes celkom ok jedla nic hrozne vela zeleninky tofu nejake bebe keksy zajtra robim cestoviny a na veceru ten tuniak teda zajtra mam posilku uz sa tesim na behanie 😀 planujem 3,5km a bycikel 9kilakov tak idem uz zajtra napisem ci som aj splnila
ja chudnem od pondelka pridáte sa? (do pondelka toho istého dna do vecera...... 😀 😀)
Ahojte baby , aj ja sa ku vam asi pridam , vcera som zistila , ze som pribrala tri kila :O ... strasneee 🙂
my zaciname na buduci tyzden chodit do fitka, nechcem sa trapit stravou a bacha na jojo efekt.............. moje miery? 163cm, 93 cm v pase a 70 kil................. podla BMI kalkulacky mam nadvahu to ja viem, lenze kazda zena by mala mat 80 v pase toto je blbost akoze schudnut o 13 cm? idealna vaha pre mna je 58-63 kil to bude riadna drina 😕
@lusana ja som na tom tak ako ty..zavisla na sladkom...ach...cely den som sa drzala ale musela som si dat len🙂 3 kocky cokolady...
ahojte, tak u mňa sa nakoniec ukázalo, že som chorá, začalo ma bolieť v krku a okrem toho kolena mi seklo ešte aj za krkom, takže s cvičením si dávam prestávku
@anulienka166 ak si sa celý deň držala, tak by tie 3 kocky nemal byť až taký problém, inak som čítala, že keď je za cel deň správne vyvážený pomer živín, tak by tá chuť na sladké nemala byť. Vraj sa ,majú dávať aj výdatné raňajky a viac bielkovín.Tak asi niečo robíme zle.
@majka884 samozrejme vela zavisi od psychiky. Ak nie si psychicky pripravena chudnut, tak to pojde len velmi tazko. Skus si dat nejaku motivaciu, nejake pekne oblecenie, alebo peniazky. Tie su najvacsia motivacia. My sme si dali s manzelom take podmienky, ze ak schudneme na urcitu vahu, tak si dame nejaku sumu za co si mozme kupit nieco len pre seba 🙂 Uz aj viem na co chcem minut 😀 😀 😀 tak hor sa do chudnutia 🙂
@irin12 super si sa rozhodla, fitko je dobre, ale tak ci tak, budes musiet trosku upravit aj stravu 🙂 drzim ti palce
@lusana no tak to si naozaj daj radsej prestavku, nech sa tych bacilov zbavis. Ale ked nebudes cvicit, tak si aspon davaj pozor na papanie 🙂 hlavne vecer 😀 😀 😀
no ja si dnes idem dat cestoviny zapekane ale netrpai ma to nejak lebo potom horsa na beziaci na polhodku a tak dalej vecer uz len zelni nka arybka 😉
jaaaaaj ja by som sa aj pridala, ale na vecer sa vzdy dobre nadlavim 😝 a potom si poviem, vsak teda zacnem chudnut od zajtra a nikdy nic z toho 😀 😉 , ale uz to beriem z humorom a aj kazdy kto ma pozna, vedia, ze to aj tak nikdy nedodrzim........ vsak co nemozme mat vsetko no nie 😉 😀 😀 😀
Joj baby, stvete ma .. ja to pri prckovi nestiham .. že 12 km na bicykli 🙂 fuuha a že problem nieco zjest aby to malemu nevadilo- ani rajciny ani hrozno ani zeleninu okrem mrkvy... ale už sme zvladli dve hodinove prechadzky do kopca co na moju kondicku bolo az az 🙂 ale snazime sa .. Moj problem asi hlavne pravidelne sa stravovat...
@dnika2 aj ja som si dnes dala cestovinky, ale nezapekane. Varene s paradajkovou omackou, hubami a mletym maskom... a vela vela cesnaku 😀 A k tomu som si dala ale vazne len maly kusok ementalu 😉 Na ranajky hrozno a znovu som odolala sladkosti ku kave 🙂 Na veceru si dam tuniaka z konzervy. Zacinam byt na seba normalne pysna, aj ked viem,ze to su len tri dni, ale odhodlanie ma stale drzi.
Dnes neviem ako stihnem cvicit, mozno len ten sed lah s tym gumenym pasom (inak mam z toho fajnu svalovku v ramenach). Treba mi naplnit a ozdobit dve torticky 🙂
@lusana vies co, nevybrala som si ziadne oblecenie, ale vylet do Dublinu na Knitting and stitching show. Uz som tu aj nalakala kamosky z hackovacieho klubu, ze by sme sli spolu autobusom 🙂 Tak by som si nakupila nejake veci na moje hackovanie a vysivanie 🙂 No a moj muz stale sniva, ze si pojde zahrat golf, tak ked sa mu podari schudnut, tak peniazky investuje tam 🙂
baby a myslite si ze z jedalnicka treba vylucit vsetko kysnute?a take pecivo?vylucit len biele ci vsetko?
tak dnes som mala na veceru vyvar po posilke a male mnozstvo cestovin spenatovych s brokolicou a kuracim maskom som za dnes spokojna dala som 11kilakov

... mne asi najviac chýba motivácia ☹ . Pri prvom pôrode som išla na sálu s 85 kg a po roku som mala 55 - takže úbytok 30 kíl. a Teraz mám dole už 17, ale ešte stále mám 6-7 kg naviac. Ja preferujem orbitrek - každý deň 20 minút, ale nedá sa to vždy tak, ako by som chcela. Včera som teda začala nanovo - moja východisková váha 61,5. Odvážim sa budúci utorok ráno a som zvedavá na prípadné pokroky.. Ja s tým nemám problém stravovať sa zdravo a pravidelne, ale keď nemám podporu a muž si robí stále srandu, tak nejak sa mi nechce a ako som hovorila, chýba motivácia ☹ ..