icon

Po koľkej hodine sa už večer nemá jesť?

lia_sk
10. feb 2021

Zaujímalo by ma to.

avril299
10. feb 2021

@lia_sk tak ideal 2-3h pred spanim

lia_sk
autor
10. feb 2021

@avril299 Ten pocit keď si poviem že pôjdem spať o 21:00 a idem o pol noci😂

lolazmola
10. feb 2021

@lia_sk ja napr dnes po cvičení o 19.si vravím a už dnes nejem ved ani hladná nie som... Tak prišlo to na mňa o 21.... A nenájdem sa keď som hladná??? Najem
Ale vraaaj po 17 až 18 by sa jesť nemalo

petamich
10. feb 2021

idealne 2-3 hodiny pred spanim sa najest naposledy, dolezite je co clovek jedol cely den a nie kedy jedol naposledy, vymyslim si ak budem jest cely den veterniky a sediet na zadku, darmo sa po 17:00 nenajem, po 17-18 hodine by sa nemalo je historicka povedacka 🙂 ak niekto chodi spat o 23:00 tak to je akurat tak najlepsia cesta ako 22:50 vyjest chladnicku 😂, telo hladuje a potom uklada zasoby, ine je ak niekto drzi intermittent fasting, to je ale iny sposob stravovania na principe ketozy a ti vacsinou vlastne nejedia vacsinu dna

anjetta
10. feb 2021

Tak ja keby som aspon hodinu pred spanim niečo drobne nezjedla (stači jeden krajec chlebika so šunkou, lekvarom, slaninkou...).. tak by som nezaspala, prehadzvala by som sa a nakoniec by mi zacao škvrkat v bruchu a i tak by som musela ist do chladničky a ten chlieb si natriet...
Ja som raz aj niekde čitala, že človek by sa mal najest pred spanim.. ved si treba uvedomit, že celu noc (7-9 hodin) naše telo hladuje. Samozrejme v tom clanku sa aj pisalo že čo by sa malo a čo nie...

hindakus
11. feb 2021

To neviem, ale mne najlepsie chutí tak okolo 22h ked deti spia 😉

brona235
11. feb 2021

Ja jedavam naposledy o 15tej. Potom si uz len vecer davam protein po cviceni okolo 20:00. A o 22:30 chodim spat. 🤔

lolazmola
11. feb 2021

@brona235 určite by som umrela!!! 😁 Ale aký proteín si dáte tiež niečo zháňam ale vôbec neviem. Na základe čoho vyberať

trema
Autor odpoveď zmazal
trema
Autor odpoveď zmazal
brona235
11. feb 2021

@lolazmola 😂😂😂 to je len o zvyku. Ja si to posledne jedlo davam normalny obed. Takze ma to zasyti. Protein kupujem v biotechu tento. Ma vysoky podiel bielkovin a je bez cukru. A maju okolo 15 prichuti. Ja mam najradsej cokoladu, banan a kokos. Neviem ako dlho cvicis atd, ale treba pocutat, ze pri proteine zacnu byt vidiet vysledky az po cca 2kg proteinu. Ta velka pixla ma 2270g tusim a stoji okolo 60€.

zuzkalujza
11. feb 2021

Tak ideálne je mať posledné jedlo 3 hodiny pred spánkom. Ja chodím spať okolo 22:30 - 23:00 a moje posledné jedlo je o 17:00. Už roky takto fungujem a vyhovuje mi to takto. Ak občas posuším, (oslava, grilovačka v lete) tak neviem potom spať, je mi ťažko. Moja mama napríklad musí jesť aj v noci, lebo sa zobudí na hlad. Tak každý je iný.

ninusa221
11. feb 2021

Ja som tam strašne posunuté ako nemam režim ked sa zobudim vobec niesom hladna a jem ranajky aj o 12:00 potom obed aj o 4 a večera mi nevychádza 😂😂😂 ale ak ma chytí hlad tak si dam daky jogurt vela vody pijem no ale včera som si musela dat rožok aby neboli výčitky tak som si dala aj papriku😂

elizabet173
11. feb 2021

@lia_sk nemalo by sa 2-3 hodiny pred spankom. Ale kazdy ma iny organizmus, ine spalovanie. Moj dedko si dal o deviatej vecer kus slaniny s krajcom chleba a o pol desiatej zalahol. Cely zivot mal hadam 70 kg aj s bicyklom.

sono2
12. feb 2021

@elizabet173 lenže ona má 13 a 70 kg. To dievča zabudlo spomenúť

h2
12. feb 2021

@anjetta Tak ja keby som si dala pred spaním krajec chleba so slaninou, tak by som nespala ďalších 5 hodín. Ale ľudia sú rôzni a každému niečo iné vyhovuje.

elizabet173
14. feb 2021

@sono2 no to zabudlo. Neviem, aku ma vysku, ale vo veku 13-14 som bola aj ja baculata, potom som este vyrastla a par kg intenzivnym sportom ubudlo, takze v 17-18 som vyzerala ovela chudsie, ako v tych 13. A to islo dolu maximalne 5-6 kg, ale pribudli cm, len si uz nepamatam, kolko to bolo, ale desat urcite nie. Plus ten sport, to sa postava inak vyformuje