Odporučte čaj/tabletky na schudnutie
Cauko nejaký čaj alebo tabletky na schudnutie ?? Má niektorá skúsenosť 😂
@annarigo1028291 Čaj? Jasné, akýkoľvek. Užíva sa trikrát denne: Namiesto raňajok, obeda a večere. 😅
@h2 hm aký ,?😂
@annarigo1028291 Bohužiaľ, tieto veci nefungujú. Čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre Teba, ušetríš si peniaze a sklamanie.
tabletky nepotrebuješ. Stači pevna vola, jest s rozumom, pit čistu vodu a cvičit, behat. A máš to zadarmo, neničiš si telo a chudnutie je prirodzene. Ja som od začiatku roku dala dole 15kg a to jem všetko. Jen každy den chodim behat, sledujem si kroky (13tis denne). Takže kludne si dam pizzu a potom si idem zabehat (cca 5km). a po behani si iba dam proteinovy jogurt, čistu vodu, nič viac.
Ziadne zazracne tabletky ani caj za teba neschudne. Zacni sa hybat a zmen stravu, nic ine ti nepomoze
@essenceee wow super skúsim 👌
Jaj keby to fungovalo,nejem jak zajac a necvicim kazdy den
@annarigo1028291 ja beriem aj predavam Herbalife... 7rokov, ak by si chcela vyskusat, ozvi sa, vysvetlim
@annarigo1028291 ja beriem aj predavam Herbalife... 7rokov, ak by si chcela vyskusat, ozvi sa, vysvetlim
Skúšali ste niekto tabletky Diterpex? Ze vraj pomáhajú
ahoj, @annarigo1028291 mozno skus cinsku medicinu, ma dlhu historii a zaujimave skusenosti...ja som sa s nimi stretla v inej suvislosti, ale na svojich strankach maju zaujimave doplnky, ktore nastartuju metabolizmus... napr. ladnost stihlej gazely... ja nieco od nich mam. ak budes mat zaujem napis mi na katka-bb@azet.sk. pekny dnik a vela stastia prajem 🙂

keby nieco take naozaj fungovalo, tak to urcite poznas, resp. poznal by to cely svet, lebo by to bol mega trhak :D