Odporúčte zdravé maškrty na večer pri televízii
Ahojte, odporucte nejake zdrave maskrtky.
Presne kvôli tomu aby som nejedla nič a aby ma to nelakalo, si predtým ako zasadnem k TV umyjem zuby. Teda nejem nič, maximálne sa napijem vody.
prave som si naliala pohar vina 😀 ale vynimocne kedze bol tazky den ..inak nejem uz nic
Nič.To je nejaké pravidlo?
Nič, lebo nemám čas pozerať tv....ale ak by som , tak si dám kaleráb,.mrkvu...
Ono to nie je dobrý zvyk, ale ak chceš niečo zdravé na chrumkanie, odporúčam pečený cícer alebo mrkvu s jogurtovým dipom 🙂
Nič, ale teraz jem jogurt lebo som bola hladná.
Nic, maximalne pijem caj alebo vodu.
Ja jem popcorn, chipsy, alebo nejaké sladkosti. Nič zdravé.
nekukám TV😀 ale aj keď som pozerala,nikdy som nič nejedla,nejako nechápem tú potrebu niečo žviakať pri TV a ani v kine.
Nič tohto zlozvyku sa mi podarilo zbavit
Tiež nič :( ale celkom mi chutí z času na čas si opiecť tortillu tak dlhšie na nižšej teplote a ona sa potom tak perfektne láme a je úplne chrumkavá 🙂
Nič nejedz! To je najdravšia maškrta na svete. 😉
S manželom keď pozeráme telku, tak najradšej karfiol surový a keď s deťmi, tak mrkvu, kaleráb. Už sami pýtajú hranolky k telke 😁
Kneckerbrot so sezamom u mňa je to už závislosť...chipsy mi už nechutia...
Mám alergiu keď niekto chrume pri tv...zlý návyk
Tiez nic, je to iba " zlozvyk" a kazdeho zlozvyku sa da zbavit.
Joj, ani nezačínaj s tým. Ani zdravé, ani nezdrave
Ja som stále nejaké čipsy, chrumky, tycinky jedla, síce som do váhy nepribrala, ale pekne som zmäkla na brušku... Ono to je o tom jedení, radšej si daj vodu, a zapijaj chuť na jedenie. Ťažké, ale najlepšie pre telo. A keď už, najkrajaj si na kolieska Redkvicku, uhorku, mrkvu, kaleráb. Ale ani toto nie je cesta. Radšej si to dat na olovrant ako večer k telke.
Nic popravde, raz za uhorsky rok popcorn. Ale inak nic
Nemam TV 🙂 teda pred TV nic
Asi najzdravšie čo som kedy jedla pred telkou bola konzervované kukurica 😁
Sláva chipsom a chrumkám, veď žijeme len raz 🥳
Väčšinou oriešky a dnes som si spravila zmrzlinový pohar 🤪
Nič
Nič, lebo nepozerám vôbec TV.
Skladám si puzzle, niekdy pri tom ožuvam špicatu kapustu.
Už nič, zbytočne mi to pred spaním zaťažuje trávenie a ráno mám nafúknuté brucho. Jem naposledy okolo 19 h zaspávam okolo 22 h.
Ja pred TV zehlim, triedim ponozky a ked sa da hackujem.
Ideálne nič. Čo ja tom, že tá “maškrtka” je zdravá? Priberieš z nej rovnako ako z čipsov. A koľko krát su tie zdravé sladkosti ešte viac kalorické jak tie nezdravé. Daj si kocku čokolády a dovidenia. Je to strašný zlozvyk jesť niečo pri telke. Ideálne take zobanice domov ani nekupovať.
Teraz ma vlastne napadlo. Môžeš jesť cicer alebo fazulu z teplovzdušnej fritezy. Ale aj tak je vyžieranie pred telkou zlozvyk.
vobec nic. nerozumiem tomuto zvyku, preco ma niekto potrebu vyjedat hocico, ked si sadne k telke. zoberiem si pohar s vodou a som vybavena 😀
Syrove nite, chrumky, kysele zizalky 😂
Ale velmi casto len nakrajanu uhorku 😁

nic ... umyjem zuby a nejem. max si nakrajam uhorku