Od zajtra chudnem. Pridáte sa?
Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒
@talula ahoj. podla toho preco si prestala jest maso. z presvedcenia o nezabijani zvieratiek alebo kvoli schudnutiu. ak je to kvoli druhemu dovodu ...zly napad. ja som vegetarianka uz 15 rokov a odvtedy mam problemy s vahou. proste sacharidy nezasytia tak dlho ako bielkoviny zivocisne. ale u mna to bol prvy dovod takze musim strazit porcie. vela zdaru v chudnuti. 🙂
ahojte...aj ja sa k vam idem pridat..ja som tiez hrozny pripad..uz som zufala z toho, ze tristrvrte skrine mi tam stoji a nic neobleciem alebo ak ano, tak vyzeram ako nabijak...miery 165 cm a 67 kg..musim schudnut asi 10-12 kg..
Celkovo som mavala zvycajne vahu okolo 55-57, na svadbe este 57..pred otehotnenim 60..pri porode 75...ale ja chudnem cely zivot..stale som bola nespokojna, silne nohy..ale brucho bola moja pycha..doslova lavorik...ale nie teraz! cisarsky, kopec kil naviac a vyzeram ako v 5 mesiaci..ked sa najem, tak doslova ked pozriem na fotky v aj v 24 tyzdni tehu tak mam teraz take brusisko..a nohy tiez...ja som totiz ten pripad, co pri vahe dietata 3.5 kg co som porodila som sa vratila z nemocnice lahsia len o 2kg! Ako je to mozne, neviem kedze nemocnicna strava ma asi nenasytila tak, ze som priberala hehe...som skoro 3 roky po porode a stale hrozne...minuly rok som drzala delenu stravu a podarilo sa mi zhodit na 61 kg..bolo to uz pred Vianocami, to som si navravala, ze do feburara ked bude mat maly 2 roky si konecne poviem, ze tehotenske kila su dole..ale miesto toho som cez sviatky vsetko nabrala naspat..mam sedave zemestananie, kvasim pri PC cely den...uz som si povedala, ze pojdem na kondicneho trenera s celym rezimom, len to ja nemozem zarucit, lebo maly je stale chory, nebudem to moct dodrziavat pravidelne, to je na 3x v tyzdni minimalne 4-6 tyzdnov, presny rezim, ja to pri malom nemozem...tak musim ist na to sama..manzel sa ide tiez podujat, ten ma 120 kg..tak ma co robit..tak hadam aspon mi prestane pred nosom mavat cipsami vecer...neviem teraz na aku dietu sa dat, ci zas tu delenu, ci 90 dnovu, ci dukanovu...lebo mne nic take ako jest 5x denne nepomaha..a ze staci obmedzit chlieb a sladkosti..mne staci potom si dat jeden vydatny obed a mam pocit ze vsetko je spat...takze od zajtra idem na to..ale este neviem presne na co.. 😀
baby ake mate mierY??brucho pas boky?
@dnika2 šikovnica si...darmo...............ja len doma pocvičím....treba mu posilniť obehovú sústavu......skoro žiaden šport.....ak aj začnem doma cvičiť tak ma to drží mesiac potom buď deti ochorejú alebo ja......a zleniviem.....jedálny lístok si viem ustrážiť....dnes so dokonca mala len jeden perník...... 😀 .....a večera trocha zemiakov a 2 rybie prsty....šalát som nechcela tak som si dala tatrársku..... 😲
ja ked nad tým rozmyslam tak asi jediná cesta k dobrej postave je si dobre rozmyslieť čo si dame do úst 😔
proste asi vymeniť kekse za celozrnné kekse, biele pečivo za celozrnné pečivo, rezne za prírodné mäso.....teda ja sa musím priznať ja som v tehu pribrala 35kg!!!! vsetky som ich zhodila.... nabrala som 4kg.....ale citim sa zle, musím ich dať dole....
@dnika2 ráno pás 69 dobré nie?
@perla200 1 celozrná žemľa a na desiatu buď´ activiu a neake corn-fleky, alebo iba bebe dobré ráno..........zelený čaj a čistá voda na pitie.....na obed jemnú polievku a druhé čo máš rada..........ja by som to upravila takto 😀 ja som ráno 9.00 spráskla 2 rožoky s maslom, keď potrebudem schudnúť tak len krajec, alebo 1 kus pečiva......... 😲 🙂 😉 teraz pijem nescu 3v1
baby corn-flakes isto nie odporucam neprazene musli a bebe su same cukry takeze ani tie moc skor v bio obchode dake keksy
ono najhorsie je vsetko na tom to, ze ono sa da zatat a jest zdravo, clovek schudne, ale co potom? mna vzdy dostalo to, ze ja proste rada jem..ja mam vsetko rada, vsetko mi chuti,na vsetko mi idu slinky..dokazem sa toho vzdat, ale nie na cely zivot! Ked som bola 2 mesiace na delenej strave, pri ktorej podla mna ani tak neslo o to, ze delim, ale to, ze som nejedla vobec ziadne sladkosti, ziaden alkohol, ziadne biele pecivo..cukry, tuky..len sama zeleninka, ovocie, celozrnny chlieb maximalne..tak jasne, ze som chudla..6 kil dole za 2 mesiace...ale co z toho, ked ja nedokazem cely zivot nezjest uz kolacik ci cokoladku ani si nedat pohar vina..a mne naozaj staci si zajst raz do cukrarne, raz k rodicom na riaden vydatny obedik a raz na vinko a mam 3 kila naspat...tak co z takeho chudnutia? ☹ raz sa mi pred 10 rokmi podarilo drzat delenu stravu 6 mesiacov..citila som sa najlepsie v doterajsom zivote..51kg, nespoznavala som vlastne nohy, veci na mne viseli..ale to sa proste uz viac nedalo takto zit...poslali ma na sluzobku do Indie na 2 mesiace..no a drzte tam delenu stravu pri tom paradnom jedle a medzi kolegami kazdy den v inej restauracii...tak asi si viete predstavit ako to dopadlo...a to sa mam cely zivot takto obmedzovat? a to nehovorim o prezierani, nie som zas tank, mam len par kil viac...sem tam si tam sladke, sem tam vinko a v lete radlera ci pivko, ci kofolku....ako normalny clovek..ale hned sa to lepi a lepiiiiiii☹
@perla200 ja som mala aciviu s vlockami..na obed bude salat len...no a zacinam pit! Ja mam otrasny pitny rezim..nikdy som vela nepila a teraz som schopna za cely den vypit 2 kavy a 2 dcl vody..co kava este viac odvodni a voda ziadna do mna nejde..ja necitim smad..v lete este hej, a to sa nelejem radlerom..takze slava...teraz som nakupila nebublinkove vody a kazdy den 2 litre musim vypit! tak pri mne flasa, reminder v pocitaci a musiiim..lebo to je tiez jedna z veci co vplyva na chudnutie, metabolizmus a vsetko...
@m.i.r.i presne tak ako píses.... ja na obed akurat mam kuracie na prírodno a grilovanú zeleninu..... no to je to že obmedzovať sa furt to sa ani nedá.... ale čo už ked si musím furt aj ja dávat pozor....volakedy som mala 57kg a mohla som zjesť aj slona o polnoci a nepribrala ani kg.... a to nezabudnem ako sme chodila na diskotéky a z diskotéky o pol 5 na pizzu a nič....no teraz si to neviem predstaviť....
no baby super ja dnes som mala hrusku croasant pribinacik 2rozky a idem na squash akurat a do posilky a potom budme uz len vyvar
ahojte dievcence 🙂 po malej prestavke sa hlasim znovu. Moj PC stale strajkuje, ale nevadi. Dietka pokracuje tak ako ma 🙂 Dnes som sa vazila, a uz mam 3 kila dole 🙂 Vytesujem sa. Ranajky zvyknem jest ovocie, desiata jogurt, obed mam normalny co varim rodinke, to zjem aj ja, ale len porciu aku davam aj detom - teda tym starsim, lebo mala toho vela fakt nezje 😀 😀 😀 No a posledne jedlo mam okolo 5 poobede a to si dam nejaku zeleninku - cviklu najcastejsie 🙂 A hlavne stale dodrzujem pitny rezim, rano si nalejem do flase 2 litre vody s citronom (mineralky nemam rada) a pocas dna to popijam. Vynechala som uplne aj sladkosti a celkom sa mi to dari.. uz vobec necitim potrebu dat si cokoladku ku kave. Teda raz som to porusila. V utorok som niesla kolaciky do mojho hackovacieho klubu a jeden som si dala s nimi 🙂 A este cvicim, ale striedam to - jeden den zumba, druhy brusaky asi 3x60 🙂
Ako som pisala, moj muz zacal 13 dnovku. Dnes ma piaty den, dodrzuje to uplne presne a schudol zatial 3.5 kila. Ale je to velmi narocna dieta a hlavne treba ju uplne dodrziavat, ziadne vynimky, ak chcete naozaj schudnut. Podla mna je vsak velmi nezdrava. On berie pomedzi to vitaminovo-mineralove tabletky kazdy den
No koniec... vcera mi zacali moje dni, od rana som sa drzala, ale uz som to nezvladla. Poobede ked mala vstala, nabehli sme do obchodu a kupila som si cokoladovu torticku 🙂 Nemozem si pomoct, ale dnes vecer nedietujem 😀 😀 😀 Za zajtrajsok tiez nerucim, ved co s tym zvyskom torticky 🙂 Tak hura znovu od pondelka. 😕 😕 😕
A vy ako .... porazil vas vikend ?
takže schudla som 2kg, cítim sa lepšie, nejem toľko naraz a nemám už ani takú chuť na sladké ako volakedy, a čo som najviac prekvapená ani na kávu 🙂 no normálne sa mi to páči a to nieje žiadna prísna diéta 😉 😀
caute, aj ja sa k vam chcem pridat🙂 potrebujem sa zbavit brucha a stehien.. len sa mi nedari 😖 nie som na tom vahovo az tak tragicky, mam 165cm a 57 kg, ale brucho a stehna to je dost.. zacala som pravidelne zumbovat- 3x do tyzdna, nech mam nejaky pohyb, no ked pridem zo zumbicky, nakuknem hned do chladnicky 😲

@talula tiež si myslím, lebo bielkoviny sú velmi dobré pri diéte....
@dnika2 ja uvažujem nad ovocím len.....a možno nejaké celozrnné chlebík