Podporme jedna druhú pri chudnutí
Ahojte mamičky aj nemamičky co by chceli schudnut 🙂 Mam taky problem,ze uz som sa xy krat snazila schudnut a vzdy som zlyhala a po par dnoch som bola tam kde predtym..Je tu viacero diskusii o chudnuti,kde sa mozme vselico dozvediet,ale ja som dostala taky napad,ze by sme sa navzajom kontrolovali,myslim ze urcite sa najde este niekto taky co ma tak slabu volu ako ja 🙂 Predstavujem si to takto..kazdy kto sa prida nam napise kolko vazi,mera,kolko chce schudnut a plus prida foto svojho tela (kludne bez tvare) nemusi byt ani v plavkach,kto ma problem moze dat kratasky a tricko..ale aby bolo dobre vidiet ked sa dostavia vysledky a vsetky pokroky...
a boli by sme navzajom na seba prisne,dotierave,kontrolovali by sme sa navzajom...napriklad by sme si pisali (kazdy kto ma ako cas) co sme jedli pocas dna,kolko sme odcvicili a pod...dalej by sme si pisali vsetky napady na chudnutie,co komu zabera..ale podstatou by bolo,ze pravidelne,napriklad kazde dva tyzdne,by kazda opat pridala svoju fotku,hmotnost,miery...ked niekto neprida,alebo dlhsie sa neohlasi ako sa mu dari,budeme mu vypisovat az kym sa neozve a podporime aby pokracoval dalej v spolocnom chudnuti..budeme sa sledovat navzajom,ktora ake pokroky urobila,a to nam bude motivaciou..ja mam momentalne cca 69kg a 174cm,chcem schudnut 10kg 🙂
tak co? dal by sa niekto na nieco take? 🙂 mozem pridat svoje foto a miery? 🙂
@kamienka no vidis to, aj ja motivaciu stracam, ale preto, ze som neschudla, hoci sa drzim uz skoro dva tyzdne. co by som ja dala zato, keby som dala dolu kilo. to je super vysledok. ty mas asi dobre spalovanie a teda aj pripadny dnesny poklesok ti s vahou zasadne nezakolise. dolezite je, aby si sa nespustila uplne a vratila opat na spravnu cestu. mysli na ciel, ktory si si vytycila. drzim palce, urcite to das!! 🙂
@pena33 Juj, rado sa stalo 🙂. Ved aj preto sme tu, aby sme sa podporovali 🙂 Hocikedy 😉
Aha, tak tam bude pes zakopany - diety a spomaleny metabolizmus. Ale vies co je super? Ze si to uvedomujes 🙂. Takze nemusis mat ziadny stres, ze to nejde podla tvojich predstav. Tvoje telo (a aj moje) si musi uvedomit dejuce sa zmeny a casom sa prisposobi a potom pojdu kg a cm dole 🙂 Inak, ja tiez nemam pocit, ze chudnem. Ale tak ako ty cvicim, tak sa citim pevnejsie. Tiez som telo trapila hladovanim, nie vsak dietami ale cez den som moc nejedavala a potom to dohnala vecer. Cize teraz, ked sa snazim papat pravidelne, je v soku a tiez si myslim, ze uklada. Ale ja mu ukazem! 🙂 🙂
Drzkaj sa a nezabudni, ze my to dame! Krasny vecer ti prajem 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam 🙂 snazim sa schudnut...momentalne mam 60kg potrebujem sa vratit na povodnu vahu 49-50kg.
10kg som pribrala za pol roka, totiz otehotnela som (skoncilo to bozuzial zle) a ja odvtedy len priberam, zistili mi zlu funkciu stitnej zlazy, beriem lieky atd.
Tak a teraz mam otazku : nate skusenost s chilliburner a s vibromasaznym strojom?
@zuul dakujem...tak ten chilliburner si myslim aj, ze je blbost 🙂 a ten pas to by som chcela vyskusat, mm mi povedal, ze mi kupi ten stroj len nech uz nenariekam doma tolko...len by som to chcela radsej vyskusat niekde inde, nie ze mi to kupi a bude to stat v kute izby 🙂 a je dobra ta vibracna plosina aj na celulitidu? Lebo sa uz objavila aj ta ☹
@pena33 ale tak zase mne to ma ist z coho dole, ja mam uz vyslovene nadvahu a myslim, ze s tym mojim metabolizmom to nie je moc ruzove a taketo ulety ako dnesny by som si mala radsej odpustit, lebo viem, ze ked nebudem striktne dodrziavat co som si predsavzala tak to dole nepojde ... 😒 No ideme do boja nanovo!!!! 😉
@kamienka dakujem 🙂. Nuz, keby si ma realne videla, tak by si uznala, ze ako blska skakat nemozem 🙂 🙂 🙂 Ale ja som sa rozhodla so sebou nieco robit hlavne kvoli zdravotnym problemom... Radsej teraz ako neskoro. Zdravie je najdolezitejsie a musim sa dat dokopy 😉 aby potom vsetko islo tak ako ma 🙂
Ahojte baby môžem sa k vám pridať?
@majuszka87 - ahojky, kludne sa pridaj.
Baby ja mam za sebou tiez blby vikend co sa tyka jedenie.Otras. Poprve som jedla huj buj, nie kazde 2-3 hodiny, ale malo krat denne a velke davky, hrozne. A vcera som si dala este tortu.Bolo mi zo seba zle. Som si nadavala. Cez tyzden sa snazim jest kazde 2-3 hodky a pit a cez vikend cele zle.
Ale napriek tomu som sa odvazila a dalsie kilo dolu. Som neverila, lebo som myslela,ze priberiem a som schudla. Celkovo teda mam dolu 7kg, ale stalo my este po porode zostalo 5 kg navyse a potom este chcem dalsich 7kg dat dolu. Cize momentalne sa chcem dostat na vahu 62kg ako pred porodom a potom na 55kg- to je moje vysnivane.
Tak sa drzme!
@ciarka 🙂 chcem sa opýtať na akej báze strácate kilogrami? či je to individuálne?
ja som pred rokom držala dietu dukánovu lebo som sa nemohla pozerať nato ako vyzerám,..meriam 175 a vážila som 78 kg čo bolo veľa,..dietu som držala 3 mesiace a dostala som sa na váhu 68 čo som bola veľmi šťastná,...ale kedže som začala držať dietu od oktobra tak moja dieťa skončila na vianoce kde som nemohla odolať maškrtám,...po vianociach som sa chcela vrátiť späť ale už to akosi nešlo,...dietu som nedržala tak prísne ale niektoré veci som si nechala zaužívane ako su nizkotučné mlieka, jogurty, šunky,..... váha mi trošku vyšla hore ale len na 71 no pred svadbou som šla znova dole a v den svadby som vážila 66kg,.. no po svadbe to ško znova hore a dnes som na 73 kg,...chcem ich dať dole,..poradí mi niekto ako? 😒
@majuszka87 Ahoj 🙂. Vitaj medzi nami 🙂 Ak si precitas celu diskusiu, tak za dozvies, ze najdolezitejsie je upravenie stravy. Kazde tri hodinky, mensie porcie. Vela zeleniny, cistej vody a aj caje su dobre 🙂 Uprava stravy tvori 60% ubytku hmotnosti, dalsich 20% je pohyb a zvysnych 20% je genetika 🙂 Chudneme pomaly, ale isto 🙂. Ak by si mala otazky, kludne ich tu napis, aj mne dievcata pomohli 🙂. Na str. 7 je tabulka, do kt. mozes zapisat svoje udaje a mozeme sa tak cekovat, kto ako na tom je. Podpora od nas pojde urcite aj k tebe 🙂. Mysli pozitivne, to je zaklad 🙂. Potom aj chudnutie ide lahsie. Tak chudnutiu zdar! Drzkaj sa 😉
Ahojte baby ja som cez vikend tiez zrala ako o zivot ale nieco u mna zacalo byt v neporoadku uz tyzden sa citim strasne zle mam zavrate, je mi strasne spatne, mam trasenie ruk noh ale to z nizkeho tlaku a som total zdechnuta. Neviem co sa deje dnes som kracala k malej chcela som ju zobrat na ruky a zrazu sa mi zvlnilo a zatocilo vsetko okolo a natiahla som sa aka som dlha. Zajtra cestujeme s dcerou na kontrolu do BB a v stredu idem na interne ja so sebou 🙄 dufam,ze nic vazneho to nebude teraz sa snazim pravidelne jest po 17:00 nic cvicenie nic bo som vydechnuta ako pes 😒
@lusika02 joooj moja pomaly, si toho nakladas na seba viac ako na kona 😒 , deticky ta potrebuju, najma Maruska. A podla mna mas krasnu vahu na to, ze mas za sebou 4 tehotenstva, radsej sa moc nevycerpavaj hladovanim, hlavne aby si bola na svoju 35 zdrava, mozno by ti skor bodlo spevnit svalstvo a mat nejaku tu hodku-dve v tyzdni pre seba a zacvicit si, pripadne zaplavat (aj kvoli chrbtu, co ta boli z nosenia) ... len to je asi u vas nerealne co? ☹ skus to nejako rozumne vysvetlit mm, ved aj ty potrebujes vydych a cas pre seba a uz roky sa naplno staras o rodinu, no proste pre mna si vzor jednej z najobetavejsich maminiek na MK a som rada, ze sme sa stretli aj v tejto teme😀
babyyyy inak uz iba 4 dni do prveho meraniaaa!!!! 😀
@aknelka85 - dakujem, ale aj tak sa citim tucna, hlavne okolo brucha a boky mam, otras.
@majuszka87 - musis pravidelne papat, zhruba kazde 3 hodinky a vela pit- hlavne cistu vodu.
ahojteee 🙂 tak pekne to tu bezi,zalozila som temu a teraz to tu trosku zanedbavam :P no moje chudnutie nevyzera dobre dokelu..zachvilu bude meranie ale ta neviem neviem ci bude nejaky ubytok..cvicenie ako tak dodrziavam,ale to moje jedenie :/ od dalsieho merania musim pridat,lebo tento mesiac bol asi len startovaci,aspon sa neprezieram,ale neni to tak jak by malo byt... drzte sa zienky 🙂
@danuska24 foto mi neprislo.. :/
zuul na den som to nepočítala ale kokteil stojí na mesiac a pol 41,82 vláknina 16,73 termočaj malí na tri mesiace 25,81

@kamienka dakujem! Si poklad 🙂 poslem do IP