Po akom čase po pôrode sa vám koža na brušku dala do pôvodného stavu?
Zeny moje, zaujima ma to, ci mam dat este telu cas, alebo nelenit a zacat daco robit, brusko je ploche len ta prebytocna koza.Po akom case ste mali brusko ako predtym?Peknu kozu?
Diky moc 😉
Ja síce ešte bábo nemám ale tiež sa už dopredu bojím že ako ot bude, ja som si povedala, že v najhoršom ak by sa tá koža ani po cvičení nedala dokopy tak si dám urobiť plastiku a hotovo:/Som typ ženy ktorej by to hrozne vadilo a by som sa preto trápila, viem, možno to znie akoby som bola nejaká pipka ale verte mi dievčatá nie je to tak..každá chceme dobre vyzeraž nie?Len tie peniažky ..
@lussy211 - len u mna to napr. neni take zle, ze by trebalo plastiku, ale ani take dobre, aby som bola spokojna. Nemam jedinu striu, len je take mäkke, vypukle, proste nie ploche. Len ta vlastna lenivost je hroznaaa vec. Jedine, kde bude plastika, su prsia 😝 Tam sa zachranit uz asi moc neda. Ale este pockam, co na mojom tele "narobi" za par rockov drobec c.3...
no čo ti poviem ... po troch deťoch snáď nemám miesta na tele, kde nemám strie - ramená, brucho, prsia, stehná, zadok, kolená.... proste vyzerám jak čiarový kód .... a o koži na bruchu ani nevravím... ono sa to troška stiahne, ak nebudeš prudko chudnúť, ale nepoznám mamičku, ktorá má kožu pevnú ako predtým.
Ale myslím, že ani jedna z nás to extra nerieši.
Takže moja rada - nechudnúť príliš rýchlo a drasticky, pre kožu je to len horšie
Nie som škodoradostná, ale som rada, že nie som jediná, ktorej síce pamiatka po tehotenstve nezostala, skôr naopak... Niečo si to tehotenstvo a dojčenie vzalo... A to sú prsia... S manželom už len tak hádame, že kde asi boli... 😀 Ale nevadí, extra vystužené podprsenky sú tu pre nás... 😀
A s tou kožou asi bude treba niečo robiť... keby to len tak samo od seba, všetky by potom mali pekné brušká aj po pôrode... 🙂
myslim ze je to aj troska genetikou🙂ja som napriklad nikdy nebola ze stihla stihla, ale nemala som po detoch brusko mlandrave dlho..manzela som nutila po porode riaadne tlacit 😀 chudak stale sa ma pytal ci to neboli 😕 😀 a ja niee len tisniii a vyplatilo sa,ale zase je pravda ze u nas v rodine su nie bruska ale zadky boky a stehnaa 😝
Pred tehu som pravidelne cvičila, bruško mám ako predtym, rychlo sa mi stratilo.. Koža je pevná.Strie taktiež nemam, každy deň som sa 2x denne poctivo natierala olejčekmi, ale je to aj o genetike,. mamina tiež nema žiadne..
Ako píšu kočky,už nikdy nebude taká ako bola. Ale nechápem prečo sa s tým znervózňovať a trápiť? Veď máme tie naše pokladíky,a to je to najhlavnejšie na svete. 😵 Sú zdravé,pekné..čo nám viac treba ku šťastiu? 🙂
A v dnešnom modernom svete existujú plastické kliniky,tak no problem. 🙂
ja som mala kožu ako predtým asi po 4 mes.chvalabohu bez jedinej strie. ale potom som pribrala takže teraz potrebujem tuk dať preč 😀 😀
ja som v tehotenstve pouzivala krem proti striam od bepanthenu a strie nemam . dobre hydratuje, prechadza do hlbsich vrstiev koze , podporuje tvorbu kolagenu.mala som po nom peknu hladnu pokozku a aj pekne jemne vonia
mne hned po mesiaci sa dala doporiadku...ale toto je genetickeho charakteru..pokial to nemas dane tak aj na hlavi sa mozes postavit a budes ju mat ovisnutu
...koža neovisla,lebo je stále vypatlaná tukom... 😀
suhlasim s nazormi o genetike,ja som kožu nemala "volnu" vobec,po porode som mala este 6-7 tyzdnov malinke bruško a aj svaly boli velmi slabe ale koža bola napnuta a tak to bolo u vačšiny mojich priateliek,žial zopar malo rovnaky problem ako ty a to uz sa do povodneho stavu nevratilo,mozes skusiť kremy na spevnenie aj cvicenie,rozhodne s tym nič nepokaziš,tak isto su rozne proceduri ktore ti mozu odporučiť v kozmetickych alebo masaznych salonoch,ale ci a za ako dlho bude vidieť vysledky zalezi od toho ako velmi je koža poškodena

Ahoj hovoria nasi starí predkovia ze tehotenstvo trva 9 mesiacov,dostat sa naspat do formy takisto.Ak sa ti nepodarí alebo nepodarilo samo,tak zacni na tom popracovat,napr.s cvicením. 🙂