icon

Po koľkej hodine sa už večer nemá jesť?

lia_sk
10. feb 2021

Zaujímalo by ma to.

avril299
•
10. feb 2021

@lia_sk tak ideal 2-3h pred spanim

lia_sk
autor
•
10. feb 2021

@avril299 Ten pocit keď si poviem že pôjdem spať o 21:00 a idem o pol noci😂

lolazmola
•
10. feb 2021

@lia_sk ja napr dnes po cvičení o 19.si vravím a už dnes nejem ved ani hladná nie som... Tak prišlo to na mňa o 21.... A nenájdem sa keď som hladná??? Najem
Ale vraaaj po 17 až 18 by sa jesť nemalo

petamich
•
10. feb 2021

idealne 2-3 hodiny pred spanim sa najest naposledy, dolezite je co clovek jedol cely den a nie kedy jedol naposledy, vymyslim si ak budem jest cely den veterniky a sediet na zadku, darmo sa po 17:00 nenajem, po 17-18 hodine by sa nemalo je historicka povedacka 🙂 ak niekto chodi spat o 23:00 tak to je akurat tak najlepsia cesta ako 22:50 vyjest chladnicku 😂, telo hladuje a potom uklada zasoby, ine je ak niekto drzi intermittent fasting, to je ale iny sposob stravovania na principe ketozy a ti vacsinou vlastne nejedia vacsinu dna

anjetta
•
10. feb 2021

Tak ja keby som aspon hodinu pred spanim niečo drobne nezjedla (stači jeden krajec chlebika so šunkou, lekvarom, slaninkou...).. tak by som nezaspala, prehadzvala by som sa a nakoniec by mi zacao škvrkat v bruchu a i tak by som musela ist do chladničky a ten chlieb si natriet...
Ja som raz aj niekde čitala, že človek by sa mal najest pred spanim.. ved si treba uvedomit, že celu noc (7-9 hodin) naše telo hladuje. Samozrejme v tom clanku sa aj pisalo že čo by sa malo a čo nie...

hindakus
•
11. feb 2021

To neviem, ale mne najlepsie chutí tak okolo 22h ked deti spia 😉

brona235
•
11. feb 2021

Ja jedavam naposledy o 15tej. Potom si uz len vecer davam protein po cviceni okolo 20:00. A o 22:30 chodim spat. 🤔

lolazmola
•
11. feb 2021

@brona235 určite by som umrela!!! 😁 Ale aký proteín si dáte tiež niečo zháňam ale vôbec neviem. Na základe čoho vyberať

trema
•
Autor odpoveď zmazal
•
trema
•
Autor odpoveď zmazal
•
brona235
•
11. feb 2021

@lolazmola 😂😂😂 to je len o zvyku. Ja si to posledne jedlo davam normalny obed. Takze ma to zasyti. Protein kupujem v biotechu tento. Ma vysoky podiel bielkovin a je bez cukru. A maju okolo 15 prichuti. Ja mam najradsej cokoladu, banan a kokos. Neviem ako dlho cvicis atd, ale treba pocutat, ze pri proteine zacnu byt vidiet vysledky az po cca 2kg proteinu. Ta velka pixla ma 2270g tusim a stoji okolo 60€.

zuzkalujza
•
11. feb 2021

Tak ideálne je mať posledné jedlo 3 hodiny pred spánkom. Ja chodím spať okolo 22:30 - 23:00 a moje posledné jedlo je o 17:00. Už roky takto fungujem a vyhovuje mi to takto. Ak občas posuším, (oslava, grilovačka v lete) tak neviem potom spať, je mi ťažko. Moja mama napríklad musí jesť aj v noci, lebo sa zobudí na hlad. Tak každý je iný.

ninusa221
•
11. feb 2021

Ja som tam strašne posunuté ako nemam režim ked sa zobudim vobec niesom hladna a jem ranajky aj o 12:00 potom obed aj o 4 a večera mi nevychádza 😂😂😂 ale ak ma chytí hlad tak si dam daky jogurt vela vody pijem no ale včera som si musela dat rožok aby neboli výčitky tak som si dala aj papriku😂

elizabet173
•
11. feb 2021

@lia_sk nemalo by sa 2-3 hodiny pred spankom. Ale kazdy ma iny organizmus, ine spalovanie. Moj dedko si dal o deviatej vecer kus slaniny s krajcom chleba a o pol desiatej zalahol. Cely zivot mal hadam 70 kg aj s bicyklom.

sono2
•
12. feb 2021

@elizabet173 lenže ona má 13 a 70 kg. To dievča zabudlo spomenúť

h2
•
12. feb 2021

@anjetta Tak ja keby som si dala pred spaním krajec chleba so slaninou, tak by som nespala ďalších 5 hodín. Ale ľudia sú rôzni a každému niečo iné vyhovuje.

elizabet173
•
14. feb 2021

@sono2 no to zabudlo. Neviem, aku ma vysku, ale vo veku 13-14 som bola aj ja baculata, potom som este vyrastla a par kg intenzivnym sportom ubudlo, takze v 17-18 som vyzerala ovela chudsie, ako v tych 13. A to islo dolu maximalne 5-6 kg, ale pribudli cm, len si uz nepamatam, kolko to bolo, ale desat urcite nie. Plus ten sport, to sa postava inak vyformuje