icon

Oplatí sa kúpiť mechanický bežiaci pás?

simanjelicek
1. aug 2014

mamičky poradte, potrebujem trošku schudnut a spevnit postavu, kde byvam nie je ani fitko ani posilovna, tak ako to byva v malych dedinach,preto uvažujem nad mechanickym bežiacim pasom.Preto ak ma niekto s nim skusenosti, poradte či sa oplati do neho investovat alebo nie, moooc dakujem

cobhan
•
1. aug 2014

Pokial sa ti da chodit behat von, tak je to dost zbytocna investicia. Ked chces motivaciu na beh, tak si stiahni do mobilu nejaku aplikaciu ako napr. RunKeeper a to ta bude navadzat na to ako trenovat, budes vidiet ake pokroky robis, kolko si spalila kalorii atd.

nenullienka
•
1. aug 2014

Ahoj ja som pred tehu chodila behávať 3-4x do týždňa, ale po vonku. Tiež bývam na dedine a je to super. Chodila som za každého počasia. Podľa môjho názoru sú to vyhodené peniaze ak môžeš vybehnúť von. Ale je to len môj názor.

evittam
•
1. aug 2014

Ahojky, aj ja si myslím, že to je zbytočná investícia, pokiaľ máš možnosť behať vonku. A ver tomu, že si to kúpiš a po veľmi krátkom čase ťa to omrzí a budeš to mať len ako vešiak na veci, po prípade zložené pod posteľou. 😀

yanni
•
1. aug 2014

Zbytocne vyhodene peniaze. My byvame tiez na dedine. Behat von a dnu je velky rozdiel. Vonku je to nieco nadherne, dnu, zavreta niekde v izbe pozeras len na tie cisla a rozmyslas len nad tym, kedy je konecne koniec. Doma beham len vonku, na sluzobkach, v hoteloch na pase. Ked je veeeeeelmi zle pocko a je v nedohladne, ze sa to v priebehu 2-3 dni zlepsi, tak idem aj do fitka na pas. Cize vyskusane mam za tie roky vsetko. Ale to co je vonku v prirode na cerstvom vzduchu a hlavne ked byvas na dedine, to mas na nezaplatenie. A ano, nich to nestoji 😉

l3yla
•
Autor odpoveď zmazal
•