Overené tipy na chudnutie z hornej časti tela
Ahojte ,poprosím o overené chudnutie ,hlavne z vrchu .Koľko krát mám do dňa jesť a čo ste napríklad jedli,raňajky ,obed ,večera .Môžte dať aj inšpirácie .Chcem chudnúť bez kalorickych tabuliek ,nakoľko mám dosť náročnú prácu a nemám si to kedy písať .Koľko vody ste vypili počas dňa .Môžte poradiť aj cviky .Nohy mám tenké ,len to brucho a boky a prsia 🙈Ďakujem vám všetkým za odpovede .
Chudne sa rovnomerne z celého tela na základe kalorického deficitu, cvičením spevňuješ telo a buduješ svaly. Cviky na pálenie tuku z určitej časti tela sú kravina.
Neexistuje chudnutie na urcitej časti tela. Uz by sa to mohli ludia raz a navždy naučiť 🤌🏼
Neexistuje, ze schudneš z jednej časti tela, máš taký typ postavy za prvé, za ďalšie budeš chudnúť rovnomerne čiže ten vrch bude vždy trochu väčší, nech robíš čo chces
vyslovene z hornej časti neschudneš. schudneš odtiaľ odkiaľ telo ľahšie chudne…
@mima343 prvé väčšinou vždy idú prsia, a potom ostatné. Ale len vyslovene z vrchu tela neschudneš. Ono s tými tabuľkami je to jednoduchšie ( môj názor). Hlavne začni jest v každom jedle veľa bielkovín. A za mňa by nebol odveci silový tréning
@mima343 a kaloricke tabulky nemusia byt o tom, ze si tam budes pisat kazde susto... ved tam nahadz "pripravu na den vopred"...
na ranajky planujem zjest toto a toto (a zistis, kolko to ma kalorii)
na obed zjem rezen s kasou, cca tolko gramov - a opat zistis, kde sa nachadzas vo svojom prijme...
Bez tabuliek sa tazsie zistuje, kde si stojis (ci sa prezieras mocne alebo len trosku)...

Napíš do gpt.. tvoju výšku, váhu, cieľ, fyzickú aktivitu. napíšeš mu aj jedlá ktoré má vynechať a napíše ti všetko.. koľko čo ako.. 🤷♀️