Od zajtra chudnem. Pridáte sa?
Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒
@79zuzana to je skvele tesim sa s tebou..
@dnika2 mne je v podstate jedno ci schudnem 3 alebo 10 kg.ide mi o to e chcem schudnutz bruch a uz nechcem viacej pocut otazku typu budete mat 2 babatko?;(
Baby pridávam sa! Mám 172 cm a 59-60 kg, také 4-6 kg ešte dole a budem spokojná 🙂 Trebalo by aj cvičiť,dnes chcem začať, tak hádam sa prinútim, lebo sa mi stráááášne nechce. No ale začala som dobre, ráno jogurt, desiata hrozno, obed rybka so zemiačkami..už len to nepokaziť večer ako vždy. Idem robiť drahému puding a dcérke palacinky,tak držte palčoky nech odolám! :D
@12smile12 presne toto som zistila ja dnes ranoooo a hned je krajšiiii den kurna no nič idem na to 🙂
@snehulienka_mrazova my chodime cvičit tri susedy ked nejde jedna ide druha nikdy nejdem sama a to je super za 10 7 pri aute a už nemam šancu uhnut kedže autom chodim ja hahah 😉
no to máš super! ja cvičím doma sama, takže to nie je až taká zábava..teda cvičila som a dnes hádam opäť začnem 🙂 (behám na páse)..ešte že manžel cvičí tiež ,tak ma to trošku motivuje,, že on cvičil, idem aj ja :D ale ozaj sa k tomu musím strašne nútiť.
@sbombosova no to máš super! ja cvičím doma sama, takže to nie je až taká zábava..teda cvičila som a dnes hádam opäť začnem emoticon (behám na páse)..ešte že manžel cvičí tiež ,tak ma to trošku motivuje,, že on cvičil, idem aj ja :D ale ozaj sa k tomu musím strašne nútiť.
@snehulienka_mrazova a to maš aky behaci pas v akej cene?aj my sme rozmyšlali nad bežiacim pasom 🙂
@dnika2 ved ja viem, ze to neboli take ozajstne kila... ale ako motivacia je to super 🙂
Neviem, co mam zjest dnes na obed. Rano som si dala banan a teraz rozmyslam. Mame este zvysky zo vcera, tak asi z toho nieco vykuzlim.
@irin12 vecera by vraj mala byt 3 hodiny pred spanim. No neviem, ja ked chodim spat o polnoci, tak o tej deviatej vecer uz urcite nechcem nic jest. Veceriam asi tak o siestej.
takže baby, nedala som si dnes cukor do kávy - a chutila mi, k nej som zvyknutá jest vždy sladké, dala som si 85% čokoládu. S pitím dosť vody a čaju bez cukru nemám problém 🙂 ešteže. Snáď sa dnes keď budem mať čas prinútim cvičiť, bo to sa mi nikdy nechce... Zuby si umyjem uz o 18tej a dúfam, že vydržím večer nejesť - to je moj big problem... Takže si treba zvyknúť na nový životný štýl 🙂
Dnes som mala ráno kávu s mliekom, na obed kyslú zemiakovú polievku. Ale som velmi hladná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dala by som si chipsy!! :((( Ale to nemozem!!!! Poradte mi, co si mám dat!!!!
baby netrápte sa hladom, smerujete len k jojo efektu, jesť na raňajky alebo večeru len ovocie je hlúposť, mrknite na stránku www.chudnutie-ako.sk
@szmonik jasne, ze si velmi hladna, nemozes tak hladovat, lebo to schudnes, ale trikrat viac potom priberies... Musis jest viackrat denne a tak sa ti skor nastartuje metabolizmus. Ako znie to divne, ale ked chces schudnut tak musis jest 😀 😀 😀 stranka ktoru dala
@mamavera je naozaj velmi dobra. Ked si teraz velmi hladna skus si dat aspon nejaku zeleninu, to bude dobre.
mám doma hrozno, asi si to dám!!Cez den nie som doma, lebo chodim s detmi na prechádzky a vtedy nejem.A ked pridem domov, dám málu spat, potom citim, ze som hladná.Viem,ze v tom je problém, ale cez den ani sa na to nespomenem, ze musim jest nieco.
@szmonik tak si skus nastavit budik v mobile, ze treba spapat nieco kazde tri hodinky 😀 Ked ides na vychadzku s malou, hod si do kocika flasku s vodou aj pre seba, plus nejake ovocie a hoci aj jogurt, ved to mozes zjest niekde na lavicke v parku a nebudes vyzerat nijak divne, alebo si mozes zbalit maly sendvic z tmaveho chleba so zeleninkou na desiatu pocas vychadzky.
🙂
@sbombosova manzel mi ho kupil od kamarata,takze nemam novy. Ale je fajnovy, som velmi spokojna 🙂 no dnes som to dovrzala! ani som necvicila, mali sme navstevu a ja som piekla kolac a samozrejme som si dala,ako aj slane tycinky :((((( hanba mi 🙂
aj ja začnem chudnúť len ešte sprásknem na dobrú noc Miňonky 🙂
@talula ale vážne treba mi zhodiť pneumatiku a niako sa ma nepustí 😀 veď sa má dobre keď denne 1 perník, tyčinku kokosino a ešte neakú maličkosť............ale všimla som si keď zjem len jednu sladkosť a jednu kávu nescu3v1 tak mám menšie bruchooo........a ešte keď mám namiesto večere čo bolo na obed len maslový chlebík ......ták ráno ploché bruško mám......tak ja chudnem vieš 😀 😀 😀 😉
@sendy182 haha to poznam, ja som mala vacsinou, ze zacnem v pondelok a v nedelu vecer som sa este dobre napraskala 😀 😀 😀 ale vitam ta v klube a drzim ti od zajtra palce ;)
@snehulienka_mrazova nevadi, neda sa stale dodrziavat, hlavne od zajtra podme nato znovu ;) drzim palce
drzim vam palce! ja stale na to moje "ZAJTRA" cakam 😀

@irin12 ja sa navecereiem tak o 6-7