Podpora pri chudnutí po pôrode
Kto sa prida na chudnutie? Potrebujem schudnut 20kg po porode. Mozme si radit pomahat podporovat sa..
aj ja sa pridám
Aj ja už musím 🙆
Ok tak co budete zajtra robit? Jest? Ja som dnes odbehla 4km..
zajtra chcem dat dlhú prechádzku, tak hodinku a pol a nejesť nič sladké, naopak veľa zeleniny
Ja som začala pred 2 týždňami skákať cez švihadlo. Len som to prehnala hneď na začiatku. Tak si dávam pauzu a o pár dní začnem znova ale pomalšie. Zajtra chcem už stravu začať dodržiavať. Jesť zdravšie, viac bielkovín, menej sacharidov a tukov. Sladkosti obmedziť na minimum alebo úplne vynechať. U mňa je najväčší problém nájsť si čas na varenie.
@zmrzlinka8 ahoj ako bola si? Ja som isla ale dost mi bola zima. Ani s tym jedlom to dnes nie je nic moc..
@caeli u mna je najhorsie zbavit sa sladkeho :( drzim prsty
Bola som iba tak pol hodiny, vonku bola dosť zima a studený vietor. Strava tiež nič moc, ale sladké som nedala nič, totiž nemám doma našťastie teraz. Pre mňa je hlavné nejesť neskoro v noci, lebo väčšinou pracujem aj v noci. Tak dúfam, že si v noci vystačím s nejakým čajíkom a nevyžeriem pol chladničky.
a super, že sa ma pýtaš, či som bola. to mi pomôže. zajtra skúsime viac prejsť
Ja by som chcela zajtra ist behat tak uvidim ci sa mi.to podari
Mala som dnes jedno koliesko keksíku sugar free. Ale inak normálne jedlo. Večer je pre mňa ťažší keď uložím deti spať a zrazu je kľud mám chuť na sladké. No vymyslela som si alternatívy napr. tvaroh s cakankovym sirupom a ovocím.
My chodíme von dosť takže 12 tisíc krokov už dnes mám. A tebe sa dnes darilo so stravou?
@caeli mne dnes dost na nic. Ako podla kalorickych tqbuliek ktore som zacala pouzivat vcera vraj je to ok ale obavam sa ze asi to pisem zle.. musim sa do toho viac dostat alebo si najst iny sposob niekedy som jedla len v presnych casoch o 7,10 13,16,19 aby som nejedla nieco ine len tak hala bala.. to mi dost pomohlo trochu sa obmedzovat a regulovat. Ked som si dala napriklad o 10 jablko tak uz som si nic ine nedala. Teraz som jedla kadeco hocikedy.
Kalorické tabuľky sú dobré. Tiež som na nich fungovala pred 3 rokmi. Vtedy som schudla cez 10kg. Ak by si chcela s niečím pomôcť napíš kľudne aj ss. Len teraz si neviem ten čas nastaviť tak aby som to stíhala vážiť a pripravovať . Ale páči sa mi tvoj spôsob, že dať si čas kedy jesť, možno to skúsim tak. 🙂
Ahojte no dnes sa mi toho vela nedarilo. Syn ostal doma lebo je chory a mat doma 3 rocne a 4 mesacne no nic som nebehala vypila som zatial len 2 litre vody a jedlo hala bala..
ja tiež tak podobne, a to už ani deti nemám malé. nevadí, zajtra bude lepší deň
Dnes rano som sa vazila a 24.2. Som mala 83.8 dnes som mala 82.0 co ma velmi potesilo.. baby vydrzte pokracujeme...fakt ak by sme za mesiac dali dole aspon 2kg tak si zoberte ze na vianoce mame o 18kg memej.. asi by som si kupila akp darcek pod stromcek nejake pekne saty o 4 cisla mensie..
ja tiež som mala včera asi o 1,5 kg menej ako minulý mesiac, dnes som však mala iba capucino a vodu, lebo behám po obchodnom centre. a to nie je dobre, večer asi vyjem chladničku. cele zle. aspon pohyb mám
18 kg menej, super motivačná predstava
@zmrzlinka8 no ja to beriem.. 🙂
Dnes som si celkom drzala stravu aj ked pohyb len 6000 krokov
si lepšia, ja len 5800 krokov🙂 doma som dala iba zeleninu, kuskus a tvrdý syr 20% tuku ... nič nezdravé v chladničke nemám dneska a mám len jablká a mandarínky, takže pohoda🙂
@zmrzlinka8 ja uz som mala aj take zr 200 teda 6000 je super ale uz som mala aj 15000 v bezny den
ja tiež tak nejak. pred 2 rokmi som schudla 10 kg za 2,5 mesiaca tak, že som upravila stravu, žiadne sladkosti a chodila som každý deň 10.000 krokov. lenže po 2,5 mesiacoch ma začalo bolieť chodidlo a musela som prestať chodiť. bolelo ma asi pol roka, nejaký zápal, podľa mňa z preťaženia. takže s chôdzou tiež teraz opatrne začínam, radšej postupne
Ahojte, super, že sa vám darí 🙂 . Mne to dnes nešlo. Stravu som nemala dobrú. Krokov mám síce skoro 12 tisíc ale tá strava je naozaj základ. Ale snažím sa myslieť pozitívne a hovorím si, že zajtra bude lepší deň a pôjde mi to ľahšie.
@caeli vau 12000 super.. to som uz dlho nemala skoro vzdy som pod 8000.. ale ano strava je zaklad.

Rada sa pridám. Tiež chcem dať dole 20kg.