icon

Od zajtra chudnem. Pridáte sa?

dnika2
7. okt 2012

Uz som skusala aj som schudla no uz musim daco robit bola by som rada keby ste sa pridali a dali svoje miery pridavam moje vyska 167,vaha 83,cez brucho 112cm,pas 87cm,lytka 42,stehno 67,prsia 112 moja vaha bola pred 2rokmi 70kil aj menej, cchem schudnut na 65 aspon nosim velkost 42 ludia naokolo mi tipuju ze mam maximnalne 75 kil mozno na oko nevyzeream az na tolko ale cchem mat proste 65 budem rada ked sa pridate cchem chudnut hlavne tym ze budem jest zeleninu ovoxie a masko na grile ziadne tucne jedla sladkosti aj ked moc taketo veci nejem 😒

Strana
z7
perla200
22. okt 2012

@79zuzana ja vždy ked mam dostat mrchu mam 3kg navyse, teraz ich mam bez mrchy 😔
ja som pekne držala a včera som robila tortu no neokostuj!!! tak som si dala aj obednormalny, lebo hoci sme mali zdravého lososa so zemiakmi predsa tie zemiaky boli zapekané..... ale už som zistila že ked sanormalne nenavečeriam tak v noci vyjedam chladničku:((((

79zuzana
22. okt 2012

tak hlasenie po vikende,,, rano som sa postavila na vahu a som tam kde pred tyzdnom. Normalne som sa nastvala, cely tyzden som krasne chudla a za jeden vikend som to hned vratila nazad. Ale nevadi, ideme dalej. Dnes som si dala velmi lahky den... cisto mliecny, len mlieko a jogurty... ale hladna som jak pes, tak som si rozozrala zaludok cez vikend.

perla200
23. okt 2012

@79zuzana to isté aj ja, krásne som chudla celý týžden a že 63kg ajv sobotu som sa držala len v nedelu som sa normlane najedla a bach - 65kg:( to je ako možné?

szmonik
23. okt 2012

Ahojte!!No cez vikend aj ja som jedla, čo som mohla!!!Boli sme na návšteve, lebo boli hody a všade len zákusky!!!No a ked si nedáš,tak sa nahnevajú!! 🙂 Tak som si pravdaže dala všade!! ☹ Ale musim začat zase tú diétu, lebo ...... proste musím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Čo si dáte dnes baby na obed a na večeru?????????????

anulienka166
23. okt 2012

ahojte...tak ja zacinam pomaly zas..dnes som mala iba 1porciu rizota,co je dobre ale keby ma neprepadla strasna chut na colu :( ach...dufam ze zajtra to bude lepsie, lebo tej coly je v poslednej dobe vela..

sendy182
24. okt 2012

omg...ja som bola minule u gynlekára a vravím že kedy mi zmizne "bruško"....... a on na to....... kúpte si také motýliky čo ich priložíte na určité partie a oni budú cvičit.....a vy môžte pozerať tv a piť nescu...........dobré nie. 😀 😀 😀 😀 .....skoro ma poskladalo.....že ma to nenapadlo 😲 .....on je taký okrúhly a takéto "závažné veci sa ho vypytovať 😀 😀 😀 😀 😉

merculicek
24. okt 2012

@dnika2 Ahoj, ako prosím, ťa robíš tú zeleninu s tofu ?

merculicek
25. okt 2012

&Ahojte kočky 😀 Poctivo sa k vám hlááásim, od zajtra začínam 😎 Teda od rána no 😀 Večer sa hlásim, 😵

rybka8
25. okt 2012

ahojte, pre Vasu inspiraciu a pevnu volu Vam chcem zdelit, ze sa mi od zaciatku mesiaca podarilo schudnut z 68,3 na 63,7 k vcerajsiemu dnu. takze hor sa este 5 kg. drzte palce.

m.i.r.i
25. okt 2012

@rybka8 no to je dobry vysledok teda ani nie za mesiac..a aky je teda dobry recept?

dnika2
autor
25. okt 2012

@merculicek normalne nakrajam si tofu na kocky aj zeleninu paradajku papariku uhorku urobim si takyto salat a jem

katarina789
25. okt 2012

@rybka8 ahooj ako si sa stravovala ze taku uzasny vysledok;)?? Dik

rybka8
25. okt 2012

@katarina789 dodrziavanim dukanovej diety a prestala som kojit

rybka8
25. okt 2012

@m.i.r.i dukanova dieta iba nic viac

m.i.r.i
25. okt 2012

@rybka8 aha..takze dukanova predsa...ja sa stale neviem rozhodnut ci na nu ist..zatial som sa len zacala krotit, nejem sladke, nejem chleba, neveceriam atd..2 kila sli zatial dole, ale ja neoslavujem, lebo u mna to nic neznamena..staci, ze sa raz poriadne najem a 2 kila su spat..manzel hovori o dukanovej stale..tak hmm..asi to aj ja skusim potom🙂 niet nad dobre referencie..

rybka8
26. okt 2012

za vyskusanie nic nedas. mne to pomaha.

chudnutievziline
Odpoveď bola odstránená
chudnutievziline
Odpoveď bola odstránená
evka3231
Odpoveď bola odstránená
dnika2
autor
10. nov 2012

tak ako baby ja som to dokafrala ale cvicim stale od zajtra zasa mama nakupene kupila som si surimi tycinky myslite ze su vhodne? 😉

amy2014
30. jún 2014

Ahojte. Pridavam sa od zajtra k vam. Mam 165 cm a 78 kg.

rjanuska01
2. júl 2014

@amy2014 ahoj, ja som na tom podobne mám 74kg, ako ti to ide 🙂

Strana
z7