Pomohli vám tabletky alebo drinky na schudnutie?

laurinka2023
2. feb 2023

Babenky pomohli vam nejaké tabletky alebo drinky na schudnutie? Snazim sa cvicit aj plank.. Ale najako to nezabera... Mam výšku 162cm a vaha je 64kg... 😪😪😪 Najviac chcem dat dole z bruška nejaké rady alebo nápady?

trgypadl
2. feb 2023

@laurinka2023 dolezita je strava, teda najdolezitejsia, plus zapojiť pohyb. Obavam sa ze plank stačiť nebude, drzim palce

monuska112
2. feb 2023

vyhod proste chlieb a cukor a mas to v suchu casom uplne muku....moes to kludne nahradit bielkovinami a tukmi - napriklad slahacka bez vycitiek ale bez cukru najdolezitejsia je strava pohyb je len na spevnenie aby to nemlandravelo.

3petka
2. feb 2023

@laurinka2023 Brucho pôjde ako posledné dole. Najprv sa ti spevnia iné časť a až potom pupok a samozrejme sa ti začnú tvoriť svaly teda prvotne ani nebudes vidieť na váhe úbytok. Pomeraj si mieri a tie sleduj.

mila23
2. feb 2023

musis mat mensi prijem ako vydaj...to je zaklad chudnutia..cize viac pohybu a trosku si sledovat stravu..vobec nemusis vyhodit sacharidy....len ich trosku zredukuj a hlavne vela zeleniny. Plank na chudnutie velmi nie je....na spevnenie stredu tela ano, ale na chudnutie je lepsia aerobna aktivita.

viestta
2. feb 2023

Vylucit prazdne kalorie, pridat bielkoviny, zeleninu a samozrejme pohyb a pojde to dole uplne bez tych sprostosti, ktore uspesne predavaju naivnym, ktori s nimi uspesne nechudnu.

kacernakokse
2. feb 2023

@laurinka2023 tak v prvom rade nedá sa schudnúť lokálne z jednej partie. Buď pôjde dole všetko - stehná ruky prsia brucho alebo nič. Čo sa týka tých tabletiek a drinkov. Na chudnutie ako také to nezaberie. Proste musíš menej jesť a viac sa hýbať inak to dole nepôjde. Ak si myslíš že toto robíš, tak asi nedostatočne. Ale, na čo sú drinky super za mňa, kúpiť predtreningovku a dať si pred tréningom. Nakopne ťa,.bude sa ti viac chcieť a budeš mať viac energie a tým pádom aj viac spalis keďže budeš dynamickejšia. Len si to nedávaj na večer lebo nezaspís. Čo sa týka tabletiek a drinkov, ktoré sľubuje že po nich schudnes, tak ti môžem zaručiť že schudne jedine tvoja peňaženka.

pukina
2. feb 2023

@laurinka2023 ako sa hovori, brucho sa robi v kuchyni, takze cvicit mozes kolko chces ale kym neupravis stravu nezmenis to. a ako bolo pisane vyssie, neda sa chudnut len z jednej partie, musis cvicit komplexne cele telo. a tie drinky a tabletky ti pomozu schudnut akurat tak z penazenky 🙂

zobaka
2. feb 2023

nie, zaberaju len tbl na stratu apetitu, ale tie su len na predpis

mamma_miaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz