icon

Organic mission

scandya
26. nov 2011

Ahojte tak zacinam s organic mission a zacinam s nim chudnut. Sama na sebe, odfotila som sa pred a ked to bude ucinne tak aj po. Tato firma zacala na slovensku len v septembri z UK a HU. Budem tu prispievat moje zazitky a skusenosti , lebo este nieje nikde na slovenskom webe zalozena takato diskusna tema tak chcem byt prva. Ak mate niektora skusenosti alebo zaujem ozvite sa mi cez IP. Pomozem aj Vam sa zaregistrovat a skusit vyrobky.
Tesim sa
Marta

baambulka
1. mar 2012

@sunny129 pomohlo?schudla si nieco?

investor
13. mar 2012

....pokiaľ by sa niekto z Vás chcel stať investorom - budúcim akcionárom spoločnosti ORGANIC MISSION, viem Vám poradiť....je to novinka na Slovenskom trhu...ako som uviedla vo svojej predchádzajúcej správe, táto ponuka je časovo obmedzená....promočné obdobie pre investorov končí dňom 15.03.2012!!!!! Tak sa rozhodujte rýchlo!!!!

evdus
13. mar 2012

Ahojte.Rada by som sa pripojila do diskusie,nakoľko tu čítam prožúrky Organic Mission a rozhodujem sa,či vstúpiť a čo robiť... Som dosť nalomená,veľmi ma to láka už len kvôli produktom-justGoji a tiež perá Burn Off,Meta Go.... ale aj možnosť,ktorá je tu do 15.marca,čo je o dva dni... Dozvedela som sa však o tom iba včera a mám v tom ešte trocha chaos a potrebovala by som poradiť.Vyzerá to super,nerada by som sa nejak oklamala.. @scandya ty si spokojná zatiaľ,nemáš nejaké pochybnosti? Dala si sa aj na privyrobenie?
Ďakujem za pomoc.

evdus
13. mar 2012

ooo,ako na zavolanie @investor, práve tu píšem,že som nalomená aj so sestrou,rady by sme do toho išli,peniaze veľmi na zvyš nie sú(preto by sme šli do toho spolu) a nemáme v tom úúplne jasno.Dozvedela som sa o tom včera a už o dva dni sa treba rozhodnúť,je to narýchlo a nemám istotu...Kde mám zaručené,že o peniaze,resp. unity neprídem,že na tom zarobím, že ich predám.... Poraď 🙂

investor
14. mar 2012

@evdus ...to je na dlhé rozprávanie, dnes som znova sedela so svojím sponzorom, a nech sa na to pozerám z akéhokoľvek pohľadu, nedá sa na tom prerobiť, nakoľko jednak získaš na svojej investícii z interného systému Organic Mission prostredníctvom odpredaja svojich unitov (v krátkom časovom horizonte), a jednak na akciách spoločnosti (ako na mejatkovej účasti z dlhodobého hľadiska).....niet k tomu čo dodať...musí to fungovať....

scandya
autor
16. mar 2012

@evdus ja som s nimi 3 mesiace a v zivote som nezarabala take korunky ako tu a to som bola na veeelkom poste predtym. ja osobne mam 8balikov investicnych, keby som mala co i len malilinku pochybnost nekupila by som ani jeden. A tie produkty? Vzivote tak nikomu nepomahalo ludom ako toto. Akurat vcera som telefonovala s mamou jedneho 32rocneho chlapca ktory ma zhubny nador v hlave a ma Goji a IMMUNITY 21C. Mal problemy s recou a po 3ch dnoch uzivania vysokych davok mu uz nevypadava rec a citi sa lepsie. To je jeden s mala ludi. Preto sa tak da zarobit lebo ludom tieto produkty pomahaju . Medzi nami je uz aj vela lekarov zo slovenska a povedali ze toto naozaj uzdravy vela ludi. A tieto investicie co davaju nam moznost, tak ti ktori sa nepripojili im tu za 3mesiace a potom za 3roky napisem sem, ze mozu lutovat. Ma to stabilitu a kazdeho koho oslovim, ci je to financny poradca, alebo sam akcionar , ci murar sa pripaja, len niekto len s 1balikom a ini s viacerymi. :D

scandya
autor
16. mar 2012

promocne obdobie je do 21.3.2012

evdus
19. mar 2012

Ďakujem Vám kočky @investor a @scandya za Vaše príspevky a rady,určite mi pomôžu v mojom rozhodnutí 🙂 Ešte by ma zaujímalo,či máte aj živnosť,či ju tu treba mať.Počula som aj o tom,že bude treba,to ma možno trocha odrádza...
Ďakujem veľmi pekne.

evdus
19. mar 2012

@investor ako je to zaručené,že predám unity,kedy je možné ich predať už v máji,či júni prvý krát?Pretože som momentálne na materskej a peniaze budem potrebovať vrátiť.
@scandya píšeš,že za tri mesiace už si pekne zarobila...musíš naháňať do toho ľudí pod seba a predávať výrobky?Ja nie som moc rečník a neviem to tak ľuďom podať,čo ak sa mi nepodarí dostať ľudí pod seba?Treba tam nazbierať body na jednu a druhú stranu,ak sa nemýlim,potom vyplácajú určitú sumu.Ako to vidíš ty,je ťažké dostať pod seba ľudí?Výrobky sú dosť drahé pre takých dôchodcov napr.,ktorí by to potrebovali.Kupujú to?

scandya
autor
20. mar 2012

@evdus ahoj, samozrejme ze aj ja som sa toho bala, ale spravila som si plan , a ten mi vysiel, najprv som schudla, pofotila som sa a dala si to na facebook. mamka volala kamaratkam ako jej pomohlo justgoji a mali sme strasne vela objednavok.Ked sa vsetci presvedcili ze to zabralo, tak som uz nikoho nezhanala, uz mam toho az vela. Vies aj ja som na materskej a toto beriem ako dozivotny privirobok, a teraz uz som na tom tak ze som odmietla aj inu pracu, mozem byt doma s mojou dcerkou a uzijem si leto :D
Za tie unity,ano tych 58.333 mozes predat na weboffice v maji. nevieme presne kedy ale do juna urcite. Ked sa nad tym zamyslis a mas to spravne vysvetlene, tak tie unity nekupi nazad firma , ale my registrovany medzi sebou, lebo hnacie koleso je prave to ze 25perc z provizii si musis, kupit ale aj hned predat,. to znamena ze vzdy ich ma kto kupovat :D.ja som si konkretne tiez pozicala. ohladom zivnosti, ja uz mam zivnost asi 3tyzdne , ale uplne ti staci DIC. aby ti vyplatili vyplatu. ja som si ju uz spravila, lebo mam vysoky prijem a vtedy sa to uz oplati. ak mi to nahodpou nepojde tak ju jednoducho zrusim. Ty pokial si na materskej vsetky odvody do 3ch rokov dietata ti plati stat, zistila som :D

alimak1
20. mar 2012

@scandya- pozri prosím IP

misinka077
27. mar 2012

ahoj scandya kupila som si pripravky na chudnutie cez moju tetu a neviem presne ako ich mam pouzivat. Nemám nadváhu len potrebujem dat dole brucho mám 165 cm a váha je 58kg neviem kolko krát do dna si ich mám strekat a kolko streknuti dakujem za radu

scandya
autor
1. apr 2012

@misinka077 ahoj, modry a zlty na vnutornu stranu ruky, po 2 streky a jemne rozotri druhou rukou zapestim rano aj vecer. A oranzovy si striekaj na miesto kde chces schudnut alebo dat prec celulitidu a jemne rozotri jednym prstom, rano aj vecer , hlavne sa odfot, lebo niekedy to ani nevnimas a nezda sa ti to a na foto ti to ukaze :D

omi7
14. apr 2012

@scandya Ja som schudol.

omi7
14. apr 2012

Goji je super, ďalšia objednávka však mešká, už 4 týždne!!! čo by nemalo byť, je to nemilé prekvapenie. A firma sa má globalizovať....,čo bude potom s dodávkou tovaru?

30petra
14. apr 2012

scandya, pozerala som výrobky na web stránke a chcela som vedieť ceny ale aj ked si dám "vložiť do košíka"
nezobrazí sa mi cena,,,, vie mi niekto poradiť ako sa k cenám dostať? ďakujem

omi7
14. apr 2012

@30petra najskôr sa musíš zaregistrovať,čím získaš ID partnera,iste ti s tým poradí scandya....

30petra
14. apr 2012

omi7 to som skúšala, ale práve na ID som pohorela, lebo je to tam ako povinný údaj "ID sponzora"

scandya
autor
15. apr 2012

@omi7
@30petra ahojte aj nam vsetkym meskali vyrobky, no bolo to preto, lebo bolo novych 12.000 ludi registrovanych behom 2 mesiacov a nestihali. No o taky mesiac sa otvara uz vlastna vyrobna a bude to efektivnejsie .
Kto by chcel ist 2ho juna do Budapesti na velku akciu -medzinarodnu konferenciu? bude to sala pre 6tis ludi, budu sa rozdavat auta a seky, ludom co, sa pricinili o velke pokroky vo firme. vstupne je 25eur. Ak ma niekto zaujem , alebo chce informacie ohladom hocicoho tak mi napiste :D Prave som prisla z celodenneho seminara pri Zvolene- Vyhne, tak som unavena .Pekny vecer

key
15. apr 2012

@30petra ahoj, to je filozofia firmy, dostanes sa k podrobnym info az ked sa zaregistrujes a potom mas moznost nakupovat s 20% zlavou. Alebo si nakupujes za plnu sumu cez svojho sponzora. Napriklad ti, ktorych som ja sponzorkou si nakupuju u mna akoby v mojom obchode a o nic sa nestaraju. Su to moje zakaznicky a ja sa staram o nich, aby mali vsetky informacie o produktoch, o ich pouziti a ucinkoch... Maju u mna komplexne poradenstvo a podporu 🙂

cristinna
16. apr 2012

@scandya
Ahoj,
ja uz dva tyzdne uzivam Just goji kazde rano malicky poharik a zatial nic...tak uvidime ze ake to bude a ci vobec schudnem...mam startovaci balik ale este vsetko mi neprislo, tak cakam, kym postupne aj ostatne pridu..Meta go poctivo striekam.na zapastia a Immunity neviem ci mozem kombinovat s Femibion 800 kedze chcem otehotniet...

scandya
autor
17. apr 2012

@cristinna ahoj immunity a goji mozes brat aj pocas tehotenstva, to urobi aj dietatku dobre, len jaby som s chudnutim pockala az porodis. Nijako ti to neposkodi aj ked to teraz striekas no podla mna skoda penazi ked potom aj tak priberies. Skor by som si striekala love dose for women, ten mojej kamaratke upravil hormony a je tehotna uz, a to sa snazili velmi dlho a bola aj na umelom a nepodarilo sa to vtedy :D

cristinna
17. apr 2012

@scandya
dakujeem za tipy 🙂 zatial mame z startovacieho balika len flasu Goji a pre manzela Love dose for men, ostatne ma prist az potom, len neviem kedy...:( potom mam Meta go a Immunity..takze uvidim...zatial snazilkujem polroka a nic..takze coskoro snad otestujem aj ten love dose for woman...musim pockat,kym pride aj to...a uvidim, ze ci to pomoze alebo nie.. 😀

key
19. apr 2012

Snazilky, s ktorymi sa stretavam na Hormonalnej joge tiez pouzivaju love dose, pretoze sa tato kombinacia vyborne osvedcila. Oboje totiz terapia hormonalnou jogou aj goji s love dose ma podobne ucinky na upravu hormonalneho profilu, prirodzene chudnutie aj celkovy pocit pohody a uvolnenia vo vlastnom tele. A zeny snazilky vedia ake je to potrebne aby sa so sebou samymi citili dobre a vyhybali sa zbytocnym stresom a nepokoju ak sa dlhsie nedari...

rici20
24. apr 2012

Ahojte :D
začal som s používaním týchto sprejíkov.... ale neviem presne ako a načo sa používa ktorý.. kam ho striekať...
mohol by som poprosiť info ako sa to má používať?? 🙂

evdus
26. apr 2012

@rici20 ahoj,chceš schudnúť? Tieto prejíky sú na chudnutie,odbúranie tukov,revitalizáciu,očistenie organizmu,zbavenie celulitídy... pripájam ti tu link,kde sa dočítaš o každom výrobku.
http://www.organicmission.sk/products/shapemission
Ja som začala so sprejmi včera večer,tak som zvedavá tiež. JustGoji užívam už asi 3týždeň.

organica
27. apr 2012

Ahojte, mam doma strasne vela vyrobkov, kvoli dlhopiosom, co sme kupovali, takze napiste mi co chcete a za aku cenu by ste to chceli odo mna, urcite sa dohodneme, Velmi vyhodne!!!

hilbia
2. máj 2012

ahojte ja berem goji aj spreje na chudnutie už 3 tyždne a zatial nemám žiadny učinok.,Modry a žlty si davam na ruku rano a večer,a oranžovy priamo na brucho tiež rano a večer..:((((

organica
4. máj 2012

@hilbia niekedy to trva dlhsie, tukove tkanivo je lahke, treba sa postupne fotit, najskor zistis a toto je hlavne o zdravom chudnuti, cize modry menej jes, nechuti ti sladke, zlty zrychluje metabolizmus, inas super ked je niekomu zle po jedle, lepsie travenie! a oranzovy je bezkonkurencny!

baby slubujem kazdej odpisem za vyrobky 😉

cristinna
17. máj 2012

@key
Ahoj, tak som velmi zvedava, lebo som konecne dostala balik s Love dose aj s ostatnymi produktami.. Love dose uzivam uz dva tyzdne a to raz denne na zapastie ruk (3krat streknutie)...snad to staci, ci nie? Na obale nepisu ze kolko krat denne, tak preto zatial iba rano a uvidime 😀 a Goji pijem uz pomaly mesiac..

Niektorym pitie Goji zatial nic nerobi, detto mne ale moj znamy zistil, ze po piti Goji ( raz denne rano) ma vasciu chut na sex 😀 😀