icon

Optimálna váha pre ženu, ktorá meria 172 cm

29. aug 2025

Koľko by podľa vás mala vážiť žena ktorá meria 172cm, má okolo tridsiatky, už má dieťa a je takej "mohutnejšej" kostry a má väčší svalový základ kvôli športu. Koľko aby bola natom fajn, zdravá ? Alebo koľko aby bola považovaná za štíhlu ? A koľko naopak je už išla vás príliš veľa ? A koľko príliš málo ?

Strana
z4
anonym_496cd3
30. aug 2025
@anonym_90543e

@anonym_d97bf7 Ty si riadna 4. cenová … a aspoň čítať sa nauč, keď už vyjadrovanie je chabé.

@anonym_90543e Prosim ta, ty uz sa tu nestrapnuj. Proste prisla si sem s teoriou, ze kazda baba nad 170 cm a 60 kg je nejaka obezna prasnica, a niektore sme ti to tu nazorne vyvratili, lebo ono to fakt nie je take jednoduche - zalezi velmi na pomere svalov (sval vazi viac, nez tuk) a rozlozeni tuku, a nie je jedno cislo na vahe, ktore = super postava. Miesto toho, aby si si uznala omyl, si sa zacala chovat ako typicky internetovy primitiv - plut jed a urazat. Co myslis, ze to nikto nevidi? Spamataj sa.

anonym_90543e
30. aug 2025
@anonym_496cd3

@anonym_90543e Prosim ta, ty uz sa tu nestrapnuj. Proste prisla si sem s teoriou, ze kazda baba nad 170 cm a 60 kg je nejaka obezna prasnica, a niektore sme ti to tu nazorne vyvratili, lebo ono to fakt nie je take jednoduche - zalezi velmi na pomere svalov (sval vazi viac, nez tuk) a rozlozeni tuku, a nie je jedno cislo na vahe, ktore = super postava. Miesto toho, aby si si uznala omyl, si sa zacala chovat ako typicky internetovy primitiv - plut jed a urazat. Co myslis, ze to nikto nevidi? Spamataj sa.

@anonym_496cd3 strapnujes sa riadne Ty, že stále točíš dookola dokečka ten istý blud a len pridavas ďalšie ďalšie tebou vymyslené bludy a vážne nechápem načo na mňa ešte reaguješ, to nemáš fakt nič lepšie na robote. Vyzerá to že sa z Teba stáva typicky internetový primitív …

tamvtme
30. aug 2025

@anonym_autor mam 170cm. Najmenej som mala 49kg, najviac mam aktualne, 57kg a teraz sa citim omnoho lepsie….mam jedno dieta, cvicim, 40tka na krku a som spoko

nikoletta1712
30. aug 2025
@anonym_496cd3

Tak tu mate tu plavkovu, vy odbornicky - 173 cm/68 kg, vy “riadne nadvahy”. Vidim, ze vam tu ani jednej svalova vaha nic nehovori, a protein ste nevideli ani z autobusu. Salatmi sa postava neformuje. Tie co sa tu dusujete, ako treba mat 50 kil nechcem vidiet ake ste vy mlandrave a rozkysnute v bikinach, ale idete urazat. Des toto.

@anonym_496cd3 Máš prekrásnu, za mňa dokonalú postavu, topka!👏🏽👍🏽

anonym_dd5955
31. aug 2025

Ak máš svaly tak kľudne 70

anonym_dd5955
31. aug 2025
@anonym_496cd3

Tak tu mate tu plavkovu, vy odbornicky - 173 cm/68 kg, vy “riadne nadvahy”. Vidim, ze vam tu ani jednej svalova vaha nic nehovori, a protein ste nevideli ani z autobusu. Salatmi sa postava neformuje. Tie co sa tu dusujete, ako treba mat 50 kil nechcem vidiet ake ste vy mlandrave a rozkysnute v bikinach, ale idete urazat. Des toto.

@anonym_496cd3 top! ♥️

libusak
3. sep 2025

25% telesneho tuku je odpoved. Vaha pri sportovcovi sa tazko udava. Clovek ma robit tak aby bol zdravy a spokojny. Nie podla vahy

maya_hi
3. sep 2025
@sisska96

Kamoška má 175 a 56 kg, vyzerá hrozne. Trčia jej kosti

@sisska96 presne. Ja mám 175 a v najhoršom období, keď som mala zdravotné problémy som mala 56 a nikdy viac. Bola som ako strašidlo, vešiak na šaty. Takých 65 by mi stačilo aby som bola "štíhla". Ako mladá som mávala okolo 62.

maya_hi
3. sep 2025

@anonym_autor hmotnosť nie je naozaj jediný ukazovateľ. Treba sledovať aj pomer svalov a tuku. Tak ako tu už napísali, medzi 60 a 68 možno budeš ešte super štíhla, ale aj nad 70 je to ešte o.k. Dôležité je skôr spevniť svalstvo a tuk udržiavať v zdravej norme. A minimalizovať ten vnútorný okolo orgánov. Ostatné nerieš. Každému je to v zásade jedno a rieši sám seba 😉

maya_hi
3. sep 2025
@anonym_90543e

@anonym_95b704 fuha, 70kg pri tejto výške je riadna nadváha

@anonym_90543e 😁 ty budeš odborníčka

maya_hi
3. sep 2025
@anonym_90543e

@anonym_95b704 baby to vážne? pózerská fotka v tmavom oblečení v kabínkovom zrkadle? 🙈 hoďte tu svoje fotky v plavkách .. Ja nejdem nikoho presviedčať … jasne že existuju výnimky a ľudia “čo majú ťažké kosti “ a podobne, ale nieje to bežné.
@sabinka022 nič proti Tebe, si pekná žena.

@anonym_90543e prosím ťa čo tam chceš nájsť? Má úplne normálnu postavu. To vidíš aj na tom tmavom oblečení. A áno, ja som mala ako mladá stále okolo 62 kíl a bola som normálne štíhla. Pri tej istej výške mala kamoška 56. Akurát že keď sme zabehli na telesnej stovku, nechala som ju za sebou, a možno by som ju do cieľa aj odniesla. Nejde lenno kosti. Svaly sú naozaj ťažšie... a nie je to výhovorka 😉

ema22270
3. sep 2025

Mam 173cm okolo 61-62kg dlho som mavala okolo 59kg

snowflakenel
3. sep 2025
@maya_hi

@anonym_90543e prosím ťa čo tam chceš nájsť? Má úplne normálnu postavu. To vidíš aj na tom tmavom oblečení. A áno, ja som mala ako mladá stále okolo 62 kíl a bola som normálne štíhla. Pri tej istej výške mala kamoška 56. Akurát že keď sme zabehli na telesnej stovku, nechala som ju za sebou, a možno by som ju do cieľa aj odniesla. Nejde lenno kosti. Svaly sú naozaj ťažšie... a nie je to výhovorka 😉

@maya_hi jasne, ze sval je tazsi. Segra ma.pri tej istej vyske ako ja-170 cm a 63 kg. Ale je vysportovana. Ja mam tu istu vysku, 56 kg ale som viac tuková, kedze necvicim. Jej postava vyzera ovela lepsie.

jankasamulko
4. sep 2025
@anonym_b0baeb

@anonym_autor ja mám 173 a keď som mala pod 60kg vyzera som nedobre choro, teraz mám skoro 65 a vyzerám dobre si myslím, nosím veci S-M

@anonym_b0baeb ja mam tiez vysku 173 cm a pri vahe 68 - 70 kg mi muzi vraveli nech uz nechudnem 😁. Ale ja som typ postavy presýpacie hodiny a naskor chudnem z brucha

Strana
z4