Oplatí sa 14 dňový plán pre krajšie a zdravšie telo?
Vdaka za referencie 🙂
http://zonakrasy.sk/produkt/14-dnovy-plan-pre-k...
@ifbb kde sa treba nahlasit?
@miluska254 daj si pozor, neposielaj peniaze, pravdepodobne je to tá podvodníčka @dvojickychalani , čo ju teraz zablokovali, tak sa teraz zas zaregistrovala s takou istou ponukou, pozri diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/ podľa mňa je to istá
@ifbb vďaka bohu nie 🙂 no ja neviem, že prečo Vám zablokovali účet @dvojickychalani ? To ste neboli Vy? Len úplnou náhodou máte tiež dvojičky chalanov a úplnou náhodou núkate ten svoj plán na chudnutie za peniaze (čo by ste mimochodom nemali ), kvôli čomu ste sa sem registrovala zas pred 2 dňami ako ifbb, kedže predošlý účet je bloknutý. Ja neviem prečo @lilam písala, že ako náhle poslala peniaze na účet, tak bolo ticho, to pokladám za dosť vážny problém. A keďže admin zablokoval ten účet, tak asi mal nejaký dôvod.
😀 😀 😀
@ifbb príliš veľa náhod nie je náhoda 😉
no tak neviem či máte naozaj dvojičky chalanov, ale do blogu ste si ich pridala hádam sama, nie?
pre bližie info pre prípadné záujemkyne na strane 255: https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/fotky-chudnutie-a-vysledky-2/
lilam písala, že poslala peniaze za jedálniček na účet @dvojickychalani a nič od nej nedostala. Dvojickychalani blokli okolo 10.3. a ifbb je nová asi odvtedy ako bola prvá bloknutá, "obe" robia jedálničky cez net rovnako na 5 týždňov, "obe" majú dvojičky chalanov (prvá v nicku a druhá v blogu), no číra náhoda... píšem preto aby sa nedali obabrať aj iné baby, a je to už na nich ako sa rozhodnú.....
A posledný detail: v podmienkach MK máte, že na fóre si nemáte robiť reklamu pre seba.
@buckovak no to mate pravdu, ale zial nemozem sipozriet ten ucet nakolko je zablokovany. A mam chlapcov dvojcata ano. A jedno dievcatko. 🙂 prepacte ale ja nebudem sa tu s Vami natahovat mam inu pracu a ja stale neviem co ja mam spolocne s tym byv.uctom mozno je to fakt nahoda alebo co. Rada by som videla ten ucet ale je bloknuty a nepusti ma tam. A len tak mimochodom, neverim v to co nevidim.
@buckovak Áno, už to tu raz bolo, nedávno... Univerzálne jedálničky za 15 eur! Niekto sa chce ľahko nabaliť.
Problém je v tom, že univerzálny jedálniček neexistuje. Účinný stravovací plán, či už na chudnutie alebo pri snahe o racionálne stravovanie musí byť šitý na mieru konkrétnej osobe 😉.
@evitka83 ahoj evitka, neviem sice ci je to este aktualne ale ak pomoze moj nazor k rozhodnutiu kupit si knihu budem rada 😉 knizka mi prisla pred tyzdnom domov, chcela som si ju len narychlo prelistovat kym moja 8 mes. dcerka spala, no skoncila som o dve hodiny na poslednej strane 😃. Kniha je ako najlepsia kamoska s ktorou si sa rozhodla zmenit stravovanie a citit sa fit 😉 nie su tam len vynikajuce recepty na kazdy den, ale aj cviky ktore ti spevnia telo a co je hlavnee MOTIVUJE. Autorku chcem velmi pochvalit, dala si na tejto knihe velmi zalezat, zostavila s odbornikmi na stravu a cvicenie plan na 14 dni, ktory nas ma naucit a motivovat ako zdravsie zit. Potraviny su bezne dostupne a naozaj strava vynikajuca a rychlo pripravitelna. Momentalne som na 6 dni, schudla som 3 kila a citim sa vynikajuco. Je mnozstvo knih na trhu o dietach, ale toto je uplne o niecom inom 😊
Uz len na zaver by som chcela pozdravit zeny, ktore tuto knihu ani v ruke nemali a rozdavaju negativne recenzie! O com to je?
@lenkauramova ja sa nebudem vyjadrovať ku knižke lebo som ju nečítala, ale k Tvojmu údaju, že si schudla 3 kilá za 6 dní, to je nezmysel. Max si sa dobre odvodnila.
@buckovak cisla nepustia 😉 a ano moze byt. Teraz moze vaha stat, cvicenim moze dokonca aj rast a samozrejme na kazdeho plati nieco ine. No nic nemeni na tom, ze vedie k zdravemu stravovaniu. A ocenujem, ze ako jedna z mala nekomentujete nieco co ste necitala 😉
@lenkauramova tak uprimne uz len tvoja sprava na zaver ma nepresvedcila...mas pravdu, cisla nepustia. Statisticky aj z vlastnej skusenosti viem, ze pri normalnej vahe, ked chce clovek zhodit do 10 kg, tak standardny a zdravy ubytok na vahe, je 2 kg za mesiac. Takze 3 kg za 6 dni, moze byt akurat tak strata vody. Na to nepotrebujem knihu ani specialnu dietu. Staci, ked dostanem kramy a odide mi rovnaka hmotnost za 3 dni :D ale v kazdom pripade ti drzim palce v tvojom chudnuti 🙂
@danielakmetova mna by zaujimalo to ze dajn 14 dni zostaveny jedalnicek ale ja by som chcela velku zmenu kedze mi ostalo 15 kg po 2 porodoch 😕 dlhodobo zdravsie zit a varit zdravsie pre celu rodinu t.j. manzel aj deti ze ci ma kniha pre mna vyznsm civtych 40 receptov bude vhodnych aj pre nich a co po 14 dnoch? Tie recepty by som mala stale tie iste varit a konzumovat?☺dakujem za odpoved.
Ahojte, chcem sa sa aj ja s Vami podeliť s mojou skúsenosťou. Práve som dokončila svojich 14 dní a váha išla o 4 kilá dolu, pás a boky o 4cm a stehná o 2cm. Som veľmi spokojná, super recepty, ktoré som si pripravovala aj do práce a nezháňala som už hlúposti ako obyčajne 🙂. Ďakujem a dúfam, že sa mi podarí pokračovať ďalej...
@danielakmetova ahoj keď dám jedlo za celý deň do kalorickych tabuliek nesedia mi čísla ktoré sú uvedené pod jedlami. Vieš mi to nejak objasniť?