Odvykanie od sladkého
Ahojte. Priznám sa som nenormalne závislá na sladkom. Nemám nikdy dosť . Ako sa od toho odnaučiť ?
@dominika1988 ahoj pošleš to aj? 😁 ďakujem
@modravlna32 nerozumiem ako niekto môže povedať, že mu nechutí čokoláda alebo keksy, ... alebo, že kocka,či pasik z nej mu stačí, no nestačí..
@nusyk ... to mám aj ja, chodím ako zúrivý lev a hľadám, čo zož..ť :D
@viestta ja ked nekupim, tak pečiem. Takze nejaka iná rada? 😃
@zuzuliennka1 neverím, raz som vydržala cez 2 mesiace, fakt mi to ten druhý už ani nechýbalo. Ale potom pomaly zas sem tam a o pár týždňov som zas bola tam, kde predtým
@dominika1988 môžem aj ja poprosiť ten zázrak? Vďaka.
@modravlna32 kup si cisty chrom tabletky v lekarni proti chuti na sladke a horcik konkretne proti chuti na cokoladu...vela pi cajov a vody,a cukor si nahradzaj... Ak ho velmi potrebujes, davaj si ovocie pokvapkane medom a pod.
@modravlna32 mne pomohlo.pit vela ovocneho caju.. a jest take jedla co su pre diabetikov 😉.
@elizabet173 tak tak únava sa rovná sladke
Pre tuto zavislost mam uplne pochopenie, poviem to tak, ze ked vydrzim jeden den nejest sladke (mimochodom mam nervy na vsetkych a vsetko ked nemam cukor) na druhy zozeriem este viac, cize som si povedala, ze budem aspon cvicit dvakrat tyzdenne a vtedy su spokojne aj moje nervicky aj moje telo :D, rada nekupuj to moze napisat len ten co nejedava sladke, ja som schopna sa obliect a ist do obchodu
Problém nie je sladké ako také ale asi aj kakao u teba.
Keďže ideš po nutele a čokoláde.
Skus dopĺňať horčík vo väčšom a hlavne kúp si pár zdravých mlsov na krízu.
Sušené jahody, arasidove maslo s čokoládou a po troške.
Nutela sám palmový tuk, bek.
Je to v hlave.
Po čase ti to príde strašne hnusne
@dominika1988 prosím posli aj mne
@dominika1988 sj mne
@dominika1988 aj mne posli co to je za doplnok,
Baby ja by som sa k vam tiež rada pridala toez som zavistla.
@modravlna32 sladke no uz tiez jem o dost menej, ale nie je to na 100 percent, ked aj nechcem, si kompenzujem s kavou s mliekom a lyzicka cukru.. Najpokusenie nutela.

@zuzuliennka1 veru, to je ďalšia vec, raz som to počítala osobitne, no odvtedy to už radšej nerobím a spadá to len do kategórie "potraviny" 😀