Osobný tréner a chudnutie v prvom trimestri
Som dosť obézna a dohodli sme sa aj s manželom, že pôjdeme za osobným trénerom nech nás dá dokopy. Ide o to, že sa snažíme o dieťatko a neviem či môžem dať telu takú záťaž pár dní po oplodnení. Poprípade intenzívne cvičiť v prvom trimestri. Mám obavy, pretože som v apríly potratila a zas viem, že tuk môjmu telu nepridá a navyše je to dosť peňazí.
Intenzivne cvicit v prvom trimestri je zly napad.Skus prve 3-6 mesiacov schudnt a potom babo
@ladynaamah Skus sa zamerat najskor na schudnutie. Potom bude mozno aj lahsie mat babo aj ho donosit. Uz tehotna by som uz nesla do takej zataze....
takže sa ide k trénerovi, a ak sa nám nezadarilo tak aspoň nebudem strácať čas a stále cvičenie odkladať kvôli bábu.
@ladynaamah Len nezabudaj, ze min 80% uspechu je strava.... 😉 Drzim palce, nech sa dari!
@sophie32 mám už aj jedálniček, ktorý mi nie je veľmi pochuti,a le snáď niečo s trénerom vymyslíme
@ladynaamah Ono vzdy sa da nieco vymysliet....ja som teraz drzala detox podla Macingovej, ale kedze tie jedla uz nemozem ani vidiet, tak musim najst nejake dobre alternativy. No a zacnem cvicit Jillian Michaels.
Najprv sa pusti do toho cvicenia, urcite ti to prospeje aj po psychickej stranke. A predsa ked bude telo zvyknute na zataz, mozes cvicit aj pocas tehotenstva a ked budes mat osobného trénera, povie ti, co mas aj ked budes tehotna cvicit. Ja som cvicila do 26 tt a niektore zeny cvicia pocas celého tehotenstva (samozrejme s mierou). Takze ti prajem vela sil a pociatocnej energie. Nech ti cvicenie robi radost :D
Akoze nie som z tych co tragicky prezivaju vahu a pacim sa sama sebe len sa bojim ze pocas tehu prideriem dalsich 20 kil a to by moje klby dorazilo. Cvicenie nebolo tak narocne ako som ocakavala je zjavne ze v cviceni bez trenera mi chybala koordinacia. Uz vidim tu svalovku zajtra.
@bandura nooo, v včera sme začali trénovať a aj dnes sme sa potili. Vážim 98 kíl a meriam 167 cm.

najprv schudni,potom rob bábo