icon

Počuli ste o zelenej čokoláde?

danussskah
28. máj 2013

Poculi ste..alebo citali ste niekde o nej? Vraj je uplne zdrava,prospesna dokonca na zuby,chudne sa z nej a ma perfektnu chut...Mate niekto skusenosti alebo nejake adresy,linky,kde by som sa o nej dozvedela viac,pripadne ju zohnala...?Popripade osobne skusenosti by boli najlepsie. 😵 Som totiz zavisla od sladkeho,chcem schudnut a vzdy to zlyha prave na sladkostiach...kebyze som si zohnala toto...bolo by to mozno riesenie...Diky vopred,ak sa ozvete s niecim novym. 😎

nikky222
•
29. máj 2013

Neviem, ci je to zrovna toto, ale mne zelenu cokoladu doniesla kamoska z Ciny. Je to v podstate zeleny caj, ktory je v tvare tabulky cokolady a ze by nam moc chutil, to sa povedat nedalo 🙂

danussskah
autor
•
29. máj 2013

@nikky222 ano,ze vraj je to zo zeleneho caju...a aku to ma chut?je to sladke?

nikky222
•
30. máj 2013

zeleny caj pijem rada, nesladim ani inak neochucujem ani caj ani kavu, ale tato cokolada bola.... ako to najlepsie nazvat "zvlastna", ani neviem k comu by som to prirovnala, nieco ako trava v prachu a sladke vobec nie. ale mozno je ich viac druhov....

danussskah
autor
•
1. jún 2013

@nikky222 No ja praveze zeleny caj nemusim,pride mi horky dost.Ale uz som si rozmyslela,skusim radsej cokoladu sladenu steviou.Hladam nejaku nahradu za cokoladu,ale nie taku kaloricku... 😵