Po pôrodoch som ostala "veľká"
Ahojte
Mate niekto podobnú skúsenosť?
Za dva roky som bola 2x tehotná a tým pádom absolvovala 2 pôrody. Mám úžasné, nádherne detičky, ale moje telo sa takpovediac rozšírilo a zväčšilo. Už pred d tým som mala dosť mužskú postavu. Žiadne boky, široký chrbat a ramená, malé prsia. No teraz to je katastrofa. Chrbát mám ako kulturista😞Vsetky bundy sú mi úzke. Druhý pôrod boo v novembri. Je možné, že sa moje telo este trošku stiahne, alebo ostane také široké? "Zväčšili" ste sa aj Vy?
Dakujem pekne za každú jednu skúsenosť 🙂
@drobaja som podobne na tom. Za rok a pol dva porody, druhy teraz v februari, a po prvom som znacne pribrala a nestihla schudnut a nato nabrala zas. Tiez sa nezmestim do nicoho. A pribrala som.hlavne do noh a brucha. Prve co som zacala robit hned ako sa dalo, je cvicit na brucho-diastazu. Aj pri orvom aj pri druhom. Na youtube som nasla seriu cvikov a to v priebehu dna odcvicim, aby sa brucho stiahlo, bez toho sa to nepojde. A ako zacne jar a bude vonku krajsie a ak deti dovolia, tak aspon parkrat do tyzdna ist von na rychlu chodzu. Len som pri dvoch detoch taka vyflusnuta vecer a aj cez den. A ani na rychlu chodzu s kocikom nemozem, lebo starsi uz chodi a v kociku neobsedi
Ja mam 8kg navyse po 3 detoch za 4 roky. Ano, cakam, ze brucho a boky ostanu rozšírené, tak to dopadlo aj s mojou mamou ale tiez dufam, ze este 5kg do dalsieho roka bude dole. 🙂
Zalezi ako sa clovek k tomu postavi, ci upravi stravu, pohyb, cvicenie ja po dvoch detoch som bola po druhom porode chudsia o tri kila, vsetci, ze nech sa najem ale zase som sa rozozrala a mam ich spat ale sledujem si postavu, takze za mna po dvoch detoch postava spat rovnaka ako pred
Mne sa to stiahlo o cca 8cm , takze klidek

@drobaja sú to 4 mesiace, ja som po prvom aj po druhom pôrode ešte v takomto období bola dosť veľká. Neskôr sa to zlepšilo, nebolo to podľa mojich predstáv ale schudla som aj bez toho aby som niečo robila. Keď som chcela ale schudnúť na pôvodnú predporodnu váhu, musela som začat behávať a dávať pozor na stravu. Záleží od toho, čo je pre teba prijateľné.