icon

Organic mission

scandya
26. nov 2011

Ahojte tak zacinam s organic mission a zacinam s nim chudnut. Sama na sebe, odfotila som sa pred a ked to bude ucinne tak aj po. Tato firma zacala na slovensku len v septembri z UK a HU. Budem tu prispievat moje zazitky a skusenosti , lebo este nieje nikde na slovenskom webe zalozena takato diskusna tema tak chcem byt prva. Ak mate niektora skusenosti alebo zaujem ozvite sa mi cez IP. Pomozem aj Vam sa zaregistrovat a skusit vyrobky.
Tesim sa
Marta

scandya
autor
20. jan 2012

halooo Kto schudol?

sunny129
22. jan 2012

Ahoj používam všetky tri prípravky na chuidnutie dodrzujem pitný režim obmedzila som sladké a stále nič !!! Ani gram tuku dole ako je to možne??už som zufala :-/

scandya
autor
23. jan 2012

@sunny129 ako dlho to pouzivas? kolko mas kilo? kolko strekov kam striekas coho, pytam sa tieto otazky preto, aby som vedela v prvom rade ci to spravne pouzivas
A hlavne kto ako sponzor ta ma na starosti, lebo kazdy sa mame starat a vediet poradit. a este ako dlho mas nadvahu a ci mas tukove miesta tvrde alebo makke. velmi na tom zalezi

sunny129
24. jan 2012

pouzivam to uz 3tyzden,nadvahu mam 10kg,take away pouzivam rano na obed a vecer 1 streknutie na predlaktie, burn off rano a vecer 1 Streknutie na stehna a 2 na brucho, meta go 3 krat denne na po jedle tiez na zapestie ako take away. Mam to od uja a on tak vela o tom nevie...tukove miesta mam mäkke

scandya
autor
25. jan 2012

@sunny129 pouzivas to spravne a budes musiet byt trpezliva, mne samej to zacalo az po 2tyzdnoch, niektorym az po 3ch. na vahe to spozorovat nemusis este ale tukove bunky sa vyplavuju stolicou, mas ju urcite redsiu :D pi vela tekutin a pravidelne jedz! Je to dolezite. urcite budes potrebovat aj druhu sadu. nedz ziadnu dietu!!! burn off si na brucho len vecer stiekni o 2 az 3streky viac. Uvidis pojde to! Je to na prirodnej baze , nieje to arabelin prsten, ale schudnes! niektorym to ide tahzsie , a ty patris medzi nich. Najprv to uvidis na bruchu, najlepsie by bolo keby si sa fotila, na foto ti ukaze rozdiel v PC :D
kludne mi mozes napisat ak nieco

scandya
autor
25. jan 2012

@sunny129 teraz som si vsimla, meta go a take away si davaj 2streky rano na obed a vecer!!!!!!!!!! jeden ti nestaci, to by si musela mat vahu 60kg co je na 1strik, takze davaj si 2!!!

sunny129
25. jan 2012

na zaciatku som sa odmerala tak to este vydrzim, ja mám 60 kg ale chcem schudnúť tak mi stači ten 1 strik nie ?

scandya
autor
25. jan 2012

@sunny129 rano a vecer si davaj po dva striky na obed staci jeden, skus to takto

sunny129
25. jan 2012

dakujem🙂

scandya
autor
27. jan 2012

@sunny129 Este jedna vec, nesustred sa na vahu, sustred sa na zaciatku na cm" pri klasickom chudnuti davas dole vahu lebo sa vyprazdnujes, odvodnujes a tak. Tukove bunky su sami o sebe lahke, teda nie tazke, co znamena ze vaha pojde pomalsie, lebo toto ti odstanuje len tukove bunky :D napiklad mne sa od vtedy ako som sem pisala naposledy vahu, neklesla ale nohavice na mne maaaaavaju, vsade mam menej cm. Treba aby ste spravne pochopili fungovanie tohto sera!

mia1107
3. feb 2012

Baby aj ja to chcem vsňyskušať,musím dať dolu min.10 kíl.S ktorým prípravkom treba začať alebo je to jedno.

scandya
autor
4. feb 2012

@mia1107 mas IP

brittleheart
7. feb 2012

@scandya
ahojcek, pracujes pre spolocnost? co je tam povinostou aby som si udrzal prijem co sa vravi? cital som nieco o 180 bodoch, vsade su body ale ceny bez DPH, cize ak chcem mat vyplatu mam len sam pre seba odber za 216 € ? poprosim o priblizenie a vopred dakujem

scandya
autor
7. feb 2012

@brittleheart ahoj, je smutne ze ten kto ta zaregistroval sa o teba nestara! Zabila by som ich, co len hrabu!!!
Nevadi, tak ti napisem, Aby si si udrzal body v binarnom systeme ti staci objednat za 1mesiac tovar za 40eur bez DPH! A ak uz uvidis vo vyuctovani ze mas narok na vyplatu staci ti tych 40eur v tom istom mesiaci doplatit do 120eur bez dph to znamena staci kupit za 80eur. To co pises ty su este po starom a aj tak pehnane vysoke sumy. Hnevam sa , lebo tykyto ludia ako su ti co sa ti nevenuju, robia zlu reklamu! ak mas nejake otazky kludne mi napis IP...teda postu poradim :D

brittleheart
8. feb 2012

Registrovany som este neni, zatial nasavam info, sm uz v jednej MLM ta je ok az moc, ale tu za taky isty obrat mam aj o 300 percent vacsiu proviziu a aj ked nic, tak nepadam z pozicie. Tak ak je aspon tretina pravdy co tu je, urcite presedlam. Dakujem inak za info, te su na nezaplatenie, ale o tom Ty uz urcite vies 😉

scandya
autor
8. feb 2012

@brittleheart ak by si chcel mozem byt tvoj sponsor :D rozhodni sa! mam ludi uz po celom slovensku :D cmuk

celestelle
8. feb 2012

@scandya ahoj napises mi prosim ta do ip, co je to zac? dakujem 😉

scandya
autor
8. feb 2012

@celestelle mas IP

scandya
autor
9. feb 2012

Co som si pisala s babami a poziadali ma na FB o priatelstvo tak mi napiste tam spravu lebo facebook mi neukazuje ziadosti, zistim to az sa pozriem na vas profil .dakujem

investor
18. feb 2012

Ahojte, je mám pozitívnu skúsenosť s 21C Immunity, ktorý zatiaľ nie je na SLovenskom trhu, ale čoskoro bude.....Okrem toho, je tu úplná novinka, pokiaľ by sa niekto z Vás chcel stať investorom - budúcim akcionárom spoločnosti ORGANIC MISSION, viem Vám poradiť....je to tiež úplná novinka na Slovenskom trhu......len sa rozhodujte rýchlo, počet balíkov pre investorov je množstvom a časovo obmedzený.....

scandya
autor
18. feb 2012
nato
24. feb 2012

imunity 21C je už dostupný na e-shope

nato
24. feb 2012

imunity 21C je už dostupný na e-shope

nato
24. feb 2012

@scandya ozaj stačí len mesačne objednať za 40 € bez DPH na udržanie aktivity? mne povedali že treba objednať za 120 € bez DPH mesačne

scandya
autor
24. feb 2012

@nato 40eur na udrzanie bodov v binarnom systeme, 120 eur ak chces vyplatu teda mas narok, teda to znamena aktivny! :D

scandya
autor
24. feb 2012

@scandya lepsie vysvetlim, ze staci ti zaplatit len 40eur objednavku ak nemas este narok na vyplatu. tak sa ti udrzia body v binarnom systeme ak ti niekoho dohodili pod teba uz :D

mimi456
26. feb 2012

ak si chcem objednať niektoré tieto výrobky musím byť zaregistrovaná na stránke Organic mission?

scandya
autor
27. feb 2012

@mimi456 ano, pre teba je lepsie sa zaregistrovat a objednat si za velkoobchodne ceny. od nas registrovanych by to bolo s 20perc prirazkou. Registracia je zadarmo

alexovamama
28. feb 2012

ahojte, chcem sa spytat ako je to s uživaním týchto prípravkov počas dojčenia?

scandya
autor
29. feb 2012

@alexovamama radsej pockaj az skoncis s dojcenim, aj ked je to bio, tak mozno niektore bilinky by tvojmu dietatku nemuseli vyhovovat. Moj osobny nazor pockaj, neutecie ti to. Ja by som ti doporucila ked kojis justGoji!!! daj si do googla a precitaj si ake je to nutricne hodnotne :D