icon

Overené tipy na chudnutie z hornej časti tela

mima343
22. sep 2025

Ahojte ,poprosím o overené chudnutie ,hlavne z vrchu .Koľko krát mám do dňa jesť a čo ste napríklad jedli,raňajky ,obed ,večera .Môžte dať aj inšpirácie .Chcem chudnúť bez kalorickych tabuliek ,nakoľko mám dosť náročnú prácu a nemám si to kedy písať .Koľko vody ste vypili počas dňa .Môžte poradiť aj cviky .Nohy mám tenké ,len to brucho a boky a prsia 🙈Ďakujem vám všetkým za odpovede .

13uzivatelka11
22. sep 2025

Napíš do gpt.. tvoju výšku, váhu, cieľ, fyzickú aktivitu. napíšeš mu aj jedlá ktoré má vynechať a napíše ti všetko.. koľko čo ako.. 🤷‍♀️

jogy1984
22. sep 2025

@mima343 no podľa mňa je dobra technika si len znížiť veľkosť porcií tak o 15% a uvidíš čo to stebou urobí. Alebo Japonci používajú hara hachi bun me (腹八分目) čo je vlastné že jedia len na 80% sýtosti. Samozrejme sa snažiť konzumovať zdravšie varianty jedál a potravín .

bomba36
22. sep 2025

Chudne sa rovnomerne z celého tela na základe kalorického deficitu, cvičením spevňuješ telo a buduješ svaly. Cviky na pálenie tuku z určitej časti tela sú kravina.

luciaruz
22. sep 2025

Neexistuje chudnutie na urcitej časti tela. Uz by sa to mohli ludia raz a navždy naučiť 🤌🏼

zuzubb007
22. sep 2025

Neexistuje, ze schudneš z jednej časti tela, máš taký typ postavy za prvé, za ďalšie budeš chudnúť rovnomerne čiže ten vrch bude vždy trochu väčší, nech robíš čo chces

biba_18
22. sep 2025

vyslovene z hornej časti neschudneš. schudneš odtiaľ odkiaľ telo ľahšie chudne…

anonym_b55765
22. sep 2025

@mima343 prvé väčšinou vždy idú prsia, a potom ostatné. Ale len vyslovene z vrchu tela neschudneš. Ono s tými tabuľkami je to jednoduchšie ( môj názor). Hlavne začni jest v každom jedle veľa bielkovín. A za mňa by nebol odveci silový tréning

anonym_584d6d
22. sep 2025

@mima343 a kaloricke tabulky nemusia byt o tom, ze si tam budes pisat kazde susto... ved tam nahadz "pripravu na den vopred"...
na ranajky planujem zjest toto a toto (a zistis, kolko to ma kalorii)
na obed zjem rezen s kasou, cca tolko gramov - a opat zistis, kde sa nachadzas vo svojom prijme...
Bez tabuliek sa tazsie zistuje, kde si stojis (ci sa prezieras mocne alebo len trosku)...