Parťáčka na chudnutie od pondelka?
Caute baby, uz dlhsie sa odhodlavam na dietu, ale stale nejako ta hnusna pohodlnost zvitazi. Za posledny rok som pribrala uz viac ako 15 kil a tak by som chcela aspon tych 10 dat dole. Chcela by som zacat radikalnejsie, ale stale so zretelom na zdravie, od pondelka (nech si zajtra nakupim 😀). Prida sa niektora, aby sme sa vzajomne podporovali? Vymenili par infosiek, ktorej to ako ide, podrzali sa, podporili a aj pochvalili, ked sa nejake to kilecko uz odkotula? Typ diety je lubovolny, ide len o taku nejaku tu psychicku podporu, ked bude tazko 😅
@ika_1392 desat kil za mesiac je super 🙂 ja som vtedy nabrala z 52 na 58 tak za tri-styri roky, nasledne som zas mesiac mala 90 dnovku a teraz su to styri roky, ale nabrala som najma za posledny rok, nervy stres v praci, aj doma nie celkom vseko okej a tak no... ale idem na restart :D
@adika279 fiha, tak to mas dobre odhodlanie 👏👍 Aj si sa radila s nejakym lekarom, alebo odbornikom, ako by bolo pre teba najlepsie chudnut, alebo ides na to vlastnou hlavou? Pri takto vysokom cieli na schudnutie je ozaj dobra aj 90 dnovka, ale myslim, ze ak tolko cvicis a budes si sledovat aj prijate kalorie, t.j. pomer prijem-vydaj, tak to pojde ;) budeme si drzat palce!
ja sa pridám! žiadne pečivo, muka, keksy, cestoviny, sladkosti ! bude to tazke ale zvladneme to! kúpila som si nove plavky, tak musim byt do nich šupa :D
Zacnite sledovat fitclan a skuste cvicit fitshaker videa. Bez pohybu to nejde. Do stravy viac zeleniny a mebsie porcie ako dotez.urcite to pojde 🙂
Ja sa pridam tiez. Davnejsie som schudla 40kg a teraz potrebujem tak 8, 10by bolo super.
Ja nabehnem na intermitten fasting zo 16 hodinovou ,,hladovkou,, a cvicenim. Ja nemam problem cvicit kazdy den
Tiež sa pridavam,tiež som cca pred 5 rokmi schudla 42 kg a teraz mi treba 20-25 kg / po ivf a pôrode/ začala som už s úpravou stravy a cvičím 4-5x do týždňa tabatu,už mám dolu -3 kg ..
Držím všetkým palce a chudnutiu zdar !!!!!!! 😎😘
Ako si ratate tie kalorie zienky? V tych kalorivkych tabulkach.mohol by mi to niekto vysvetlit?
ahoj aj ja idem do toho tiez potrebujem 10 kg
dievcata nedali by ste sem vase zajtrajsie jedalnicky? chcela by som sa.trosku inspirovat
@veronaela v aplikacii si nahadzes vsetko co v dany den zjes a zadas aktivitu a ti to vyrata, kolko by si mala prijat coho a kolko si uz zjedla. Ja som pouzivala notmalne sa to volalo kaloricke tabulky
Ja diéty neuznávam 😅 jem čo chcem pokial sa to vlezie do príjmu a konečne som začala chudnúť 👌 cvičenie 6x do týždňa a 1 x oddych .
@jenny257 a ty tiez ratas kaloticke tabulky? Ktore konkretne?
@margaretka_ vieš mi aj ty povedat nejske konkretne tabulky?
@margaretka_ dakujem margaretka u mna je vacsi problem vymysliet co vlastne budem jest a ptoom lenivost si to pripravit. nechcem nejest uplne, skor nejest vela sacharidov, pecivo, vysmazane atd. a viac sa hybat
@veselazuzanka ano, tieto tu
@jenny257 dakujem
@jenny257 som si to instalovala. To mas tiez take,kde sa musis registrovat?
@veselazuzanka áno 🙂
Jej ahojte dievcata, tesim sa, ze sa nas tolko nazbieralo 🙂
@14nunu10 tabata je the best! Hlavne, ked ides fakt naplno dobru hodinu, to idu kalorie do prec ako na rychliku ;) Ja by som sa chcela dokopat k rannemu cviceniu aspon 15 min 😂
@veronaela @7_kika_7 babule jedalnicek nemaje nejaky ujednoteny, kazda ide nejaku svoju dietu, alebo len obmedzenim sladkosti, pripadne peciva v strave, zaradenim viac zeleniny a pohybu. Ja osobne mam z minulosti velmi dobru skusenost s 90 dnovkou, t.j. jej princip je super a funguje, bez jojo efektu (teda, ak sa rozpapkate, tak samozrejme jojo efekt sa dostavi vzdy, u mna po styroch rokoch). Inak je to na kazdej zvazeni 🙂
@jenny257 ako zvladas casovo cvicit kazdy den? t.j. okrem jedneho dna v tyzdni? Ako dlho cvicis? To ja nemam sancu dat, teda mala by som, ale velmi na ukor rodiny, co nechcem :(
Inak babulky na kalorie je super aj appka MyFitnessPal, tam si viete aj oskenovat napr.teglik tvarohu, alebo co ma kod a co sa je z obalu, a nacita to vsetky hodnoty. Inak pri varenom jedle si vyberate, ze coho, kolko a v akej uprave ste zjedli a ono to ma predprogramovane priemerne kaloricke hodnoty ;)

@vikusjk a vratilo sa ti to vzdy ? Ja som s 90 dnovkou schudla min roku zo 77kg na 67.. teraz mam 70 a chcela by som aj na 60 😁🙏🙏🙏