icon

Ozempic face na Slovenku

darius_a
Včera o 20:20

U koho ste si všimli?

anonym_3a29b2
Včera o 20:21

@darius_a vobec neviem ako to realne vyzera ale pocula som o tom

anonym_3237e5
Včera o 20:25

where is my pop corn? wth!

sticker
darius_a
autor
Včera o 20:28

Keď sa to preženie mozno aj takto nejako?

anonym_3237e5
Včera o 20:29
@anonym_3a29b2

@darius_a vobec neviem ako to realne vyzera ale pocula som o tom

@anonym_3a29b2 ide o ochabnutie svalov na tvari. a celkovo svaly na tele su mlandrave.

anonym_3237e5
Včera o 20:29
@darius_a

@darius_a ozbornova dcera vyzera uz velmi zle. velmi velmi zle.

anonym_3a29b2
Včera o 20:31

znama schudla s ozempicom a ma ochabnutu tvar ale to by mal kazdy kto by za 3 mes schudol 15 kil aj bez ozempicu

anonym_91e33a
Včera o 20:36
@anonym_3a29b2

znama schudla s ozempicom a ma ochabnutu tvar ale to by mal kazdy kto by za 3 mes schudol 15 kil aj bez ozempicu

@anonym_3a29b2 však naberie naspäť

anonym_3a29b2
Včera o 20:38
@anonym_91e33a

@anonym_3a29b2 však naberie naspäť

@anonym_91e33a vies co mne je to jedno, len ked ju chvalili ludia a pytali sa ako to dokazala tak mala prednasku o zdravej strave a pohybe pritom realne vzdy len do prace a domov a zdravu stravu tiez nebolo badat lebo sla s nami aj na pizzu a stravovacie navyky nemenila az sa raz prekecla pred jednou kamoskou

anonym_91e33a
Včera o 20:40
@anonym_3a29b2

@anonym_91e33a vies co mne je to jedno, len ked ju chvalili ludia a pytali sa ako to dokazala tak mala prednasku o zdravej strave a pohybe pritom realne vzdy len do prace a domov a zdravu stravu tiez nebolo badat lebo sla s nami aj na pizzu a stravovacie navyky nemenila az sa raz prekecla pred jednou kamoskou

@anonym_3a29b2 takže zdravá výživa ... aspoň vidíš ako ľudia klamú

anonym_3237e5
Včera o 20:41
@anonym_3a29b2

@anonym_3a29b2 ano aj svaly na tele. 👏

anonym_3a29b2
Včera o 20:41
@anonym_91e33a

@anonym_3a29b2 takže zdravá výživa ... aspoň vidíš ako ľudia klamú

@anonym_91e33a ano ludia klamu a pomerne dost aj v inych veciach mna to nerozhadze inak tvar mam ochabnutu po 44 aj ja a to som ozempic v zivote nebrala aj svaly na tele kedze velmi necvicim

anonym_6b4556
Včera o 20:43
@anonym_3a29b2

@anonym_91e33a ano ludia klamu a pomerne dost aj v inych veciach mna to nerozhadze inak tvar mam ochabnutu po 44 aj ja a to som ozempic v zivote nebrala aj svaly na tele kedze velmi necvicim

@anonym_3a29b2 ja tiez mam tvar ochabnutu, mam 52 ale kedze cvicim, aspon telo ochabnute nemam

anonym_3237e5
Včera o 20:44
@anonym_3a29b2

@anonym_3a29b2 pockaj a ty si teraz akoze extremne rychlo schudla ci opisujes bezny stav cloveka co je chudy a nema sval?

anonym_3a29b2
Včera o 20:44
@anonym_3237e5

@anonym_3a29b2 pockaj a ty si teraz akoze extremne rychlo schudla ci opisujes bezny stav cloveka co je chudy a nema sval?

@anonym_3237e5 nie neschudla som mam stabilnu vahu uz niekolko rokov

anonym_3237e5
Včera o 20:46
@anonym_3a29b2

@anonym_3237e5 nie neschudla som mam stabilnu vahu uz niekolko rokov

@anonym_3a29b2 tak to mas tym aka si. ja mam svaly a ziadnu ochabnutu tvar nemam. ale tak na tvari neposilujem cinkami, to je asi hodne genetika

anonym_3237e5
Včera o 20:59

@darius_a ja mam znamu co to brala a teda vyzera hrozne. ma 35 ale vyzera na 45. minimalne. cele telo ma mlandrave.

qwert87
Včera o 21:16

Mne hneď napadla Malachovská

anonym_3237e5
Včera o 21:27
@qwert87

Mne hneď napadla Malachovská

@qwert87

nuz tvrdi ze to ma plavanim a nepije vino. tak asi to vino pila castejsie. predtym...alkohol a skryte kalorie

sissy27
Včera o 22:00

@darius_a kazdy, kto rychlo a vela schudne, tak ma taku povisnutu tvar a nemusi byt za tym ozempic ale napr bandaz zaludka, choroba… koza sa nedokaze tak rychlo stiahnut a cim vyssi vek, tym menej elasticity. To iste aj zvysok tela, nie len tvar, ale samozrejme tam to je najviac vidno.

anonym_3237e5
Včera o 22:00
@sissy27

@darius_a kazdy, kto rychlo a vela schudne, tak ma taku povisnutu tvar a nemusi byt za tym ozempic ale napr bandaz zaludka, choroba… koza sa nedokaze tak rychlo stiahnut a cim vyssi vek, tym menej elasticity. To iste aj zvysok tela, nie len tvar, ale samozrejme tam to je najviac vidno.

@sissy27 ano ochabnute telo

mandzula
Včera o 22:18

Ono kazdy, kto prudko schudno, resp. cely zivot chudne a pribera, ma dost povadnutu tvar, najma vo vyssom veku, ked pruznost pokozky klesa a nema ju uz co vypchavat, ak je clovek stihly. Ja mam hmotnost stabilnu od 15 a uz to vidim aj bez vykyvov, ze tie pekne kontury sa porucaju.

okm221
Dnes o 07:38

Pri ozempic ako pri iných liekoch ktoré sú už dane na chudnutie je veľmi zdôrazňovane - vysoký príjem bielkovín a kvalitný silový tréning! Kto to nerobí, bude totálne skinny fat, ako ked by ste držali hladovku a rapídne schudli, je to to iste.. Nehovorím o ozempic ale o ďalších liekoch - ich efekt je potlačiť chuť do jedla a to je všetko a môžem povedať ze konečne vynašli liek na obezitu, ktorá jeimochodom aj chronické ochorenie, takže je to zlomový bod vo vede. Na SR a ČR je ešte povedomie a šírenie osvety v plienkach, preto to ľudia tak odcudzuju. No ako iné lieky netreba to brat na ľahkú váhu a naozaj dodržiavať opatrenia, poznám ľudí ktorí tým schudli ale naozaj cvičili aj zdreavo jedli a sú fit ako nikdy predtým.. A tuaa nebavím len o chudnuti, ale aj pozitivnom vplyve - spomalovanie starnutia buniek, zníženie tvorby vrások a pod.

anonym_550221
Dnes o 07:46

Fajnor… pritom taka pekná baba to bola. Teraz tvar bez šťavy totálne

rozculena
Dnes o 11:27
@darius_a

@darius_a kto z týchto ľudí to reálne potreboval?

rozculena
Dnes o 11:29
@anonym_550221

Fajnor… pritom taka pekná baba to bola. Teraz tvar bez šťavy totálne

@anonym_550221 ale tá chudla dosť dlho,15 kíl za 10 mesiacov.A nemá ozempicovú tvár