Počiatočná váha 182 kg

mata25
21. sep 2013

caute. je tu niekto kto ma takuto sialenu obezitu a prida sa ku mne. ja som sa konecne rozbehla aj so stravou aj s pohybom.

awalancha3
21. sep 2013

napis na @effkaa , nie ze by mala taku nadvahu, ale da ti doporucenie do sukromky, kde su mamicky okolo tych 100- 130 kg....... vacsie vahove kategorie tu oficialne nie su...... drzim palce

smejka
21. sep 2013

@mata25 drzim silno palce az to ide dolu

briketa
21. sep 2013

@mata25 neviem aku mas vysku ale ak len priemernu, teda ze Tvoja nadvaha je naozaj vysokou obezitou, klasifikovala by si sa aj na pomoc formou zasvorkovania zaludka. Ma to svoje rizika ako normalna operacia s anesteziou ale rapidne pomoze na vratenie sa do normalnych stravovacich navykov.
Pretoze pri vysokej hmotnosti je aj zaludok poriadne roztiahnuty a preto je velmi narocne chudnut. Ak si nahodou nad tym rozmyslala, vygooglila by som si kto je v tomto smere odbornik na Slovensku a kontaktovala by som daneho lekara.
Ked si si uz dala predsavzatie, prajem aby Tvoja cesta viedla k jednoznacnemu vitazstvu, nielen z kozmetickej stranky, ale aj zdravotnej a psychickej.

diablica1984
21. sep 2013

Držím Ti palce a fandím, len nech to ide dolu. Ja som tiež tento rok zhodila, síce "len" 13 kg, ale som šťastná ako blcha. Dúfam, že aj tebe to pôjde "odruky" 🙂

hopeja
21. sep 2013

tiez moc drzim palce, ja mam tiez co zhadzovat bohuzial a akurat sa pustam do boja, tak sa mozme vzajomne podporovat 🙂

linda20111
22. sep 2013

@mata25 ahoj, ja s vahou problem nemam, ale aj tak chcem ti napisat, ze ti silno drzim palce, chce to velku odvahu a velku silu na taky tazky boj... Obdivujem ta ze si sa na to dala.

nibiru
22. sep 2013

@mata25 pri takejto silne obezite si určite pod dohadom lekára strašne ti fandím určite by som si dala spraviť bandáž žalúdka poistovna ti to isto preplatí veľmi ti to ulachčí celé chudnutie,ja zvažujem operáciu prs bola mi odporučená schudla som 13kg ale prsia mám strašne velké tiež mi to poistovna preplatí ale nechám to až po druhom tehotenstve ked sa nám podarí silno silno držím palce.

fialkaa
22. sep 2013

drzim palce, tiez sa snazim schudnut. jedna dolezita vec - vsetko je v hlave. ja som napr. hlavne vylucila sladkosti a pecivo a nastavila som sa tak, ze na ne jednoducho nemam chut a ze ich moje telo nepotrebuje. drz sa a daj vediet, ako ti to ide.

eliz188
22. sep 2013

ahoj Matka ja sa na to s tebou kľudne dám aj keď mám o čosi menej ale je to aj tak hrôza mám 155 kil pri výške 177 cm posledných 30 som nabrala keď som čakala malého bola som na rizikovom a nemohla som sa veľa hýbať najhoršie na tom je že už je tomu 10 mesiacov co som porodila a nechce to ist dole. 😨 a musím dodať že som úplne proti bandáži žalúdka je to hovadina a zbytočné riziko 😖

mata25
autor
22. sep 2013

@eliz188
mne sa tiez bandaz zaludka nepozdava. ja mam 178cm takze dost zakryje aj vyska, ale aj tak mi to nie je nic platne lebo kolena citia aku vahu nosia. momentalne som sa dala na krabickovu dietu, zatial a mam osobneho trenera, ktory ma usmernuje aj v strave a chodim k nemu do fitka a okrem toho chodievam plavat s kamoskami. takze 2x fitko a 2-3x plavanie za tyzden. celkom to ide. stravu jedavam v podstate tu istu, akurat ine mnozstva a pravidelne kazde 3 hodiny.
myslim ze tymto sposobom to dam behom 2 rokov dolu.

lili_mia
22. sep 2013

@mata25 Držím palce, pekne si sa na to dala, tréner veľmi pomôže, poradí, poteší, pochváli, ak je zle, tak namotivuje. Sleduj si aj pitný režim, ako som pozerala Extrémne premeny, tam spomínali, že treba dostatočne piť a najmä takto obézny ľudia, pretože paradoxne soľ zo stravy spôsobuje zadržiavanie vody a človek takto zbytočne napuchne. Zvýšením príjmom vody sa soľ vyplaví a odídu aj nejaké kilá spôsobené zadržiavaním vody. Neviem koľko kíl to môže byť, porad sa s trénerom. Veľmi držím palčeky aj pršteky 😉 😉 😉

eliz188
23. sep 2013

noo ja som kedysi veľmi schudla podla Sipeky takže začínam odznova spočíva to vlastne tiež v tom že treba jest menej samozrejme, večeru vymeniť za ovsené vločky s jogurtom snažiť sa jest každé tri-štyri hodiny a samozrejme pohyb tak aspoň tri krát do týždne minimálne pol hodinu plus jeden deň pôstu v týždni myslím že som na nič nezabudla.A ešte je tam že sa treba naučiť o sebe pozitívne zmýšľať. tak uvidím ako to pôjde tento krát za týždeň je kilo a pol dole, tešila som sa ako malé dieťa. Bývame prakticky na samote a do mesta je to 17km takže nejaké fitko nehrozí najme-pri desaťmesačnom drobcovi na ktorého som skoro sama keď je drahý stále v práci. Cvičím teda po večeroch doma na pokrovci🙂 stiahla som si program od chrisa powella o cvičení má dve hodiny prvá časť a ja už nemožem po pol hodine nič.no čo kondička je v háji musíme si ju znova vybudovať🙂 ja som sa rozhodla schudnúť kôli môjmu chlapcovi za chvíľu začne behať a nebudem za ním stíhať. taktiež mi začala tukovatieť pečienka takže dnes mi doktorka naordinovala bez tukovú diétu. bude to chcieť veľa fantázie čo doma variť aby to aj našim chutilo. možem sa spýtať koľko sa ti zatiaľ podarilo zhodiť? jediná útecha hádam je že tučnejší lúdia chudnú rýchlejšie dúfam že je to pravda, 😉

eliz188
20. dec 2015

Ahoj chcem sa spýtať ako ti to ide kolko si už schudla ja som na tom raz hore raz dole teraz som po uraze zas nehorazne pribrala ... nabrala som včetko čo som minulý rok zhodila cca .13 kg dúfam že ty si na tom lepšie🙂

flipflopi
21. dec 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

drzim ti palce, je super ze si sa rozhodla pre seba nieco urobit 🙂