Organic mission
Ahojte tak zacinam s organic mission a zacinam s nim chudnut. Sama na sebe, odfotila som sa pred a ked to bude ucinne tak aj po. Tato firma zacala na slovensku len v septembri z UK a HU. Budem tu prispievat moje zazitky a skusenosti , lebo este nieje nikde na slovenskom webe zalozena takato diskusna tema tak chcem byt prva. Ak mate niektora skusenosti alebo zaujem ozvite sa mi cez IP. Pomozem aj Vam sa zaregistrovat a skusit vyrobky.
Tesim sa
Marta
ahojte tak , idem pokracovat aj ja s chudnutim, priznam sa som leniva aj striekat, ale teraz ked uz mame konecne skolaudovane tak idem na to :d budem vas INFO!!! ale napriklad moja mamko to uz nestriekala a ide jej to stale, sice pomalinky ale ide dole :d 17cm v pase!!!
Dobrý deň,
som prekvapená, že séra u Vás zabrali. U mňa ani jedno sérum nemalo úspech. Ako ste ich používali, kde ste si ich striekali, nie je to len reklama z Vašej strany? Bur off mi vydržalo tak 2 týždne a ostatné 2 mesiac, pritom som ich striekala rovnako. Lowe dose skúšali moji známi a nezaznamenali sľubované účinky ani po mesiaci. Ja tiež spolupracujem od minulého roku, ale séra mi nejdu, nemali sľubovaný účinok, záujem je len o Goji aj ten už upadá. Musím hľadať nových záujemcov. Rada by som vedela Váš názor na moje poznatky.
Ešte otázky:
môžu sa tie séra používať len po jednom-niekto chce riešiť len zníženie chuti do jedla /u mňa bez výsledku/
niekto tuk na niektorých miestach a niekto metabolizmus. Ak nefungujú spolu ako potom môže fungovať každý zvlášť. Sú totiž dosť drahé. Napíšem ďalšie poznatky, ktoré získam od známych, lebo si séra kúpili po jednom.
Ešte mám jednu otázku- vraj Goji sa nemôže kombinovať s niektorými liekmi-viete o tom niečo, aké sú kontraindikácie?
@cristinna -ďakujem za odpoveď - teraz už vieme, že to možno pôjde pomalšie, ale pred tým nám to nikto nepovedal. Nepredpokladala som, že budem musieť investovať toľko eur aby som zistila či to funguje. Veď už cena za jeden produkt ja vysoká a to neviem, či majú sľubovaný účinok aj po samom, ak by som si musela každý mesiac kupovať všetky 3 tak vyjdem na mizinu. Mrzí ma, že prvotné informácie na prezantáciách sú také zavádzajúce a nekompletné, mám pocit, že prezentujúcim záleží len na tom ako čo najrýchlejšie získať čo najviac spolupracovníkov, bez ohľadu na to akým spôsobom. To je môj názor, lebo tieto informácie, ktoré sú na tejto strane sa tam zámerne nedozviete. Každý čaká zázrak po prvých streknutiach a z toho potom vyplýva to veľké sklamanie.Neviem prečo na moje poznatky neodpovedá skandya.
@zoranka Keby mali vysvetlovat na prezentaciach detajly, tak by musela trvat cely den a viac. Podotykam velmi dolezitu vec, ze prave TEN co ta pozval by ti to mal vysvetlit a snazit sa aby si mal uspech s vyrobkami. toto sa mi vobec nepaci, a robi to firme nedobru reklamu, ked niekomu vyrobky nezaberaju a vlastne zakaznik nevie co moze ocakavat. Napriklad ludia s problemom vysokeho tlaku by nemali pouzivat Meta go. Preto ludia co nechodia na vzdelavacie sustredenia a ide im len o peniaze, tak len predaju a nevedia poradit.
A mimochodom som hned neodpovedala, lebo mam aj ine povinnosti ako cakat na odpovede. Ak ma niejto nieco surne napiste mi na nanina6@azet.sk
mam dalsie kilo dole :D
@scandya Ahoj, mne to zatiaľ nejde...od 10m mája a nič...pokračujem a nevzdávam sa
Naozaj pi vela tekutin, a ak nahodou ti stale chuti vela jest tak striekni o 1strik modreho viac , lebo niekedymeta go posobi u niekoho tak ze velmi zrachly metabolizmus a clovek aj viac papa, takto to vyriesis :D
@jenna_genova
díky za skúsenosť, za dobrú radu.......s tým pitím to bolo biednejšie a fakt som začala viac jesť hlavne ráno a na obed. 😝
baby na 10kg vasej vahy musite denne vypit 0,4litra. ak nedodrzujete pitny rezim tak sa nestazujte ze to nefunguje ako ste ocakavali. Pitnym rezimom si vazite aj svoje zdravie , nielen chudnutie!!! 🙂
ahojte, aj mna chceli znami oslovit s tymito produktami, ja som vsak dost skeptik na tieto suoer rychle prostriedky na chudnutie nejako neverim. myslim so len ze mozu o nieco zmenit organizmus, ale ze by prti rovnakej strave posobili chudnuci sa mi nechce velmi verit. inak , nikde som sa ani nedocitala o cenach. podotykam ze nemam absolutne ziadny zaujem sa niekde registrovat., aby som sa vobeec dostala k cene. mala by som zaujem o nejake vyrobky avsak bez registracii, vedela by simi poradit scandya?
@bammbulka Ahoj, Bammbulka, super rychle prostriedky na chudnutie neexistuju, toto ti pomaha neprezierat sa, zrychlit metabolizmus aj ked necvicime, a priamo na miestach odburat tuky. Uz mam aj takych zakaznikov , ktori schudli aj bez cvicenia, samozrejme ze s cvicenim je to rychlejsie. Hlavne ked sa odfotis pred a po mesiaci asi, tak vidis zmenu aj ked si na vahe nesla o niekolko kil dole. Ano existuju aj drasticke tabletky, ktore maju neziaduce ucinky a hlavne boli stiahnute z europskeho trhu. Toto ti vsak zdravie nenici. Hlavne tato firma ma aj dalsie vyrobky , na ktore nedam dopustit, a netyka sa to chudnutia....
Registracia je nezavazna, to je taka ista ako ked sa zaregistrujes na modreho konika.!!!! Nicomu ta nezavazuje. Len firma pracuje ako MLM, tak preto su vidiet ceny len pre registrovanych. Lebo ti ak chcu spolupracovat, tak objednavaju na tejto stranke, a potrebuju ID sponsora, pod ktorym budu bud nakupovat alebo pracovat.
Ale ak naozaj sa nechces registrovat a len kupit vyrobok, tak to ti mozem predat aj ja.
@scandya - ja netvrdím, že majú vysvetľovať detaily, ale nemajú zavádzať. Aj z diskusie vidieť, že po prvých strekoch nič nefunguje, ale na krabičkách sa to píše a na prezentáciách sa to prezentuje. Môj názor je, že menej je niekedy viac, lebo ak očakávam veľa a nedostanem nič, môže ma to natrvalo odradiť, ale ak som pripravená, že nejde o zázrak a mám byť trpezlivá, tak možno budem nadšená a na výrobky nezanevriem
zmenšil sa mi zadok, inak na kilách nič, ale mám radosť a pokračujem. je fakt , že som pila veľmi málo vody. skoro vôbec. musím to napraviť...idem ďalej....striekam si častejšie už asi 5 dní 😝
vyhodne predam vyrobky, ktore este mam vo viacerych kusoch, piste!
@zoranka
Ahoj tak ako? Vidis nejake zmeny? U mna zatial po starom, od zaciatku maja sice mam mensiu chut jest, ale to je asi tym letom a teplom..Snazim sa dodrziavat pitny rezim ako @scandya napisala...Kila? Stale rovnako ..59kg.. 😀 a to kazdy den striekam Love dose a meta go..Take away sa mi uz minul aj to oranzove burn off tiez...neviem ci si objednam opat...samozrejme ze necakam, ze za mesiac a pol sa schudne...pijem pravidelne Goji a mozno zvysim davku na 4 streky 3krat denne...No co uz...Ak do jula sa nezmeni ani kilo ani v pase (zistim podla nohavic)..tak s tym seknem. Uz len goji a minut kremy na tvar a podobne...Tabletky Immunity sm darovala svokre, lebo mojmu manzelovi nesedeli..su tazke na travenie..ja sama som neskusala..Ale nechcem to brat.
Toto fórum akosi zaspalo, asi u viacerých nastalo sklamanie tak ako u mňa a už sa nikomu nechce diskutovať, dokonca ani Scandyi. Z môjho okolia mám poznatok, že spreye a krémy si už málokto kúpi druhý krát, záujem je len o Goji a občas dr. Skin. Škoda, bola to pekná predstava riešiť problémy pár strekmi.
ahojte ak by niekto chcel mam na chudnutie produkty ešte jednu sadu za len za 40% ceny pomahaju super ale nakupil som vela rodine a kvoli fin. predam
Asi naozaj fórum zaspalo-ani Scandya už nereaguje. Ja som pochopila, že nie je potrebné kritizovať, ak sme sa rozhodli čakať na vyplatenie akcií, lebo pokazíme obchody aj tým, čo v tom robia a rozširujú siete. Tým vlastne robia aj na nás a naše akcie. Čím viac sa im bude dariť, tým lepšie môžeme dopadnúť. MLM, nie je o produktoch a úplnej serióznosti,
ale s tom, získať čo najviac ľudí do siete a na to každý nemá. Prajem všetkým, ktorým sa darí tvoriť siete, aby vydržali a aby prispeli k čo najvyššej hodnote akcií v roku 2015.
co som ja vyskusala produkty, vsetky boli v pohode... osvedcili sa nielen u mna, ale aj u nasich zákaznikov (kt. sa zaregistrovali, aby ich mohli kupovat lacnejsie o 20%)... bohuzial goji, imunity a supra balance uz asi nebudu v predaji :(, ale dufam, ze nové produkty, kt postupne pribudaju (teraz bone complex), tiez budu patrit medzi top vyrobky... negativna reklama nerobi cestu lahsou pre ludi, kt sa nevzdali a pokracuju dalej. treba dufat, ze co sa pokazilo sa casom napravi a to vdaka ludom, kt to robia seriozne! a ktorym ide hlavne o produkty a zdravie ostatnych!
No ja mam skusenost s Organic mission spatnu. Nevyplacaju provizie a firma ma bohuzial financne problemy, co som sa doslechla. Teraz robime pro firmu, ktora ma Goji identicku s tu od Organic Mission a je jedina, ktera ji ma.

@organica
Ahoj, dufam, ze mozno postupne po dlhsom uzivani pomoze...striekam raz denne rano Love dose, trikrat denne Take away na brusko a dva krat denne to Meta go...Uz asi viac ako dva tyzdne...uvidime...